Curke savjetic jedan molim
Slazem si torbu za bolnicu - i kao i sve ove Chicco sator uloske cu otvoriti i spremiti si samo pola za bolnicu 😊 u sta ste stavljale visak ulozaka koje ste izvadile? U obicnu vrecicu? Nisam pametna jel mora biti nesto sterilnije ili ne?
Tnx!!
Vjeva,cestitam,i brz oporavak...
JaZmajac, ja sam taj drugi dio ulozaka stavila u onu veliku prozirnu vrecicu za ledenicu,zamrzivac, tako da vjerujem da je dovoljno cista, nova je,iz paketa,nikad koristena...a gle,osim tih chicco kupila sam i vir i ako ih bolje pogledas oni nisu zatvoreni kao npr always, nego je pakiranje na jednoj strani prekopljeno tj nije zatvoreno i teoretski moze prasina ulaziti,moze netko u trgovini zavuci ruku i probati ih...
Cure,sad je jos vrijeme ok,ali ja bi trebala krajem 10 mj roditi...muci me kako bebu obuci za izlazak iz bolnice...mislila sam body dugih rukava,stramplice, jednodjelno odjelce,kapicu,dekicu i u as. Da li ce to biti dovoljno?
Ivek da, bit ces kod nje i dalje sve dok te narucuju utorkom. Ako dodes do faze kad te narucuju cesce, bit ce ti i drugi doktori. Konkretno ja sam prvo bila jedan ponedjeljak i tad je bila dr. Berberovic(mijenjala je nekog), napisala je "za 4 tjedna"a to je padalo na praznik pa su me narucili za utorak kod dr. Zlodi Hrsak 2.i 3.pregled, ona me slala na patologiju, kod otpusta koji je bio u srijedu su napisali "pregled za tjedan dana" pa sam tad bila u srijedu kod dr. Prke koji me slao na porod dan nakon. Porod nije vodio nitko od njih troje, bio je ujutro dr. Blagajic, popodne dr. Habek i jos njih par, a porodila me babica 😆
JaZmajac ma mozes i u obicnu vrecicu, nece tome biti nista :) zapravo ja sam ih nosila u bolnicu u obicnoj vrecici u torbi i ziva sam i zdrava 😆
Luckyme meni zvuci dovoljno :) mi smo danas bili u prvoj setnji i uz bodi dugih rukava, hlace, carape, kapu, deku njemu je cak i bilo vruce. Ne treba ih puno toplije oblaciti nego nas, samo trunku toplije.
Luckyme, ja moram roditi tamo sredinom 11.mj.pa isto si razmišljam kako da obučem dijete ali mislim da ću tako ko ti...a sad tko će ga znati kakvo će biti vrijeme..to više nema pravila...
JaZmajec, znači oko 15 tih chicco uložaka ćeš pripremiti za bolnicu? Ja ću si isto spremiti torbu, neka čeka :)
Ivcy, Vito je još uvijek poprijeko, on je na "katu", ja se još uvijek nadam da će se okrenuti prema dolje. Idem na pregled za tjedan dana pa ću ona znati sigurno kako ću roditi, al ja još uvijek držim fige da ide prirodno.
Sheena hvala na informaciji za dokt.,baš mi se svidjela ova ginekologica pa sam si mislila da me ne maknu od nje,ali kako veliš ako ću i češće dolazit onda će me valjda zapast tko je taj dan dežuran.
Da i ja sam stavila uloške u vrečicu za zamrzavanje, uzela sam samo 5 kom za prvu ruku,muž će ionako dolazit svaki dan pa će mi donijeti još kad će trebati.
Joj ovo za bebu obuć,ja ni za svoju neznam,ja trebam za 20-ak dana roditi al kakvo je vrijeme svako malo drukčije,neznam ni sama. Imam neko debelo odijelo pa ako bude vrijeme kakvo je danas bilo vruće u podne mislim da će mu u tome biti i vruće tak da ću ja sve slojeve spakirati pa kad idemo doma nešto ću izostaviti,ako bude toplo,a ako ne bude onda ću ga cijelog zabundati samo da mu se oči vide i zamotati u dekicu,valjda će biti dosta, tako da čekamo prognozu za dan kad ćemo ići doma.
Crna191 hvala na savjetu! Evo danas sam popila sa casom cijedene narance i cini mi se da danas nemam problema sa "zacepljenjem"
JaZmajac, ja sam ti ulozaka uzela 5 kom. za bolnicu i to sam ih upakirala u vrecice za zamrzavanje sa zipom. Ostale cu pustiti u ormaru, na polici gdje ce MM sve cega mi moze prifaliti u bolnici imati spremnoga da ne trazi previse, mislim da ne bi trebalo biti problema.
Luckyme, ja sam pripremila: pelenu, tetra pelenu, svedsku pelenu, body benkicu dugih rukava, carapice, pletene hlacice sa zatvorenim nogavicama i majicicu na kopcanje (isto pletenu), kapicu, rukavice protiv grebanja, medo odijelce i dekicu. Mislim si, bolje vise nego manje, a sestre u bolnici ce mi ionako sugerirati ukoliko neceg bude previse i lako cemo to vratiti u torbu. Zbilja, tesko je znati kakvo nas vrijeme ceka...
Tnx cure ma i ja mislim da bi trebalo biti ok samo cista vrecica. Nista onda sljedeci put u Konzumu uzimam frisku! Haha
Hubica da, pa vidi koliki su 😅 inace bi mi pol torbe zauzeli. A lako se donese ostatak drugi, treci dan. Ovisno koliko cu ih trositi. Vjeroj prvih par dana puno vise. A pakiram torbu isto tako neka ceka spremna. Polako se blizi termin. Jos si trebam spavacice/pidjame oprati. To mi visi u zraku skroz. Za sad samo jednu spavacicu i imam 😊 moram dobaviti jos koju.
Imam toaletnu torbicu za boks sa cokoladicama, 1 gacice, 1 ulozak, toalet papir, carape i sl..... i za sobu torbu sa kompletnim stvarima.
Ivek sorry tek sad dosla do moba..ja sam ti vec 3 puta bila, dva puta ponedjeljkom i bio je Dr Prka,Dr Pavlovic i sad u cetvrtak Dr berberovic..tako da ne znam sta bi ti rekla..sad sam vidjela da je Prka bio u srijedu..mislim da im mijenjaju to iz tjedna u tjedan..ja sad opet idem u cetvrtak pa skicni u utorak opet kad ides😊..mozda je ono bilo zbog godišnjih kad sam ja išla,pa su sad uvijek isto kak Sheena kaze..ugl,meni su svi bili ok..vjerojatno te nece gledat dolje,samo ce uzv Napravit Tak da ti svejedno..
Mi smo danas dosta hodali..makar me isto sve boli..ali imam osjećaj da mi je lakse kad hodam..
Sortiraj odgovore
Najstariji