Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    26. Kolovoz 2016. 11:46

Sretno na pregledu Crocandy!  Ma slažem se, bitno da je živo i zdravo :))

Vjeva
    26. Kolovoz 2016. 11:47

Hubica, super da je bebica dobro, vjerojatno je curka kad se skriva. ❤️ Oko mene su pisulinci odmah pokazivali svoj spol 😂

Frabe
    26. Kolovoz 2016. 11:49

Hubica 24 sata ti traje pregled? 😛 al drago mi je da je sve ok! 😊😊
    Crocandy sretno i javi nam se,poznata mi je ta nervoza pred pregled.Proradi mi probava uvik taj dan od nje.😂

Muz ce nadam se bit s menom,bia je i prva dva puta i meni to bas znaci a i on bude bas zadovoljan.Za mi je sta ne bude oni najduzi period nego tek pred kraj a u biti bi mi isto znacilo da je s menon dok prolaze sati u otvaranju.

Jado
    26. Kolovoz 2016. 11:56

Hubice neka si ti nama dosla ali mali shopp si obavila, mislila sam da bude toga vise 😂

Ja ne znam kako cemo mi onda. Ne zivimo u Zg. Spadamo pod Zg i tamo cu roditi naravski. I sad to moze ici brzo ili sporo. Moj dragi se ne moze nacrtati u bolnici za 30 min odmah na poziv. Ja mogu 3x roditi dok on ne dodje 😥

Saky84
    26. Kolovoz 2016. 12:06

jutric 
    chipica koje je stanje?? bas sam uzbudena, sad kad se javis da si spavala do podne 
    frabe mi smo bili samo uplatit 400 kn, i uplate su ti od 9-11 sati i radi neka tajnica za zajedjenom facom, ka da je bila na botoksu tren prije..i da nama je reklo da moram bit 4 prsta otvorena i da ga tad zovu
    sunnyday da jel zapnem, par puta sam cak na stomaku napravila i mali frizic...jer cesto zaboravim da tamo gdje sam mogla proc prije tjedan dana danas vec ne mogu..tako da je i to normalno 
    crocandy ja sam isto od onih sta manje znam bit ce mi lakse...i da moj mm ide sa mnom s time da nismo trebali na tecaj samo platit i dobili potvrdu..s time da mi je receno da moram bit 4 prsta otvorena da bi ga pustili k meni...moj zeli ic...i drago mi je to, bar da mi doda vodu, labelo, ma samo da stoji pored mene da nisam sama osjecat cu se sigurnije..ne treba nista drugo..i da sretno na pregledu danas 
    PALE meni je rodica bila na spinalnoj i jos par prija i rekle su odlicno, brzo se oporavile, vidjele odmah bebu doduse kratko al slatko...i svaka bi sljedeci porod opet tako...nadam se da sam te bar malo utjesila da nije tako strasno iz njihovog iskustva....s time da su sve trpile i bolove i drip ali nisu se otvarale i zavrsile na carski..
    vjeva da frendici prodje porod sta brze i lakse...javljaj novosti..
    hubica bitno da je bebica dobro i da ljepo napreduje...ona je vas odlucila iznenadit i to je tako...meni moj maleni nijednom nece da lice pokaze uvjek ruke obje preko glave a noge sirom raskrecene pa ti sad vidi 
    Tala jel Cvita plesala po stomaku sinoc od palacinkica 
    Ja ppeglala zadnju robu i sad je sve spremno..kasnije cu se spustit za kupit novu hranu za torbu-rodiliste i onda malac moze vani...

Hubica01
    26. Kolovoz 2016. 12:08

Vjeva, da svi muškići za koje ja znam su odmah pokazali tko su haha 
    Frabe, skoro :)))  baš divan osjećaj kada izađeš van a sve je u redu, imaš energije za sve (a onda navečer padneš u krevet od umora, bol u leđima, preponama i sl.ali nema veze :-)  )  
    JaZmajec, nekim čudom je ispao mali shopping haha još sam išla sa sekom, nisu noge mogle dalje ići po dućanima :)

tala
    26. Kolovoz 2016. 12:11

ja isto ne znam kako cemo. zivimo u centru, a mm radi na drugom dijelu grada. vidjet cu kakva bude situacija. cini mi se pametnije sjesti u taxi, pa se nađemo u bolnici nego da ga cekam. 
    on otpocetka govori kako zeli biti na porodu i da nije opcija da budem sama. meni je iskreno svejedno jer ne znam kako bi mi uopce mogao pomoci. nema mi sto dodavati kad mob mora biti ugasen, ne smije se jesti ni piti, ne smijes promijeniti polozaj ako si prikljucen na ctg... 
    hoce li biti bolji prema meni jer je mm tamo, hm...grozno mi je i razmisljati da je to razlog zbog kojeg se ponasaju normalno prema rodiljama...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    26. Kolovoz 2016. 12:16

hubice, super za pregled!!! to je neka sramezljiva curica : ))) 
    chippica se ne javlja? mozda se vec mazi sa svojom djevojcicom 
    saky, plesala je cijelu noc : ) odi ti obnovi zalihe hrane, trebat ce! ja svaki dan nesto pojedem, pa kao kupim opetm....

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    26. Kolovoz 2016. 12:23

cureee tu sam i dalje...nije ni krenulo, nije ni stalo. Stalno imam grcice, dosadni su, ali nisu jako bolni.

Ne mogu dugo stajati, ali kako mijenjam poze je bolje pa nije to jos-TO.

Uspjela sam ponovno zaspati i probudila se oko 11, sad cu se obrijat, oprat kosu, usisat i oprat stan i ako bude moguce skocit do grada. 

A onda bi stvarno vec mogla i prema rodilistu xD

Frabe
    26. Kolovoz 2016. 12:24

Saky znan da se samo triba doc platit a i taj tecaj u nas san slusala,mogu ga slobodno pocet sa "Sad cemo vam pricat bajku a vi se pravite glupi!". 😤Toliko su iskreni da je to milina al dobro.
    I to za 4 prsta im je nesto najnovije moguce!?? Daj Boze da su toliko fleksibilni! 

Ja ne zapinjem za moj drob 😯,on je tako malesan.. U biti iman samo lopticu ovisno di se beba smisti. Bas je neki mizerjast..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.