Cure ja imam gastritis!!!!! Grčevi su gastritis!!! Aleluja aleluja...svaka čast mom kardiologu u rijeci koji si je dao truda za razliku od svih kretena u Karlovcu...
Javim detalje navečer, sad čekam pregled kod gin
sve sto je ivekina ginekologinja rekla je rekla i moja. s tim da je naglasila da je druga opcija trudovi-bez pucanja vodenjaka daleko bolja od prve jer ne moras juriti u bolnicu, dijete je zasticeno, nece ostati bez plodne vode, trudove mozes prehodati po stanu, naci si najudobniji polozaj za ublazavanje boli u leđima, stici se otusirati toplom vodom i pripremiti, mozes cekati dok ne dođu na pet minuta i lijepo se kuci otvoriti ...
jazmajac, vidim da se razumijes u to, pa gdje da pogledam te zdravije grickalice. zapravo mi je najveci problem sto nema dijeljenja nego svako dijete treba dobiti svoj paketic. ne mogu npr. kupiti cips od jabuke ili rizine keksice, nego sve mora biti posebno zapakirano, a u mulleru ima hrpa takvih nezdravih stvari u mini pakiranjima od snickersa, lizalica, prutica....
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Cure, vidim dosta pišete od odjeći broj 56 na dalje.
Sta mislite da broj 50 nema smisla kupovati? Ja kupila 6 bodija dugih rukava i hlacica onih mekih s nogicama, broj 50. Sta j znam, prvi put cu roditi, ne znam koji mi je broj potreban?
meni se taj br 50 čini tako mali i još kad se malo skupi u pranju,bar ovi moji jesu malo iz zare,da nisam kupovala,možda griješim pa mu na kraju bude sve veliko. neznam ni ja,isto mi sve prvi put al su mi svi oko mene savjetovali da ne pa nisam ni kupovala,lako mu podfrknem.
Bokic cure!
Evo kratko javljanje, sad sam skroz podredjena svojoj curici, imam osjecaj da nista ne stizem. ;)
Dosle smo svojoj kuci. Dobila sam mlijeko, dojim i malecka je zadovoljna. Kupila sam izdajalicu tommee tippee jer mi se cice znaju jako napunit, otvrdnut i onda bole. Izdajalica je super, bas sam zadovoljna. Rucna, prakticna. A i koristit ce kad budem nekud morala otic, mlijeko na sobnoj temp dobro stoji 4-6 sati, u frizideru do 24 h, a u zamrzivacu i do 6 mj tako da planiram raditi zalihe :-D
Saky-da, popucala sam. Jako su se trudili da ispostuju moju zelju i ne naprave epiziotomiju, ali navodno sam imala jako cvrstu medjicu i bilo je potrebno. Imam 4 sava. Jos uvijek bas ne mogu sjediti, ali vodite racuna da uglavnom siju na lijevu stranu pa se moze koliko toliko sjest na desni guz :-)
Moja Zoe je divna bebica i osvaja, kad me pogleda onim okicama rastapam se.
Vidim da ste sve jos u iscekivanju, ali brzo cete se maziti sa svojim bebacima i uzivati s njima u svakoj minuti.
Saljemo vam puse nas dvije i svakako cemo vas popratiti do kraja, a onda bi se mogle preseliti na novu temu mamica :) 😘
i da, vidim da pisete o robici. Nama na kraju fali robice 50, samo joj je za sad ona dobra. Koliko god se cini mala, ipak evo dobro da smo imali koji komad. :)
Sunnyday i Hubica hvala vam cure 😊 nasli smo oblekicu, jos smo i 3 kapice uzeli.. 😊
Mene u zadnje vrijeme hormoni tak soraju da bi mogla stalno zbog neceg plakat, a inace nisam bas placljivica. Hehe
Ivek i moja curka je danas aktivnija nego inace, imam osjecaj kao da se pokusava okrenuti. Sto bi bilo dobro jer je na zadnjem pregeldu bila okrenuta na zadak.
Nama su na tecaju rekli isto ovo sto si napisala u vezi kretanja u bolnicu.
Croatina konacno da su otkrili sto te muci cijelo vrijeme 😊
Crocandy ja nemam nista u vel. 50, nekak mi to stvarno premalo izgleda.
Hubica zato sam napisala ako nekome pomogne za ideju pa slobodno. Po ljeti mi je lakse smisljati jer ima obilje povrca. I slobodno I sve stavite sto imate u planu
Tala pitanje je cijene 😒 Imas u svakom ducanu vecem zdravu prehranu, a recimo zasto ne uzeti vece kolicine pa mozda samo da zasebno zapakirate tipa u celofan sa masnicom. Problem jesu male cokse jer svaka koja je zdravija je skupa majko mila. Keksica od zobenih se da naci u pakiranjima manjim.
I uvijek mozes kupiti Oreo - pa reci razrednici da je on veganski desert 😆 Puno ljudi to ne zna
Chippica lijepo da se javljas i da je sve u redu! Naravno da je Zoe prioritet ali kad god mozes se javi.
Croatina nezgodno ali bar znas napokon sta je
Bok curicke evo i nas doma..
Na pregledu bilo super, bebonja je za tjedan dana veci kao i od pocetka, sada ima 2310 grama.
Zatvorena jesam, plodne vode ima dovoljno. Ako osjetim grceve u trbuhu tj. kontrakcije da slobodno uzmem sumeci magnezij ili normabel.
Kupila sam si u h&m dva grudnjaka za 199 kn, jedan je bež a drugi crni i super su mi. Trazila sam podzame sa gumbima i dugim rukavima ali nogdje nisam nasla, ako negdje vidite javite. Trebat ce mi kad se vratimo iz bolnice.
Meni sve moje frendice rekle da vel 50 se ne isplati kupovat, mozda za curice da jer su sitnije ali deckici koji imaju blizu 4 kg i vise da je dovoljno 56. Jos kad imaju pelene i siroko povijanje odmah se to napuni.
Chippica bas mi je drago da ti je krenulo dojenje, i super za izdajalicu tommee tippee, ja sam isto uzela nju. Da li si ju ponesla i u rodiliste?
Croatina dobro da su ti konacno otkrili sta ti je, a vidis da si odpocetka znala da nema veze sa trudnocom. Sta ces moc neke ljekove za to ublazit? I obavezno znam da ces morat pazit sta jedes ili cak na dijetu neku.
Citala sam i ja da se uputi u rodilište kad su trudovi, u razmak 5-7 minuta, ali mene strah da se to odnosi na ove bliže bolnici i da će tad biti možda i kasno. Najbolje da krenem kad su na nekih 10 minuta haha. a vidit ćemo kako će sve ići.
Sortiraj odgovore
Najstariji