Chippica ja gubin kile,dva tri dobila napokon pa opet jedno ode i tako stalno.Gin. se pobuni al sta cu ja,jeden i sad ne mrdan pa stvarno ne mogu utjecat na to ocito.
Croatina to sta skljoca moze bit hrskavica,meni ne vezano za trudnocu sve u kraljeznici bude u neredu pa ti nisan mjerodavna.
Tala ja navijan da nas dvi idemo krajem 9. skupa u boks i ni dana prije,posteno?
Minnie, kolica su odlicna!
Tala, super za nalaze i kupovinu, ti si nam puna info o korisnim snizenjima, svaka cast.. Ja isto nisam mislila kupovati jos nista za grceve pa vidjet hoce li nam trebati.
Ja sam hepi hepi jer smo jucer predigli as, super je, al nismo dobili ljetnu navlaku gratis jer ih navodno vise nemaju nigdje. http://www.magicbaby.hr/oprema-za-bebe/autosjedalice/grupa-0-0-13-kg-hr/maxi-cosi-autosjedalica-pebble-plus-sparkling-grey.html
Narucili smo i kolica i sad cekamo da stignu, a zbog toga sam jos vise hepi http://www.albeebaby.com/bugaboo-cameleon-3-classic-plus-complete-stroller-grey-melange.html
Sad trazim torbu za kolica jer mi je ova od Bugaboo dosta skupa, imate koji prijedlog?
Tala nemoj me plasit.. Spinalna vrlo vjerojatno zbog srca.. Manje je opterećenje.. Ma nije da imam problema nego mi vise pari da mi zglobovi popuštaju pa tako i kičma?
Pa normalno je da popusta tj. je pod opterecenjem.Ne mislin da je to skljocanje nesto 😨😨😨 al spomenes na pregledu i dobro.
Ne se boj!
croatina, nisam te nikako mislila plasiti, samo to napomeni iduci put, ako se situacija ne promijeni : )))
frabe, valjda se chippica nece naljutiti, samo neka dođe horoskopska vaga i pustam cvitu van : )))
vjeva, super vam je as, a kolica odlicna! onda smo mi s plavom ljetnom navlakom jos dobro i prosli. inace, meni te navlake izgledaju kao nekakvi frotirni rucnici :D zato valjda dobro upijaju...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
zasto naljutit? :) sta fali djevici? :-p (ako sam dobro povezala)
imam muza i svekrvu koji su vage, tako da zelim pedantnu, dobru i picajzlastu malu djevicu sad :-D
Sunny ma skršila me neka temperatura..malo su mi nalazi loši i malo anemična pa me nakljukali tabletama..sve u svemu sad sam ko nova..trebalo je samo 12-13h sna i to je to..
Ja imam jednu 5-godišnju vagicu i jednu 2-godišnju djevicu i ne znam jel navijam da Emanuel dođe kao djevica ili vaga..znam samo da skorpiju (ja skorpija) i lava izbjegavam..
Evo nas sa pregleda. Sve je ok. Zatvorena i zabarikadirana. Pregled opet za tjedan dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji