Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    03. Rujan 2016. 19:24

Minnie pasje dlake 😂😂😂😂😂 zbog tog sam mislila robota kupit..no rumba mi je preskupa tj model koji nama odgovara je 8 tis. Kn..nema mi to smisla..imam vrhunski usisivač koji super radi..al nažalost ne sam hahahah..tako da ono..od tog se nećemo moć spasit..imamo laminat, to se relativno lako održava..svaki dan će se usisavat i kaj sad..vjerujem da mi neće bit problem obzirom da kad mene nešto smeta, posto poto moram to napravit jer bi me vise zivciralo da tako ostane nego sami posao :D..

Frabe
    03. Rujan 2016. 20:19

Skidala san tamni lak s noznih papaka i pravo da vam kazem slomila san se! Ja ne znan sta bi da mi je vise kila! I ka necu opet cila u kadu jer san to obavila popodne i iden ja nogu po nogu lipo u kadu,jedva se ispravila.
    Tako lipo kad se umorite nakon sta prodjete shoping centar uzduz i popriko pa se umorite sitite se da ja jedva noge operen! 😂
    Lakse mi cila bome uc pod tus kad vec nije tus kada.
    A peglanje mi obavljaju drugi kad vec spominjete i sican se da mi je peglat tetra pelene uvik bilo najlakse.I sebi cu prvom prilikom kupit parnu postaju,nekako mi bas primamljiva.

Sunnyday
    03. Rujan 2016. 20:42

Frabe nasmijala si me za noge  a pelene, ma je,najlkase ih je opeglati samo treba krenuti haha, a ja jos uvjek sjedim i odgadjam to za neki drugi dan.
    Croatina ma i ja imam preko 20, nisam ni brojala,al bila je puna masina samo njih 

Jado
    03. Rujan 2016. 21:23

Haha a sirota Frabe
    Kupi si parnu postaju, toplo preporucam. Ne znam sto sam toliko dugo odgadjala. U Konzumu iskoristila bon za -700kn, i jos 10% rodjendanskog popusta i platila ju 900kn.
    Kontam si da je malo bolja pegla tak i tak 500tinjak kn pa sam si priustila napokon pravu.

Ajme Croatina nemoj me plasiti da je robot 8k kn. Zasto vam bas taj pase jedino?
    Ja bi robotaaaaa. Ali 8tis nemam ni u snovima za njega! Realno - nemam ni 3 ali bi se nekako snasla za to.

• Dony
    03. Rujan 2016. 21:26

All se raspisete 😊 i tako fino papate, a ja lijena za kuhati.. Jucer bili na nekoj veceri i dosla slomljena doma, ne mogu vise dugo sjediti, pogotovo navecer. 
    Minnie kakva je ta fotelja za dojenje, nisam razmisljala o tome a mislim da bi koristila mi. Da li je udobna i koliko kosta??

croatina
    03. Rujan 2016. 21:40

Jazmajac paše nam jer taj može i prat pod..samo taj..ima ih i jeftinijih varijanti, ali niš mi to ne znači..kaj usisam onda moram odmah i oprat podove jer se za 10 min nakupe dlake i onda vise nema smisla brisat pod..samo rastezat dlake po laminatu..tak da ono..kad smo vidjeli cijenu, okrenuli se i otišli..kupili parni čistač, na poklon smo dobili brutalan usisivač i tak se snalazimo..

Meni je mama rekla da kad peglam dječju robicu da isključim paru..kao zbog bakterija..
    Koja je fora u parnoj postaji? 
    Ne znam jeste li čule za quadro outlet..tam se vraća roba koja je oštećena, najčešće u transportu..ogrebano..nešto sitno..i tamo prodaju za kikiriki..mislim da smo za nekih 400 vidjeli parnu postaju..muž mi je htio kupit, ali kak ja ne znam koja je fora s tim,nisam htjela hahaha

sanjac
    03. Rujan 2016. 22:05

Frabe moja preporuka za parnu postaju. Mi smo ju dobili kao poklon za svadbu i mogu ti rec da sam odusevljena. 😊
    Ako mi ova rikne jednog dana mislim da cu bez razmisljanja ici po novu. 😊

Sheena
    03. Rujan 2016. 22:48

Hvala svima na pozitivnim rijecima :)) 
    Vidim da ste puno pricale o hrani, ja se zalila na bolnicku hranu ovih dana, nema zacina ovo ono, i danas s mm otisla iza ugla bolnice i pojeli svaki pola pizze, vratim se u bolnicu kad ono ceka rucak - jedno od meni najdrazih jela 😄 fasirano, spinat i pire. I to slano. Pomislila sam "jel ovo mene netko zeza?" Na kraju sam i to jela i malo bila malaksava, bas cudno :) 
    Frabe haha za nozne nokte, ja sam u onih 2h kolko sam imala za spremit se i vratit u bolnicu isla skidat lak na noktima onakva izvan sebe, jos imam malo crvenih komadica jer se nije dalo skinuti 😊 al rekle su mi cure u bolnici da je dovoljno ili na rukama ili na nogama imat skinuto, kao da ne treba sve. Ja sam mislila da treba. 
    jaZmajac ma kakvo tuzit za vv, sebe bi onda na svakom mjerenju morala tuziti 😆😆

PALE
    03. Rujan 2016. 22:49

Večer trudnice!
    Koju parnu postaju preporučate?
    Mm nosi svaki dan na posao košulje-mora,izluđuje me peglanje,a i kad sam sebi za posao peglala koma mi to bilo,još ta sad mala robica,ajme,sam ću peglat.Sad sam kao prosjak 2-3 haljine,hlače,tajice,koja majica i peri-deri do poroda 😂😂😂

Sunnyday
    03. Rujan 2016. 23:16

A meni ta pegla nije bas prakticna s obzirom da ja nemam naviku da peglam puno vesa od jednom, vec po potrebi. Sad cu peglati eto puno pelena od jednom i sve za bebu, ali obicno ispeglam samo par stvarcica i onda mi nije bas ta pegla za to jer dok docekas da se ugrije voda i sve to, sa ovom obicnom vec ispeglam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.