Croatina, ma ako je to tako kako moja ginekologica misli rodit cu otprilike kad i ti, pocetkom 10. mjeseca Al kazem, uzela sam to sa dozom rezerve. Samo da je on meni ziv i zdrav i ja zadovoljna.
I mi ti svaki dan usisavamo i peremo pod. I uvijek se nakon sat-dva pitam jesam li ista uopce obavila po kuci haha
Frabe nasmijala si me do suza, iako vjerujem da tebi nije niti malo smijesno. Samo treba misliti da ce brzo proci.
Parnu nemam, da kupujem uzela bi Tefal, imam bezicnu njihovu i bas sam zadovoljna. Nama zasad parna zbilja ne treba jer ne peglam bas sve, poput recimo rucnika ili tajica...
http://www.tefal.com.hr/Njega-rublja/Glačala-na-paru/S-profesionalnim-rezultatima/Freemove-62/p/1830004990
Dony, htjela sam kutak za dojenje u sobici od maloga pa sam se odlucila na fotelju. Ovu smo uzeli, super ce nam se uklopiti uz namjestaj koji imamo. Sjedila sam u njoj jucer i zbilja mi je udobna, a cijena zaista povoljna.
http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/spr/49125683/
Pale ja imam Tefalovu parnu postaju. Nju palim kad bas imam puno vesa za peglanje. Za jednu majicu mi se ne isplati palit ju, al za to imam Tefalovu obicnu peglu.😊
Uf ja ne peglam po potrebi. Operem masinu-2 vesa kako se nakupi i 1xtj odvalim 1h peglanja i mir.
Imam Philips i isto sam zadovoljna ful. Upalim ju i dok pripremim sve, pisti da je spremna, ima automatsko prepoznavanje tkanina i samo udri i peglaj...
Vidis gledala sam Tefal bezicnu i kostala je oko 500-600 kn ako se dobro sjecam? Ali rekao nam prodavac onako potiho da je baterija skupa ko sam vrag pa kad/ako vrisne platis jednu omanju peglu opet za bateriju. Ali prema meni je vrhunska ideja i mislim jako zgodna.
Na kraju san opet ima ura bila pod tus jer ja san mokra skroz koliko je sparno.Topin se danima. 😰
Parnu san probala jednom prilikom za vecu kolicinu robe i bila mi super jer skroz brzo pegla/ravna.Uvik mi je nesto vaznije pa je nikako uzet.A ovako uzela neku electrolux i ima joj bice godina a ona pegla tri majice pa ko da pauzira!Cak ni ja ne pozelin pauzu a ona stane.
Ova bezicna pari luđa,koliko su one uopce?
Odoh ja spavat,ako se ne dignen opet ladit...
JaZmajac a ja ne volim da ispeglam pa slozim i onda mi se poznaju crte, a nemam bas toliko mjesta da mi sve bude na vjesalicama. Kako mm cesto samo izvuce majicu i porusi sve slozeno, tako bih ja mogla samo peglati ahah
JaZmajac mi smo uzeli tada najjaci model sta je bio- to je ta ljubicasta, sad vjerujem da su izasli i noviji modeli, to je nekako tek krenulo na nasem trzistu i izasla nas je cca 800 kn. Ideja briljantna. Kad peglam plahte nema vise zapinjanja sa zicom. A za bateriju ti ne bi znala reci jer koliko sam ja shvatila ona u sebi radi na principu grijaca, a baterija je samo za ova led upozorenja? Hm, kako bilo, mene odlicno sluzi vec preko 2 godine i nikad nisam imala problema s njom. A odlucila sam se za nju, a ne za parnu jer nikad ne peglam nekoliko sati u komadu. Vjerujem da je parna za takve disciplinirane zene puno bolja opcija Na mojih pola sata peglanja mi ne bi imalo smisla cekati parnu da se zagrije...
Jutreko cure!
Kavica se ispija? Cini mi se da bude danas malo friskije?
Minnie pojma sad nemam. I ja sam prije 2 god cca peglu tu gledala. I lik nam je rekao da se mora puniti na postolju tom i da ima tu neku bateriju kojom odrzava komunik sa postoljem. Eeee ako me zeznuo e! 😂 bas mi je to bila fora da nemas zica a bome ni onog ogromnog postolja od postaje.
Sunny mrzim peglati i ja to odvalim u komadu. I nekad mi po 2 tj ves stoji pa mi bitno da mi pegla taj zguzvani ves opegla bez problema (sto sam muku mucila sa drugim peglama). Ova pegla super. A muzevi se vjeruj mi svi isti 😂 najjace mi kad trazi majicu pa sve ispadne i samo vrati nutra - nosi sad stari moj haha. Teta za peglanje radi max 1xtjedno
Jutro cure, jeste se naspavale?
Ja imam Tefalovu parnu, ali palim je samo za posteljinu i veća peglanja jer mi se isto ne da palit zbog nekoliko majica i slično. A pokušavam peglati u što kraćim intervalima, barem sad u trudnoći.
Dobro jutto, niste se jos raspisale.
JaZmajac onda se razimijemo u potpunosti haha jer on malo malo porusi sve.
Jutrić svima!
JaZmajac, nekako je baš svježije da, lakše se diše..morat ću malo do Lidla prošetati po zobene pahuljice :)
Jučer sam bila toliko nervozna jer mi je bilo vruće uhhh da nisam trudna, bila bi u Čatežu na bazenima, ovako sam se kuhala doma pod ventilatorom -.-
Ivcy, ne znam jesam li ti odgovorila ili nisam, hvala za info za ka rodilište...ako se odlučim tamo roditi, onda ćemo biti cimerice :) kada je tebi termin ono? meni je po novome 15.11.
Ja pak ne peglam sve, peglam po potrebi, a pokušam kako izvadim iz perilice da tako i sušim pa mi se ne zgužva...imam neku Philips peglu koja mi je super i dovoljna..za vas koje peglate po par sati parna postaja je super rješenje..
daaa i mm isto tako..izvuče majicu i sve onako ispadne i on vrati samo... vičem ali nema pomaka -.- da izludiš -.- i onda još ostavi ormar otvoren nakon kaj uzme majicu hijoooo muški
Vidim sve ste imale fine ručkiće jučer, mmm mene uhvatila neka želja za slatkim naravno, odmah poslije ručka ali srećom nije ostalo puno Moto keksića u vrećici pa sam ih samo par pojela haha
Kaj danas imate u planu?
Minnie, super je foteljica, sad sam pokazala mm i ja bi takvu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji