Moj danas nekak mirniji,Angel nisi jedina,moj uopće na slatko ne reagira osim što imam žgaravicu,reagira najviše na vodu,sok od naranče i voće,najviše breskve.
Bokic..
Ja sam danas dobila pasicu bratovu na cuvanje..bas uživam s njom,jako je poslušna..jos malo pa ce oni tako mog malca čuvat..a sad bar nisam sama..
Sheena ma samo zanemari tu zločestu sestru..uživaj s muzem..ni moj nece moc dolazit u vrijeme posjeta kad radi do pola 5..
Ivek a bas si me nasmijala sa tim slaganjem krevetića..Hehe..muke po posteljini..
Ja imam i vreću za spavanje,i onaj kao jastuk sto se rastvori u dekicu..i imat cu i posteljinu u koljevci..kazu da su te vreće super za klince ali mi mama kaze da ja nikad nisam htjela u tom spavat..
Ja ne znam jesam li sanjala ili sta,ali cijelu noc kao da sam osjećala onu menstrualnu bol i bol u leđima..i sad me lagano sve boli i trbuh tvrd..valjda se vec polako priprema sve..
Ma tako sam i ja mislila.. kupit makar jednu, jer one su samo za noć. A preko dana opet mora bit beba pokrivena sa nečim. Nisam čula za podizanje krevetića, kako to ? Jesu to onda i posebne podnice ili šta? Inače čitala sam da je idealna temp.za spavanje 18 stupnjeva, ali kao može i do 20. I naglasak na to da ne smiju biti velike razlike u sobama. Npr. dnevni 25 , soba 19. Jer je to bebi teško ispratiti. Ja sam gledala na amazonu imaju one projektore koje svijetle blago , i sat na tome i temp. I vlažnost prostorije. Pa sam mislila to za spavaću. Kod mene je danas peglanje 😶😐🤔 i priprema moje torbe i stvari kad odem u rodilište, kao posteljine za nas krevet , navlake za kauč, jer mm mora to sve bit zajedno, on kad traži, ne usrećimo se baš 😀.
I najjača je izjava danas od tog barbe "šta ćete kupovat krevetic" hahaha nasmijala sam se na ovo pošteno. A mi smo muku izmucili dok smo našli onaj sa stranom za spuštanje... Da ga mogu dovuci do svoje strane. Zato je 60x120 ali jbg..
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Crocandy slazem se s tobom. Ponekad roditelji zbilja pretjeraju i dijete zamotaju kao da zivimo u Sibiru. Ja cu se vodit za onom da koliko nama odjece treba, djetetu samo sloj vise. Mislim da ce to biti ok.
Ivek2207 ma nisam niti ja nista bolja, ne sekiraj se Bitna je volja i trud. Danas je kod mene na redu peglanje robice sto mi je jos ostalo da mogu poslagati u kutije po velicinama.
Hubica01 moguce je moguce Nekome krene prije, nekome poslije. Meni se pojavljuju samo bijele tockice, ali ne diram nista.
Jutro cure 😊
Crna cu mm-u spremiti bodi dugih rukava, kompletic, kapicu, stramplice, carapice i dekicu. 😊
Ovo smo jucer kupili.
sony ja sam si isto nabavila weledino ulje za masiranje medice, al nikak da ga pocnem koristiti. Za tu pumpicu o kojoj pricas nisam cula.
pale ja idem kod gin. sljedeci tjedan, pa cu vidjeti kaj ce mi rec. :)
hubica ne moras se nis cuditi za curenje cica, iz mojih vec 2 mjeseca curi kolostrum. Nije puno, al budu fleke na pidami, posteljini, grudnjaku..
Meni ova kisica tako pase. Danas ne moram nikam, kasnijemi dode mama tako da bum se s njom druzila malo. :) Za rucak radim lazanje, nismo ih dugo jeli, bas sam se zazeljela..
Ovo smo jucer kupili :)
Sony2244 ma sta rec.... MM mu je odmah rekao da krevetic mora biti spreman. Mislim, ma i da spava nocu s nama u krevetu, gdje bi trebao preko dana? Sto ljudi, sto i jedna cud.
Sanjac bas je slatko..gdje si našla male stramplice? Ja nikako da nađem 56/62..a isto imamo kompletic topliji i carapice debele,kapicu i dekicu..i bodi dugih rukava..
Pa treba dijete imati svoj krevetić..ja cu ga Pokušat stavljat od početka u koljevku da se nauci,bit ce teze po noci ustajat ali mislim da ne bih spavala cijelu noc da kraj mene spava..
Meni je samo jednom curilo nesto malo..i sad imam kao bijele točkice suhe na bradavicama..nisam dirala nista kad ne znam kako treba biti,ugl od onda vise nista ne curi..
hej, curke. prijavljujem prve bolove tamo dolje i mala me tuce u rebra cijeli dan. nocas nisam skoro nista spavala, ali sam jutros nadoknadila. sise preko noci postale ogromne i cak se na lagani stisak sve oko bradavica zabijeli. ne bole me leđa, pa mislim da to jos nije to, zar ne?
imam pregled za dva dana u visokorizicnoj ambulanti. tad cemo uci u 34.i tjedan...
joj, ivek, kako si me nasmijala : ))) ja jos nista nisam oko krevetica pokusavala, samo sam muzu u jednu vrecu spremila posteljinu, poplun i jastucic da zna gdje je ako ja zavrsim u bolnici. cak nam je i madrac jos zarolan u ambalazi.
sheena, a valjda se treba i na takvu naletiti. meni je muz isto dolazio navecer nakon vizite jer u njihovo vrijeme posjeta radi. nitko nam nije radio probleme. popili bismo kavicu na automatu, tiho popricali. nije ulazio u sobu niti kome smetao.
sanjac, jako su slatke viktorijine stvarcice!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji