Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bagi_ca
    06. Rujan 2016. 15:03

Ivek lijepo sve izgleda, a ovu sam posteljinu i ja pikirala u bubamari :)
    Sheena drzim fige da te puste ipak je ljepse doma docekat porod 
    Tatjana hvala na info. Patrik se cini kao jako dobra beba :)

ivek2207
    06. Rujan 2016. 15:03

tatjana baš kak veliš mojega isto procjenjuju na veću nešto težinum samo viče svaki put gin poštena beba,bit će veliki, pa nisam ni zato kupovala niš od broja 50, na kraju si mislim nekak da bu mu i 56 preveliki,al kak veliš lako se podfrkne,to valjda i brzo preraste.
    meni se isto čini kad pišete da ste opuštene i mirne, da je to ono kak se kaže glatka plovidba,onda me manje raznnih misli hvata.

još moram složit ak se vidi malo u čošku na nekoj slici,odmah pored kindača je polica pa sam tu stavila tri kutije za pelene,kad ih kupim, vl maramice,kreme i sve kaj treba kad presvlačim.

koala ma nebi ni ja imala toliko da nisam većinu dobila,pa nek se nađe, a nisam mogla odoljeti da baš ništa ne kupim,tetre sam sve sama kupila dva paketa po 10 kom i 5 sa uzorkom,milim da više netreba.

sheena bar da zadnje dane budeš doma,ipak je u svoja 4 zida lakše izdržati kaj god da bilo. držim fige.

• Maya20
    06. Rujan 2016. 15:12

Evo da i ja iskoristim trenutak dok Lori spava :)
    tatjana_zg, slažem se sa tobom, tako je i kod nas... spava u svom kindču, dapače- u svojoj sobi. dižem se po noći 3x na hranjenje, ali navikla sam se i nije mi teško. po danu je u dnevnom, radi tv, mi pričamo, dolaze nam tu i tamo rodbina na kavu i vidjeti nju- i ona spava :D mislim da je sve kako ih naviknemo i naučimo! mene je već u rodilištu čudilo kako bebe spavaju dok druge bebe plaču/vrište, ali očito njima buka ne smeta.. A pokrivala sam je isto tetrom i pamučnom dekicom; sad po noći krećemo sa poplunom.. 
    i počeli su nam grčići, ali nekako i to guramo. najviše joj paše kad skakućem na pilates lopti a ona mi je u rukama, pa tako i zaspi...

Dony, mi smo kupili jastuk za bočno spavanje i to mi je jedna od boljih investicija. Pogotovo jer je malena i ranije rođena, pa su je i u rodilištu stavljali na bok i rekli da tako nastavim, da slučajno krivo ne ode klopa ako ne uspije izbljuckati.. važno je samo mijenjati im strane, ja je stavim na onu stranu na kojoj je cici bila i tako ukrug, svaka cca 2,3 sata...

Što se tiče veličina- ja sam imala većinom 56, pa nadalje.. a moja mrvica je na broju 44 :D od jučer joj i 47 dobar, tako da smo mi morali u shopping. i nigdje naći tako malene brojeve, pa mi je na kraju kolegica nosila robicu kaj je našla van Zagreba :D jer broj 50 u H&Mu jeveći i više odgovara 56...

i što se tiče darivanja sestri/doktorica- mi nismo ništa nosili, ali samo zato jer se stalno mijenjaju i jer sam u 13h saznala da u 14 idem doma :D pa se MM nije ni sjetio nešto kupiti.. ali, u petak ćemo odnijeti poklončić doktorici koja mi je vodila trudnoću, to mi se čini OK :D

Želim vam svima ugodan dan, vrijeme je baš za spavanje, pa idem malo odmoriti prije nego nam tetka dođe u posjetu :D

ivek2207
    06. Rujan 2016. 15:16

samo još ima sutra na žutoj srijedi u hmu akcija,ali nije na male brojeve,ali ako netko hoće kakvu zalihu stvarati,makar i 68 bi već za božić bilo??

