ovo smo danas dobili (slike su malene, ali nadam se da se vidi) : )))))
i adaptere za as za kolica i drzac za bocicu:
a u zari smo uzeli ove majicice i tajice i bas je sve premekano:
http://www.zara.com/hr/hr/djeca/bebe-djevoj%C4%8Dice-%7C-3-mjeseca---4-godine/majice/majica-s-%C4%8Dipkom-guipura--joinlife-c277014p3852003.html
http://www.zara.com/hr/hr/djeca/bebe-djevoj%C4%8Dice-%7C-3-mjeseca---4-godine/suknje-i-hla%C4%8De/rebraste-tajice-od-organskog-pamuka-c269281p3678597.html
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Helou društvo...evo mene od svekrve 😂
Prvo kaj je pitala, a niste donijeli robu za pranje? 😂😂😂😂
A ja ju pitam ocete da vam cijeli ormar ispraznim pa perite ispočetka? Ha-ha sve kroz smijeh i to je to..
Ajde nije puno zapitkivala za preglede i porod..valjda joj je mm rekao da ne bude dosadna s tim jer sam živčana..
Ja sutra ujutro u bolnicu na pregled..moram priznat da imam neki osjećaj..pritajeni da bi me mogli ostavit..makar se nadam da neće..jer ionako sekcija neće bit preko vikenda
Mama me skroz prepala kad mi je rekla da mi se trbuh jako spustio i da bi to moglo uskoro..😱
Tala robica je superslatka..tak zavidim vama kaj curice nosite :))))
E a koja fora je s drzacem za bočicu? Svi vlasnici stokke kolica moraju ju imati..kolica ne voze bez tog ili? Hahah..ne znam..ja gledam ovak..ionak imamo uvijek torbetinu za stvari gdje se sigurno nađe mjesta za bočicu..a čašu ...pa ionako ne piješ dok voziš xD hahah..mislim dajte mi rasvijetlite to..možda je to zbilja korisno zbog nečeg..
Kesteni kažeš...da samo znaš koliko si ih želim...kod nas bi barba s kestenima trebao u subotu postavit štand na korzu :D ne mogu dočekat :D
drzac za bocicu je za mm. on si je smislio da ce u tome nositi termosicu za sebe s cajem, hahaha.
a i prakticno mi je za bocicu kasnije. mi nismo kupovali torbu. kosara je super velika i duboka.
ja sam do dugo u noc radila roze ( da, cuda se događaju) masnice i konacno dovrsila paketice s glupostima kojima ce curka pocastiti svoje u razredu. dobili smo dopustenje za slatkise i djeca su odahnula : )))
profesorici i asisitentici sam odlucila uzeti posebno mali pokloncic (ahmad caj, dida boza eko dzem, usecerene bademe i jucer sam u mulleru uzela neku finu cokoladu).
i, napokon petak....
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
tala Kako slatka robica! Ali ovo je po meni unisex! To bih i dečku obukla bez pardona Jučer bili na tečaju i pričamo nakon tečaja s drugim parom i kaže tip da čekaju djevojčicu, ali ako ispadne dečko nema mu druge, iznosit će haljinice koje su mu pripremili pod svaku cijenu
croatina nadam se da ćeš stići uživati u kestenju prije nego te potjera u bolnicu
Jutro mamice i buhtlice 🌞
Uf uf navodno su ovo zadnji suncani dani jel? 😟 bas je krasno vrijeme. Kazu od nedjelje krece zahladjenje i kise.....
Nemam vam nista pametno za tipkati. Vidim jedino Tala ima vece zalihe pelena pa cu si razmisliti da si uzmem samo jos jedne 2 i 3. Moram pitati i prijateljice sto imaju bebice male sad za savjet.
Hvala i mamici nasoj novoj koja mi je pisala 💕
Uf uf uf i petak znaci meni jedno! Ulazimo moja bebita i ja u 9mj!! 36 tjedana jooooj.....jos se ne brinem oko poroda ali bi mogla skoro 😖 sad kad i vi sve krenete!
Boooooooooook :D
Sretan nam 39.!!!!!!
Evo me u bolnici..cijelu noć nisam mirno spavala...sva sam presrana..ne znam zašto...ne mogu se smirit..umirem jadna ne bila od straha
Aha tala e onda tako već ima više smisla xD
Bilo mi je smiješno..to kao kao i vlasnici ajfona, telefon zovu ajfon, nedajboze mobitel..kao da su potpisali neki ugovor kad su ga kupovali da ga moraju zvat ajfon xD hahahah
Ajme sad je jedna trudnica obaviještena da će ostat u bolnici :D
Prošli puta smo skupa i sobi cetegirane :D joj kak je mene frkaaa
Bok ekipa!
Evo pocela vas jutros malo citati, bome nakupilo se 15ak stranica.
Mi dosli u srijedu kuci pa nam je sve novo i imamo posla preko glave 😂
Jos mene i rez dosta boli i krvarim jos puno.
Odgovarat cu po redu pa citati dalje.
Tala meni su davali brufene u bolnici pa ocito mozes to piti.
Ivek ja sam uz svoj peg perego 3u1 book 51 plus dobila tu zimsku navlaku.
Zmajac ja neki dan radila isti recept iako sam skuhala tjesteninu ipak zasebno, jako mi je to fino bilo.
Mi se mucimo jako s dojenjem. Bude po sat vremena na sisi i onda je i dalje gladan.
Kakva su iskustva vas ostalih?
Jutro cure,
Tala, imaš dobru zahlihu pelena, kod mene ista stvar kao i kod većine cura (imam jedno pak 1) i to je sve ali imam još neki kupon pa da kupim možda još jedan paket. Više su me za pelene isprepadale frendice da jednostavno ne znaš koje će ti pelene pasati tj. malcu (možda mu baš Pamper stvori osim, a neke druge npr.Violete ne..), tak da eto...sad ti znaj. :)
Baš jutros na Dobro jutro za prognozu rekli da od slijedećeg tjedna temperatura ode dolje, a ja nemam jakne. Mislim imama, ali ne mogu zakopčati, malac mi ne da, narastao je. Imam dosta bolera i pašmina pa ću to iskoristiti za ovaj "prijelazni" period, a onda ću valjda stati nakon poroda u jaknu.
Cure, ako niste uspjeli kupiti robicu u Lidlu, u ponedjeljak će u Kauflandu biti dječje robice, štramplice i td.
lp
Sortiraj odgovore
Najstariji