Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    24. Rujan 2016. 15:19

Pozdrav svima,samo malo da se javim,ušla jučer u 37.tjedan,još 3 tjedna praktički,ako me prije ne zadesi porod,imam osjećaj da sam se sva proširila dolje,užasna zatezanja u zdjelici osjećam i jedva uopće hodam i stojim,mislim da ću u uto na prgledu biti otvorena,jedva čekam da vidim kaj će mi reći doktorica i kaj će pokazati uzv za maloga,neznam ništa o njemu od 33 tjedna, osim da je postao tako jak da me svki njegov pokret boli kao da mi organe i kosti pomiče u utrobi.

Vjeva javila si se, čestitam na bebici,svi smo čekali,mislili da si zaboravila. Sretno doma i da što prije rana od carskog zaraste.
    Sada nam se samo saky da se javi,valjda je sve u redu.

Crna ti si isto na sv duhu,pitala si me neki dan da ti vidim koji je dokt u čet,jel,ako nisam pomiješala.
    Da li to onda znači da je dokt koji nam je bio na prvom pregledu i sad dalje isti. Meni je bila sad u uto Lana Zlodi Hršak i naručena sam opet sad u uto,vjerojatno kod nje,ili je to slučajnost pa svaki put je drugi, ako znaš da mi kažeš? Tnx

Mi odšetali malo po jarunu jutros,išla sam malo,ne mogu više biti doma a opet jedva sam odhodala to malo kaj smo imali, ručali čevape i sad se zalegla u krevet da mi popuste bolovi u zdjelici.

Mi sad u zadnjem mjesecu kad bi trebale odmarati,najviše smo aktivne,pregled sim,pregled tam, vadi ovu,uputnicu,nosi ovaj nalaz,ko u prvom tromjesečju, i uz sve to još se tijelo priprema pa valjda zato svi ti bolovi.

crocandy
    24. Rujan 2016. 15:30

Vjeva cestitam i brz oporavak zelim :)

Ja danas za ručak naručujem jer nisam raspoložena za kuhanje. Ali sam nam jucer napravila kolacice jer se pokusavam rijesiti sto vise namirnica da ne moram i cijeli frizider seliti.

Dobila jucer neko domace grozde i jedem i jedem i tu i tamo pljunem neku mucicu, i jedem i jedem, i skuzim nakon kile grozda da su to crvici. Sad mi to grozde stoji na pola grla, ne znam da li bi rigala ili povracala :/

Frabe i ostale koje moraju mirovati...svaka cast  izdrzite...ja se na kaucu ucrvam (zanimljiva usporedba) nakon 2 sata a kamoli da moram lezati po cijele dane.

I u zadnje vrijeme imam uzasne nocne more...pa, iako spavam kao beba, probudiim se umorna i iscrpljena

Tina220210
    24. Rujan 2016. 15:30

Sunnyday ja sam uklanjala madež mjesec dana prije nego sam ostala trudna i onda se to nakon 3 mjeseca upalilo jer je ostalo konca unutra, pa su mi u 5 mj. trudnoće ponovno sve to morali izrezati. Nije ugodno, bilo me isto jako strah anastezije al znaju oni što daju trudnicama. 
    Minnie ja sam počela piti floradix i baš mu je željezni okus nemam ni problema s probavom, ali se trudim popit pokoji probiotik, jedem chia sjemenke i pijem punooooo vode.
    Nisu vam plišancima ispale oči u mašini ili se ono punjenje skupilo u sušilici? Ja imam osjećaj da ću sve upropastiti...

Čestitke  vjeva na bebici...

Diddy
    24. Rujan 2016. 15:39

Vjeva čestitam od srca!  
    Zar ne pomažu bar malo više mamama nakon carskog, onaj prvi period dok su prikovane uz krevet? Mene to najviše brine, kako ću sama uz dva bebača, a ne mogu se pomaknut 😩

Ivcy1306
    24. Rujan 2016. 15:45

Diddy, cek jesam dobro skuzila da i ti ides na carski? Sorry ako si vec pisala o tome, isparilo mi je!

Hubica01
    24. Rujan 2016. 16:56

Hello curke!

Evo i mene malo... 
    Vjeva, čestitam ti na bebaču   želim ti brz oporavak i što više uživancije :)  
    Minnie, ja pijem taj Heferol..ali nikako na prazan želudac jer mislim da bi umirala od bolova... popijem ga 2 sata nakon jela jer piše u uputstvima da se tako pije ako se doručkuje mlijeko...i uz vitamin c..tak da mi paše i normalna mi probava...
    Ivcy, čuvaj se samo...odmaraj i nek te tvoj mm pazi i mazi :)  

Danas sam oprala svu robicu, posteljinu i čekam sljedeći tjedan da mi stigne iz malog anđela posteljina i tetrice :)   Umaram se u zadnje vrijeme jako, navečer me bole loge i prepone... ema je jako aktivna... tulum svaki dan haha 

Tala, jesi ozdravila?

Sunnyday
    24. Rujan 2016. 17:09

Ivek da najvise smo aktivne sada, jos ja nisam ave priredila ranije pa sad po cjele dane nesto spremam. Podjem jedno da radim a zavrsim na drugom poslu.
    Crocandy haha joj al si mw nasmijala, vjerujem da tebi nije tako bilo 
    Tina ja sam sad jedan uklonila a kad rodim icicu jos. Nadam se da ja necu imati komplikacija.

Ivcy1306
    24. Rujan 2016. 17:09

Hubica hvala!
     Joj taj heferol, nikome ne sjeda najbolje, i ja ga trenutno pijem nakon jela jer na prazan zeludac mi je uzasno padalo!!

Vjeva
    24. Rujan 2016. 17:11

Puno hvala svima :) 
    Rodio se s 3140 g i 49 cm 💙
    Koliko znam, Angel jos nije rodila...
    Sheena, bas fora, isti dan :)

Vjeva
    24. Rujan 2016. 17:15

Diddy, bebac je samo prvu noc bio u djecjoj sobi, ostatak vremena stalno sa mnom, osim jednom dnevno kad su ga pregledavali pedijatri i sestre presvlacile u drugu robicu. Nadam se da ces ti ipak imat vise pomoci jer ne znam kako bi mogla sama s njih dvoje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.