Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    30. Kolovoz 2016. 14:11

Hvala vam na podrsci cure, bila sam na pregledu i imamo 2300 grama,dobio je 800 gr za mjesec dana. Rekla sam joj za menstrualne bolove,kaze iz vana malo otvorena al iznutra nisam tako da je to u redu. Uzela bris na streptokok. Pitala sam za epiduralnu i dala mi uput za vadjenje krvi i anesteziologa, da odem na dogovor. 
    Poslje gin sam otisla kod zubarice, aaaa uzas, ja ne da nevolim zubare vec bi prije rodila! Uzas, brusila mi je zub (pod upalom) bez anestezije, malo je falilo da iskocim iz stolice, ne znam kako sam ostala smirena. Sad mi je ostavila tako otvoren zub i nek se nadam da ce proci...

Sheena
    30. Kolovoz 2016. 14:49

Evo da se javim i ja..nazalost iz bolnice :( mali nije nista dobio na tezini od proslog pregleda tj.i dalje je 2.5kg..pa su me zaprimili danas..nisam bila spremna na to, em me strah za malog, em sam ja imala jos 100planova za sredit u stanu ovaj tjedan, al dobro to je manje bitno.. 
    Podigla sam i nalaz na streptokok jutros, pozitivan je na jednu vrijednost, al objasnila mi je dr.da to ne znaci da sam ja bolesna i ne trebam terapiju sad, nego da se mali kod poroda moze zaraziti pa budu mi morali nekaj ustrcati kod poroda..
    I tak, nije mi bas neki dan :/
    Rekli su da ce me poroditi u roku tjedan dana najvjerojatnije..
    Vidim da vas zubeki muce, ja bar s tim nemam problema, najbolja frendica/kuma je stomatolog pa s tim super prolazim :) 
    sretno svima!

koala988
    30. Kolovoz 2016. 15:03

sheena aaaj, drži se :( šta su ti rekli zbog čega beba nije dobila na težini? nešto s posteljicom ili?  Nadam se da će sve proć ok, lako za sređivanje i sve, ti se probaj opustit i ne nervirat previše. Mislim samo na svoju bebicu i bit će sve ok. <3

• Antartika
    30. Kolovoz 2016. 15:38

Sheena nemoj se nervirat. Vjeruj da ce sve biti ok. Ionako ta tezina bebe po uzv bude uvijek drugačija od prave. Ili kad mjere bebu čim nesto malo odstupa od njihovih idealnih mjera ispada da nešto nije uredu. Vec si dosla do samog kraja, vjerujem da ćete biti dobro i ti i beba.

• Antartika
    30. Kolovoz 2016. 15:40

Sunnyday sta ti kazu koliko će ti biti otprilike teska beba?

Sunnyday
    30. Kolovoz 2016. 15:49

Antartika nije mi rekla, ali kaze da odgovara tt u kojem sam sad.

Sunnyday
    30. Kolovoz 2016. 15:52

Sheena uz tebe smo,ostani jaka sve ce biti u redu i javi nam se

Frabe
    30. Kolovoz 2016. 15:54

Sheena u terminu si lipo i da pokrenu porod ima zdravu kilazu ako eventualno simnjaju da posteljica vise ne pruza adekvano sta bebi triba.Za obveze i ostalo se iskljuci,sad si tu i nek oni odluce uz nadzor sta i kako! Hrabro!!! 💖

Frabe
    30. Kolovoz 2016. 15:55

Sunny iden sad i mislin da ce me sr.ćka uvatit od muke zubara! 😩

Vjeva
    30. Kolovoz 2016. 15:55

Sheena, sretno i hrabro! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.