Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya20
    02. Rujan 2016. 20:32

Ivek2207, tako je, samo pozitivno razmišljaj! i meni je bio šok primiti moju curu, em smo bile odvojene danima, em sirota imala 2 kile...samo sam strah prvo osjećala.. ali, dođe to polako sve.. ima težih i lakših dana, ali stvarno se za njih sve isplati...

iii - meni cice nisu ništ narasle  haha! ja sam isto kupila nadobudno veći grudnjak i sad mi je preveliki... ali, ja dojim svaka 2 sata pa se vjerojatno cicke ni ne stignu ekstra napuniti.. možda bu to kasnije krenulo, ne znam

ivek2207
    02. Rujan 2016. 20:35

ja sam pitala za taj eutirox jer ga pijem,ima još jedna cura. vadila sam prekjučer i slala nalaz specijalistici na rebro,kako i radim zadnjih 8 mj i pitala šta dalje i uputila me da pijem do kraja trudnoće te da prestanem piti kad rodim i ne pijem 2-3 mj te izvadim ponovno TSH te joj pošaljem nala pa ćemo vidjeti da ako je dobar onda ništa a ako se povećao onda ću na pregled detaljni kod nje ponovno i opet valjda na terapiju.

valjda to dalje ovisi o doktoru.

Frabe
    02. Rujan 2016. 20:40

Ivek to uzimanje i sve sa bebom ce ti doc toliko spontano da neces imat kad mislit kako ne znas.

Maya ma znan,ja bi svoje u dekicu sa patentom zamotala,isto se u trokut doli skupi i tako bi se umirili al mi ovako pari skroz stisnuto dite.

Sunnyday
    02. Rujan 2016. 21:18

Chippica Hvala ti puno na odgovoru. Ja se bojim da cu odustati od epi zbog tih nuspajava ako me isprepadaju tamo, a opet bas sam se radovala jer je sad mogu dobiti. Citala sam puno foruma i sve zene su pisale da su prezadovoljne sto su je uzele, i doktori pricaju da je puno lakse sa zenama koje ih uzmu jer nisu napacene a ni bebe isto. Ne znam, nadam se da ce sve biti ok.
    Ivek imas na netu tablice velice grudnjaka pa to lako izmjeris i izracunas koji ti treba.(da znas za drugi put)  A pritisak osjetim i ja, pogotovo kad sjedim pa kad ustanem, onda se jedva ispravim koliko me steze sve, al meni je beba od pocetka nisko.
    Angel kazes da si na +15kg, sad imas 50kg ili si imala 50 kad si trudna ostala? 
    maya hvala na linku za swaddling, zanimljivo :) drago mi je da uzivate i da se lijepo snalazite.

Ivcy1306
    02. Rujan 2016. 21:23

Pozz curke! 
    Samo da se na brzinu javim, kako ste? 
    Ako se ne varam, croatina ti spominjes psica?! Ugl, nemogu te utjesiti ali hocu reci da znam kako je to jer ja prije nego sam se udala sam bila jaaaako vezana za svog psa, i sada nakon udaje takoder medjutim emocije me svladsju svaki put kad bi dosla k svojima pa ga ugledala (samnom nazalost nije mogao) . I primjer isla sam na dane piva i pokupila sestru i brata kod svojih, kad sam ih vracala normalno stala sam pred kucom a mama kaze kako je on cuo auto i sav vesel isao na vrata da me doceka, prvi je usao brat, zatim sestra ali nikako ja..jos jedno vrijeme je cekao hocu li uci i kad je skuzio da me nema, toliko se rastuzio da vise nije htio niti k mami, a normalno mama kad mi je to pricala ja sam ronila suze i sad dok vam pisem tako se osjecam usamljena bez njega i suze lijem. Vjerujem da su i hormoni dosta u pitanju ali eto, bilo mi je na dusi pa sam se morala ispuhati!!

Sheena
    02. Rujan 2016. 22:19

Hej hej vidim po nekima sam vec i rodila 😆 
    Prehlada me poprilicno ulovila pa sam bila jako slaba i nisam vas uspjela citat cijeli dan..
    Nazalost nista od mog pustanja doma, jednostavno imaju takvu politiku kod beba manjih od prosjeka, zadrzavaju do poroda. Medutim pitala sam dal to znaci inducirani porod ili se ceka da prirodno krene i objasnjeno mi je da kod jako malih beba induciraju s 38tt, a kod granicnih slucajeva kakav je moj s 39tt pa da cu vrlo vjerojatno iduci tjedan roditi (osim ako magicno jako ne naraste). Nista, izgleda da me najvise tjedan dana dijeli od gledanja naseg unikata 😊😍 
    Neugodno mi je ovako bolesna biti u bolnici, govorim to svima, i doktorima i sestrama, jer u sobi do su bebe rodene prije 2d i ne treba im bolest, a okolo sve trudnice, al nitko to bas ne dozivljava 😕 cure iz sobe su sve 3 danas pustene doma pa sam trenutno sama pa bar tu ne mogu nikoga zaraziti. 

Joj samo sam vas letimicno procitala, bome ste se raspisale danas :) budem sad detaljnije..
     jazmajac, znaci nisi uspjela danas dobiti nalaz? Javi rezultate ;)

• Sony2244
    02. Rujan 2016. 22:53

Večer curke,, ja danas bila na pregledu,sve je u redu osim da je vrat maternice skraćen,  ne puno ali je. Naručila me opet u sridu...E sad moje pitanje vama, dali to znači da se ja sad otvaram ili šta? Rekla mi je da mirujem umjereno.. a šta je i najgore ja nisam füll aktivna da ne stajem.  Znači,  umjereno ..možda zadnjih dana maloo više... eto sad me opralo to da moram još svu robicu oprat i ispeglana, +par sitnica još za svoju torbu pripremit,  pripremit posteljinu koju želim da me dočeka kad se vratim doma,napravit pedikuru (tim sam opsjednuta da mi noge budu 'savrsene' ) uglavnom...opralo me dobro sad. Ne paničarim uopće, već eto neznam. I btw: šta vi pišete kako vas zateže dole, ja sam joj danas rekla neznajuci još da se vrat maternice skratio ,da me prilicno jako počelo i zatezat i bolit kao da ću dobit.. jučer imala proljev... nadam se samo da sad necu rodit u ovih 2,3 tjedna jer je rekla sve prije 36 og nije dobro... eto... oprostite mi za roman.....

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

koala988
    02. Rujan 2016. 23:05

sony meni ti je skraćen cerviks od 30. tjedna već, sad sam u 38. tjednu i još sam zatvorena. tako ds ti to ne znači da si otvorena nego da se cerviks smekšao, bez brige.

maya uživaj sa malenom i super što ste već ušemile dojenje i sve. :)

sheena žao mi je što te nisu pustili doma još bar tjedan dana, ali ajde i tebi je brzo termin. proć će to brzo. drži se.

Ostalima želim laku noć.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.