Tala, tako ću i ja na kraju, sjest u taxi i molit se da ne rodim u njemu haha I hvala ti.. bit će da je sramežljivo neko dijete :))
Chippice, svakako se javljaj :))
Ja pojela krušku i evo je, javlja se.. danas bi trebalo neku ribicu jesti... joj da mi je biti na moru malo :)
Hubice dolazis? eto hobotnica je za veceru. Iz rola doduse ali ne mozes sad birati bas 😅 friska. Dragi ulovio, ja pripremam
Mi cemo sad na kupanjac lagano vruce je. Treba iskoristiti jos do nedjelje ❤ sve se ne bi u zg vracala. Pregledi, vuk vrhovec, porod, kuca, majstori, aaaaaa.....back to reality.
Ne znam kako cemo za bolnicu. Ako me uhvati dok ga nema, po mene ne moze dolaziti nikako i da se vracamo najvjerojatnije. I sve si mislim ako me lagano primi po noci, ali ne jos za bolnicu, on ode raditi i krene popodne? Bas mi je tesko organizirati si u glavi. Vjeroj cu zicati nekoga da me odveze a on kad dodje, dodje
Hvala Saky na ohrabrenju,živcira me što sve info dobijem na kapaljku u bolnici,valjda ću sad nešt konkretnije znati u srijedu.
Moja frendica s faksa rodila bebu od 4kg,a ona sitna.Ne znam detalje,ali sve ok prošlo,imala cijelu noć jake bolove u leđima,samo to,ali kad postali neizdrživo otišla u bolnicu kad ono već otvorena 3cm.Kod mene baby boom,sve bebe oko 4kg,a mame sitne sa velikim trbuhom,nešto je u zraku 😂
Hubica super za pregled 👍 Ja živim blizu Arene,tako da hnam sve napamet,oduševljena sam novom Zarom,biti će shopinga sa Nikom po zimi. ☃
Koliko vidim ljetnice zadovoljne Petrovom osim sa doktorom V.,dijelim isto mišljenje.Još moram malo o izdajanju proučiti idući tjedan.
Ja zadnjih tjedan dana uopće nemam teka,a bojala se koliko ću se udebljati,trudim se bar nešto od voća u prolazu izgleda da bar zadnjih mj dana neću puno dobivati na kilaži.
Chippica nadam se da će to uskoro krenuti za prave 😉
Vidim da sve muči isto pitanje; kada krenuti prema bolnici? To se sve nešto odvija višesatno ,zar ne? Računam kada krene lagano obavijestiti muža da bude u blizini, a onda kada krene svakih 15-ak minuta skupit se i put bolnice (s tim da imam 45 minuta vožnje do bolnice).
E da većina cura kod mene ove godine rodilo vikendom,tj gotovo svi pa vam možda neće biti hića.Mm radi blizu.
Chippica,sretno.
Uh,ne znam da li vi imate problema sa bakterijama u urinu. Svaka urinokultura ih pokazuje,pila antibiotike...sas kak ce to sve biti,neki kazu da uzrokuju prijevremeni porod,mogi prijeci na bebu...
Pozdrav svim trudnicama, evo i mene da vam se pridružim
Čitam vas od početka, al evo napokon i da napišem nešto.
Termin mi je 11.11., sad sam u 29 tt i čekam dva dečkića, Grga i Vito.
Što se tiče pratnje na porodu svakako bi voljela da mm bude prisutan osim ako neću morati na cr onda sam prepuštena sama sebi...
A za trbuh si znam zapet, najčešće ga zatvorim sa vratima
Dobro dosla Diddy i cestitke na paketu muskica ❤️
Mm radi 15-20 min udaljeno od stana pa vjerujem da je to dosta vremena da stigne doc po mene, ionako ne buh htjela prerano ic u bolnicu..
Sortiraj odgovore
Najstariji