Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sheena
    25. Kolovoz 2016. 16:09

koala isto tako i ja 😆 rađe bi vagu, al mi je to predugo za cekat pa moze i djevica 😄

Sunnyday
    25. Kolovoz 2016. 16:13

Crna znam ja da si imala temperaturu, jam sam ti i rekla da ides kod dr, croatina te pitala :)
    Danas me opet jako bole prepone 

PALE
    25. Kolovoz 2016. 16:23

Da,dobro mi je što ću od te cure imati info iz prve ruke.

Tatjana bitno da sve ok,a možda to i naglo krene,svatko je drugačiji.

Sviđa mi se ova ideja o mršavljenju 1kg-2kg pred kraj jer mi teško s tim kg.😊

Ja sam danas prestala na svoju ruku piti heferol zbog probave pa ću vidjeti,probat ću hranom nadomjestiti,a i u prenatalu ima nešto željeza. 

Baš mi se ovo ljeto odužilo,budemo to sve nadoknadile iduće ljeto 😉

Jado
    25. Kolovoz 2016. 16:30

Tatjana_zg ako se mali ne da van onda fino sa dragim na indijsku klopu i poslije do someee looooveee 😆
    Pale drago mi je za dobre vijesti! Samo pozitivno i bude sve tako i sa vama. Javi sta su ti dok rekli
    Hubica se ne javlja. Ziher je u shoppingu 😂

Karla21 dobrodosla i cestitke. Termin nam je isti! ❤

Frabe
    25. Kolovoz 2016. 16:33

Sunny moje prepone se raspadaju i stalno mi pritisak,pogotovo liva.Al mi je neugodno iti vam pisat vise sta me muci sve otkad lezin pogotovo.I onda samo promislin "nemoj da jos krene"..
    Tatjana princ ce doc u idealnom trenu i idealne velicine! 😊

Frabe
    25. Kolovoz 2016. 16:34

Pale mogu mislit kako ti je lipp cut tako dobre vijesti za tu bebicu,bas ohrabrujuce! 💓

tala
    25. Kolovoz 2016. 16:35

ja sam lavica, mala blizanac, a mm vodenjak. moja bi cvita po svemu trebala biti skorpija. ako se zainati, tako ce i biti, a moze biti i vaga. to mi je lijep znak. onda cu ja opet biti jedina zlocesta :D 

tatjana, super za pregled!!! sto je rekao za zatvorenost? je li vrijeme za neke aktivnosti, hm hm... 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

koala988
    25. Kolovoz 2016. 16:35

ja sam napokon našla Chicco uloške u Bipi. :) Sad je torba kompletirana (iako je stalo jedva nekoliko komada ovih uložaka u torbu), još mi samo nedostaje uputnica za rodilište. :) 

Da, bilo bi dobro da imamo neku novu tablicu sa svim terminima da nam je lakše pratiti.

tala
    25. Kolovoz 2016. 16:38

jazmajac, kazu cure da smo sada u 32om? ja ti to nista ne znam... samo neka oni idu : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Makonja
    25. Kolovoz 2016. 16:50

Mene frendica plaši da je ona zadnjih mjesec dana dobila 5-6 kg..  A ja se već 3 tjedna držim na istom, ni grama više ni manje. Možda to ovisi i o godišnjem dobu? Jer inače zbog lakše prehrane ljeti bez odricanja skinem nekoliko kila. I sad se osjećam još uvijek super, ni malo tromo, ništa nije otečeno, nemam problema s nikakvim standardnim radnjama tipa saginjanje, čučanje, penjanje, okretanje po krevetu.. Čak i trbušnjake mogu raditi  Ali naravno, ne radim, samo se nesvjesno tako ustajem kad se probudim... Navika! Sve mi neugodno zašto nemam uobičajene trudničke tegobe (nit povraćala, nit žgaravica, nit hemoroidi, nit vene..) kad pričam s drugim trudnicama.. Misle da ih zahebavam. Samo da se ne ureknem sad
    A što se tiče znaka.. naša mala će ispasti, ako sve bude ok, škorpija. Kao moja baka. Hmmm ne znam koliko je to dobro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.