Hubica javi kad zavrsis i naravno da je cura super!
Sheena pa danas je malo bolje i nadan se da ce tako ostat.. 😉
Hubice sretno, mislimo na te! Javi nam se obavezno kako je pregled prosao!
Tala tnx - to se onda stvarno isplati! Mislim da ce se zaletiti u DM odmah pri povratku u zg. 1+1 je ako se ne varam do 31.08. Nadam se da ce mi nesto ostati za trziti 😆 pelene i sitnice za kucu. Uzela bi onda odmah i taj prasak za ves Ariel. Pogotovo ako se dobije -15% isto
Eee vidite da trebala bi se i ja onda u ljetne zaletiti i vidjeti komentare na rodilista ako ima icega. Znate da sam ja izmedju bolnica vjecito 😂😂
Samo mene frka da mi se kuca dovrsi prije termina da se stignemo preseliti prije malecke. Sad u rujnu mi se svasta dogadja, zavrsni radovi. Biti ce veselo
Jutro cure!
Ja sam pocela gubit na tezini, to me malo zabrinjava. Jel ima neka od vas slicnu situaciju?
Jutro/dan..
Mi od jutra skitamo,bila do ljekarne uzet tu svu drogu sto moram pit,pa me sefica zvala na kavu u a.mall..naravno da sam odmah morala posjetit i muller i hm,zaru..
Bas se ko narkoman osjećam s tim tabletama i tako mi nije drago to sve pit jer sam veliki protivnik tableta..bas cu vidjet kak ce to sa heferolom ic jer pijem i Euthirox za stitnu i klavocin ujutro..srećom pa temperature vise nema..
Odoh sad peglat robicu..
Jutrooo :D
Nikome ne pucka kicma dok leži na leđima? Mislim da me gledate u cudu kao i za grčeve ahahah
Kak ste kaj danas? Ja imam opet dvije masine vesa dječjeg za prat i peglat.. Nemrem se natjerat 😫
Ja cesto citam ljetnice i skroz su mi simpa curke :D
Pozz,
Ja sam isla par puta na depilaciju, istina je da boli. Kod kuce sam uspjevala sa secernom pastom.
Hubbica sretno.
Chippica nek te ne zabrinjava, ja sam vam u pocetku pisala da se naglo debljam a onda sam pocela lagano da gubim, ne puno ali 2 kg imam manje njego prije dva mjeseca, gin rekla da je to ok jer beba lijepo napeduje.
Chippica cini mi se da sam citala da se to zna dogodit zadnji mjesec pred porod.. Ili da izgubis ili ne dobijes ništa.. Mislim da je to zato kaj dijete tada najviše crpi iz tebe, a i tebi treba dosta energije da se pokrenes tak ogromna pa to sve s jednim drugim, trećim se tak reflektira.. Mislim da nema razloga za brigu..
Jedna moja frendica za vrijeme dojenja je završila u bolnici pod sumnjom na anoreksiju.. Tjedan dana je bila hospitalizirana i plakala kumila i molila da ju puste doma maloj da moze dojit i tvrdila im da nije anoreksicna.. Koma.. Zbilja svaceg ima..
Crna sori nisam uspjela popratit.. Kaj ti je bilo? Si bolesna?
hubica, sretno na pregledu i da vam potvrde spol, pa da muzu bude srce na mjestu
chippica, isto sam citala da je to normalno. bebica je sad vec velika, prave tezine, spremna za porod i samo bez brige : ) ja jedva cekam biti u toj fazi kad vaga i ja ne bjezimo jedna od druge, hahaha
croatina, meni pucka vrat, ali ja imam ostecenje vratne kraljeznice, pa ti to vjerojatno nista ne znaci. ako imas problema s kraljeznicom, razmisli o epiduralnoj dva puta ili se savjetuj s nekim.
mi smo 31tt! rekli su mi jos dva tjedna da bi bilo dobro izdrzati, ali ja sam vec potpuno mirna i mislim da ova mala nigdje ne ide prije vremena : ) za svaki izdrzani tjedan, nasu ribicu castimo slatkim, tako da veceras idemo na cinkice s nutellom, pa neka plese cijelu noc unutra!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
joj, croatina, ti zapravo imas planirani carski? spinalna ili opca?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji