Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    30. Kolovoz 2016. 10:36

Jutro mamice! 

Evo da se i ja javim nakon vikenda..svadba je protekla dobro, ali zato jučer sam imala takvu žgaravicu da je to bilo strašno nešto..čak me probudilo u 5h ujutro i išla sam povraćati.. previše sam pojela toga na svadbi i dan poslije, užas... ko da me netko tjerao da jedem -.-

Danas je dobro, Ema se vrti ovih dana po trbuhu i radi grbice haha pogotovo sinoć ali me bome i počelo boljeti to njezino protezanje i guranje...ufff pogotovo kada gura prema dolje ajme meni

Ivcy, ginić me naručio 15.9.za pregled,a to je zapravo za 15 dana jupi :)  a ti onda još malo pa ćeš vidjeti svoju bebicu :)

Croatina, dani piva su baš koma, ništa posebno, pojela sam perec i išli smo doma i to je to.. Nadam se da si bolje..

Žao mi je da vas bole zubi, sad ste me podsjetile moram i ja otići bar jednom prije poroda, isto tko zna kad ću otići poslije zubaru ...

croatina
    30. Kolovoz 2016. 10:54

Frabe jel možeš vjerovat da me još drži...popila sam prvo normabel 5 pa 2mg i lekadol..osjetila sam da je to prigusilo bol i zaspala sam...probudila me bol..opet prigusena..kao da tbl još djeluju..ne znam vise kaj bi..
    Da popijem controloc? Oce se kaj bebi dogodit? Ne mogu ovo više trpit :O nemam peptoran doma

tala
    30. Kolovoz 2016. 10:55

samo masem u prolazu! 

bas lijep dan i puno posla me ceka.... gleda me jedna kosara puna vesa, gledam i ja nju.... : ) 

bas mi je zao zbog zubiju. ja sam vec dva puta bila kod svoje zube na kontroli jer mi je super zenskica, pa je sav kamenac sredila i pogledala ima li gdje sto... nadam se da ce izdrzati do kraja jer ih parodontaksom dan i noc perem. listerine sam zbog alkohola izbacila, a to je jedina vodica koju volim.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

koala988
    30. Kolovoz 2016. 10:58

Jutro cure, ja mrzim ic kod zubara, dva puta sam se onesvijestila tako da sam izbjegavala posjete u trudnoci. :)
    Ja uopce nemam tih grceva, ne znam je li lose ako ne osjecam nista, a termin se blizi? Prije tri tjedna su mi rekli da na ctg-u vide lagane kontrakcije, a ja nista ne osjecam i da vec prije tri tjedna su mi rekli da se sve smeksalo. Pregled mi je preksutra i ne mogu docekat vise da vidim kakvo je stanje. Nadam se da ce bebica pricekat jos bar 10ak dana, imam dosta obaveza ovaj i iduci tjedan pa se nadam da cu sve obavit prije nego krenem put rodilista. :)

Frabe
    30. Kolovoz 2016. 11:18

Croatina meni su rekli da co troloc po potrebi ne moze nista bebi i da ga cak mogu jednu dnevno ka terapiju kako znaju uvest odredjen period.Popij pa vidi ako djeluje onda je zeludac.

Frabe
    30. Kolovoz 2016. 11:41

Koala super da ne osjetis nista a omeksalo je i zamisli dodjes par prstiju otvorena bez trudova! Ja znan par sretnica koje je s pregleda poslalo u radjaoni jer su otvorene 4/5 prstiju.

Frabe
    30. Kolovoz 2016. 12:42

Croatina????

PALE
    30. Kolovoz 2016. 12:48

Ja osim pranja zubi,flosam,koristim interdentalnu,elmex vodicu bez alkohola i idem redovito zubaru privatno,ali u trudnoći se ne mogu natjerati zubaru valjda jer mi dosta čekaonica i pregleda.Vidim po svojim curkama da nakon 2-3mj uspiju na par sati otići nešto obaviti bez bebe,izdoje se,pa ću valjda i ja moći,ova moja u jedan do dva posjeta sve obavi.

Meni se kuha ručak,Niko se danas stalno javlja.

Javite se curke nakon pregleda i sretno svima 😉

PALE
    30. Kolovoz 2016. 12:54

Crocandy hvala,nadam se da ću sutra saznati sve info.Poznam i ja jednog doktora tamo,ali ne tako dobro kao ti već preko poznanika,ali uvijek gužva tamo.Budemo vidjeli kako je sada...

Frabe
    30. Kolovoz 2016. 12:57

Ja san bila par puta al doslovce bi mo takla zub i ocistila jer od mucnina nisan mogla nikakve one mirise i okuse podnit.Sad me boli i tutnji unutra pa nek mi bar otvori i sta li jer svakako necu moc odsidit ne znan koliko a i to ako me primi posli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.