H&M
    akcija gornji + donji dio 69,90 kn
    Ponuda se odnosi na dječji asortiman. Odnosi se na označene artikle u veličinama 68-140

i u farmaciji
    Dječja kozmetika
    Mustela (osim na promopakiranja)  – 30 %

Crna191
    06. Rujan 2016. 15:22

Ivek imamo istu dekicu iz ikee..a sve je preslatko sto si slikala..i super za toliko bodića i svega..ja imam nekih 10-Tak dugih rukava,nesto bez rukava i kratkih sto sam dobila..i 6kom 50 ali kratkih rukava..pa ako ce ih moc nosit cu jos preko onu benkicu samo stavit da mu je toplo..
    Nama je kum Emijev dao napraviti madrac po mjeri za koljevku i posteljinu pa sad u nedjelju dolazi..
    Odoh sad kuhat rucak..salatu od riže,Grill povrca i piletine..

croatina
    06. Rujan 2016. 15:24

Joj skoro sam napisala ono riječ sa J :D tj napisala pa obrisala..
    Mali me tako riće..ja uopće ne kužim kak je to okrenut..pazi sad akrobata..glavicom je skroz dolje nisko, a noge su mu kod mog desnog kuka..i tako me jako buba da me zbilja boli..nije mi to ugodno nimalo..krme malo..
    E sheena kažeš isti tata..nas mali je sve samo ne tata..Tata mu se rodio s dvije kile, mjesec dana ranije, a ovaj već sad ima 2600 i kaže gin vrlo vjerojatno bliže tri hahahah :D 
    Evo bas dok ovo pišem me lupa..ajme zbilja jako udari..tj kao da se isteze, a nije svjestan da nema mjesta

Ivek sobica je preprepredivna :D 

Sanjac imamo iste kapice ;) predivne su mi :D

Sutra idemo u zg po tenisice meni i mužu :D da nam rit vidi puta malo :D

• Sony2244
    06. Rujan 2016. 16:02

Ivek baš mi se jako sviđa.  Joj ja sam smotana za ta sastavljanja , tj.brzo mi dosadi i idem nešto novo radit. Haha, ali nisan svatila,  jeli beba ima svoju sobu ili je to kod vas? I imaš jaaaako puno robice, mi smo " siromašni",  😂😂😁 tako se ja uvik šalim. Jer mi mater udara presinge ogromne iz druge države još , kao nemoj puno nemoj puno , ajme šta imaš puno, to je puno... tako da eto.. imam puno po njezinom, a da vidi tvoje pala bi u nesvist.  Ocete vi stavljat 'ono' poviše krevetića? Nezz kako se kaže kod nas to, kao ona zavjesica za oko krevetića? Ja sad gledam neku bijelu da mi se slaže sa posteljinama,  da ne kupujem za svaku posebno. To mi je onda bacanje para. 
    I onaj projektor , Tatjana nisam mislila radi njega ko njega, već da mi mjeri temp.u sobi pa sam tila reć usput, e kao ima i projektor... imam lava lampu u sobi koja je jako nježna tj.svjetlo je blago i to mi je ok za podoje i presvlačenje tokom noći.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Jado
    06. Rujan 2016. 16:46

Ivek sve si super pripremila i slozila! Bude mi zao sto ja mojoj maleckoj tako necu moci urediti do najmanje sredine listopada 😣 a ako zavrsim u bolnici ostaje sve na tati da sredi. Ja cu oprati sve i sloziti ali sklapamo kindac tek zadnje.
    I pazi imamo dosta istih stvari! Haha. Istu dasku, dekice iz Ikee, moja posteljina je bez ali isto iz Bubamare

tala
    06. Rujan 2016. 16:49

ivek, bas ste to lijepo sredili!   i meni se cini da imas dosta svega. nesto se dobije u babinjama. vecinom se donose maleni brojevi, a ostalo ces kupovati polako....
    isla sam gledati na hm stranicu, imaju i "deal" dva body-ja za 56 kuna. brojevi idu od 50 koliko vidim.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    06. Rujan 2016. 16:53

zaboravila sam napisati. evo mali hopkica 50-56. 2 komada za 3 eura. ako prijavite mail imate besplatnu dostavu doma i -25% na artikl po izboru.

http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0234159001.html

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.