Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PALE
    03. Rujan 2016. 16:18

Vidim svi fino papate🍽
    Mi malo odspavali poslije ručka.
    Saky više sam nervozna jer ništ ne znam,osim da idem u bolnicu 19., kod mene svi s tatine strane,ali SVI pa i ja rođeni 15. sam različit mjesec,pa ne bih to isključila😀
    Mislim da će za tjedan,dva biti baby boom na ovom forum 🍼

Jado
    03. Rujan 2016. 17:04

Hello danas mi je bio cheat dan isto 😆 bili na pizzi i bas se fino napapali. 
    Sad bude vecera laksa i nema kajanja. Sheena me vise ne moze tuziti, ali Bagi_ca nemoj ni ti kad ides na vv sljedeci puta 😂
    Vidim da sve volite lazanje - eto dala sam vam ideju hihi, ja cu ih raditi sigurno ovaj tj jedan dan jer me necak valjda zica 1 mjesec vec da mu napravim a nikako nisam stigla. Dakle bolje da sliku ne stavljam 😆
    Nabacila drijemez i rado bi vjezbala kasnije ali me prepone bole 😢 pa cu valjda knjigu vani malo...kako vi provodite dan?
    Sad ce me netko postiditi ali mi se sad bas ne da robicu sredjivati a moraaaam

Frabe
    03. Rujan 2016. 17:27

JaZmajac ja te necu postidit;lezim i jedem cili cilcati dan!!! 😂
    I zican da mi neko kupi nesto ukusno al ne znan sta pa niko nigdi ne ide jos.

sanjac
    03. Rujan 2016. 17:40

Hej cure 😊

Evo da se javim u prolazu..
    Meni je jutros budenje bilo katastrofa, susjed je oko 9h poceo lupati po nekom limu, zeljezu kako bi se osvetio susjedu koji je sinoc do kasno pusta glazbu. Bas sam se usokirala kad je poceo mlatit po tome. 😡
    Danas sam bas pekmezasta, sve me zivcira i nis mi ne pase. Najrade bi plakala.

Mi smo danas rucali njoke u bijlom umaku, pecena pileca prsica i salatu. 😊 Malo sam pretjerala, trebala bi se natjerat u neku setnju kasnije.

crocandy
    03. Rujan 2016. 17:56

Mi vikendom idemo kod svekrve na rucak, zenska kuha mrak tako da se ne zalim :)

Da znam, sad bih vam stavila jednu sliku gdje sam usporedila boju naše i njemačke nutelle. A to da muller ima kvalitetnije prozvvode, to je ziva istina, ja govorim vec godinama. S tim da ponekad treba provjeriti da li je za hrv trziste ili austrijsko/njemacko. Jer kad im ne stigne roba onda uvale ovu 'nekvalitetniju' verziju za hrv trziste.

Sunnyday
    03. Rujan 2016. 18:01

JaZmajac prespavala sam popodne a ceka me tona tetra pelena za peglanje.
    Frabe cokolada s rizom! 

Frabe
    03. Rujan 2016. 18:24

Sunny sladoled je zadovoljia potrebe zasad.Nadan se da nece bit kasnije neke potraznje da se zeludac ne posvadi s menon. 😆

Neznalica
    03. Rujan 2016. 18:47

Nakon finog ručka koji je mm skuhao za završetak trebam nešto slatko i sad sam prije pol sata rekla da mi je jede sladoled, ali već sam pojela pol kile grožđa pa mislim da to ne bi bila dobra ideja. Mislim da ću ići peći palačinke. :)

minnie25
    03. Rujan 2016. 19:03

Nasmijale ste me s hranom  Mene zadnjih par tjedana tako trazi slatkoooo... Ne mogu nikako odoljeti i stalno bi nesto. Nikad dosta... 

Za termin je rekla zbog stanja  posteljice. Ali da primam takvu informaciju s rezervom primam. Svejedno, ovo mi je motivacija da puno prije sve imam spremno, pa koliko god cekali, manje ili vise. 

Angel2709 uzeli smo ovaj: 
    http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/spr/59032438/ 
    Uzela sam najobicniji Sniglar stol za previjanje jer mi je najblize onom sto sam htjela i narucila hrpu ukrasnih kutija sa Vivrea u svijetlo plavoj boji da mi budu na donjoj polici, a za gornju uz podlogu ce mi biti ove plasticne kosare http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/30199283/ da mi bude sve dostupno + kos TT za pelene pored stola. Nadam se da ce biti dovoljno funkcionalno. 
    Kupili smo Poang fotelju u krem izvedbi i krem tepih - visoka flora. Kroz ovaj tjedan ce MM to sve sastaviti pa cu poslikati kako izgleda. 
    I narucili smo naljepnice za zid- oblake i padobrane. Jos ovaj mjesec neke stvari treba kupiti, a sve ostalo ako se dogodi da bebac dode ranije cemo u hodu. Bitno da sad skoro sve osnovno imam spremno. 

Uf, a od pasjih dlaka mi je vec sad slabo  Kad mali propuza biti ce ko vukodlak pun dlaka. To ce biti opci kaos, al trudim se ne mislit jos o tom periodu dok ne moram...

croatina
    03. Rujan 2016. 19:15

Bok pčelice :D
    Mi danas slavimo još jedan položeni ispit :D jako smo ponosni na našeg peseka i ovaj posvecujemo tati njegovom :) 🎆🎇🎉🎊🎈🎉🎊🎁🎈👑

Muller..da..ostala sam šokirana..

Ivcy hvala za info..nebi se sjetila ručnika..i nebi uzela kremu za guzu u rodilište :)

Pale mene isto ne peru neke emocije vezane uz porod, strah me jedino anestezije :D neke čudne fobije 😂

Minnie malo ti i zavidim :D i ja bi jako htjela da mali ranije bude spreman :D ne mogu dočekat vidjet ga :D rado bi da možemo u šetnje još :D

Jazmajac, sunny i mene čeka samo 22 tetre za oprat i ispeglat 😱

Neznalica i ja se namjeravam na palačinke..mi smo pilića danas spekli u pećnici s krumpiricima

Sutra nas čeka druženje sa šogorom i šogoricom i sveki..oni su formalisti pa to kreće od 8 ujutro balada, završava u 1 ručkom i kasnije još druženje...crknut ću tak dugo O.o

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.