Dobar jutar!
Kad pitate sta imamo u planu ja ne triban odgovarat,jel da?Ja san ka hdz-"zna se"-lezat! 😂
Ok,aj sutra je skola pa cu je vjerojatno cesce spomenit.Bit cu navjestitelj zlocestoce da se odsad preko tjeda ukidaju igrice,internet i slicno.Ah,nekako ko da volim kad me dica mrko gledaju al sta cu ja,red se mora znat i vikend ce bit sladji.Inace san uvik protiv buljenja u tehniku,pa uvik mene uzimaju za primjer ako im neko od prijatelja dobije zabranu i onda ih tjese "nama je mama zabranila tri dana tablet/ps/tv a da uopce nije kazna nego da se igramo!" 😲
E dalje!Nisan ja neka vicna peglacica al stvarno me odusevilo peglat s parnom pa si razmisljam nek se i grije po ure a po ure pegla bolje nego da ja uru peglam. 😂
Muz lipo uzme robu pa ne napravi nered al dica kad vade to bude kupus al ne dozivljavan to pretjerano.
Sta jos vi pisete?
E kave san se napila malo i marendala,za rucak su gradele (ajm so hepi!!!!),mama ce garant i nesto slatko smisat.
Sheena,kako si ti danas?
Ostale? Zivile vi meni!
Jutro cure 😊
Nadam se da ste se naspavale. 😊 Ja moram priznat da nisam osjetila da je svjezije, mi smo cijelu noc imali otvoren krovni prozor, al ja sam se bez obzira na to cijela preznojila. Jos su me ulovili neki grcevi i kao menstruacijski bolovi, tako da sam se samo vrtila i namjestala po krevetu.
Mi popijemo kavicu i onda cemo lagano kod mojih na rucak. 😊 Danas nis ne radim, samo uzivam.. 😊
Jutro!
Mi bili na kavi,sad ćemo do mullera.
Super info za parnu,sad mi je jasnije,sad ionak zbog svih troškova nemam love,ali sviđa mi se ova bežična jer ne peglam satima,ustvari po zimi sam čak i da,ali ostala godišnja doba,pogotovo ljeto peglam po potrebi.
Mene sušilica privlači,ali nemam mjesta baš,a one 2u1 su loše,valjda će unaprijediti tehnologiju 😊
Koala ti si punih 38tt 👍 još malo....
Tala,Frabe znači danas pripreme za školu?
Sheena kak si ti?
Meni super kad muž doma,brže vrijeme ide,ali prek tjedna koma...
Ma sve je u biti pripremljeno al sutra starta pa ce nekako popodne bit oko toga laganini.. 😊
Blago vama koje idete na rucak danas, ja moram u kuhinju sad da kuvam.
Sanjac ja sam sinoc sjedila za lap topom i tako me zabolilo kao i tebe,menatualni bolovi i grcevi, ja reko odoh spavati da se odmorim ako slicajno krene haha.
Frabe ajde pa bar ces se malko odmoriti od klinaca mir i tisina da te nitko ne nervira - ali poznavajuci hormone - sad ce ti mamlazi maleni faliti pak!
Sunny aj ti sacekaj Koalu pa onda mozes ti polako
Ja kuham danas i pripremam dragome gablece za rucak. Nema ni meni izbjegavanja kuhinje, jedan dan ako se provucem....dost
Biti ce pileca juhica i rostilj a za prilog povrce iz vrta i batat/krumpir na pole onako u pecnici. Dajte mi recite - kako vi onda za veceru? Nesto s nogu ili vise kuhate? Nisam planirala rostilj danas za rucak u biti, i sad imam taman za rucak a te vecere mi uvijek vise nekako u zraku. Dragi i ja nismo bas za sendvice navecer, pazimo da lakse jedemo - bez ugljikohidrata i to (frikovi )
JaZmajac Mi za veceru obicno pojedemo ako ostane rucka, ja sam sinoc npr jela nektarine tako da mi je to bil vecera. Ma cekam ja koalu imam ja vremena samo sam pomislila ako se mom bebolincu zuri.
ej ima slična foteljica u jysku.. http://jysk.hr/dnevna-soba/naslonjaci/naslonjac-price-star-breza-lak-prir
Pozdrav žene! Kak ste mi danas? Molim Boga za malo vjetra jer mi je jucer bilo toliko vruce, topila sam se, ne znam kak je vama, ali imam osjecaj da ce i danas biti vruce.
Sortiraj odgovore
Najstariji