Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tatjana_zg
    25. Kolovoz 2016. 16:53

Ma nema aktivnosti u tom pogledu. Mm je jedan od onih kaj se boje da ne bi dijete u oko pogodio.....hahahahah tako da mi preostaje cekat da malac odluci da je vrijeme za izlazak 😂

Frabe
    25. Kolovoz 2016. 17:02

Tala a ka racuna nam se da smo u 32.tt jer smo usle u njega,on je tekuci tjedan trenutno.Po tome smo sad usle i u osmi misec ako se tako racuna.
    Ne znan jel vam ikad takav osjecaj al ovaj moj malisan ko da se bas nekako namistia u jednu stranu i pritisce pa mi je hodanje bas bolno.I cak mi taj dio droba bude skroz tvrd i bez obzira sta se mice i lupa svugdi nekako ko da mu je tu najdraze ili sta li vec to bude jer meni uzrokuje bol i siri se u preponu i rodnicu i zada i svugdi negdi naokolo s te strane!?

• Antartika
    25. Kolovoz 2016. 17:52

Pozdrav.
    E Frabe meni se počeo tako stomak stvrdnjavat pogotovo u donjem dijelu trbuha. Ne znam jel se okreće ili su to "pripremne kontrakcije". Jucer sam jedva dosla do trgovine, stomak mi se tako stvrdnio, pomislila sam da će mu noge izaći van i da ću se u isto vrijeme upiškiti. 
    A spavati ne mogu ni na lijevom ni na desnom boku. Čim se okrenem na bok udara. Spavam samo na leđima.

Chippica
    25. Kolovoz 2016. 18:11

Crna-ima negdje fotka knjige ako ti se da traziti. Inace autorica Ina May Gaskin: Prirodni porodjaj

Frabe
    25. Kolovoz 2016. 18:18

Nije meni ovo ka kontrakcija,one su mi drukcije.Bas mi bude vremenski dugo tu tvrdo ko da faca odmara tu namisten.
    I nekako to uvik povezen sa crivima! 😩

PALE
    25. Kolovoz 2016. 18:47

Sviđa mi se ova vaša teorija,onda sam ja u 36tt. 😀
    Ja nikako ne mogu na leđima,odmah mu noge i ruke iskoče van i sve mi tvrdo na mjestu di je on tj pola trbuh tvrdo,pola mekano,baš imam osjećaj da se jako udebljao zadnja 2tt.

Mama mi baš rekla da ona u obje trudnoće pred kraj tj zadnjih mj dana stalno imala bolove,iscjedke,kontrakcije,pa prenijela termin u obje trudnoće.Očito svatko drugačiji. 

Ima neki forum na klokanici da se prebacimo kad rodimo,nešto za mame?Ak uopće stignemo tipkati.😊

koala988
    25. Kolovoz 2016. 18:52

pale ima pod dio 'Bebe', može se napraviti ista grupa kao i ovdje 'Jesenske bebe 2016' pa možemo tamo tipkati, kad i ako uhvatimo vremena. :) sigurna sam da ćemo i tad imati puno nedoumica i bezbroj pitanja, pogotovo ja i ostale mame prvorotkinje.

Frabe
    25. Kolovoz 2016. 18:59

Pale ti i jesi usla u 36.tt.
    Racunaj koliko ti je godina,bubnit cu 25 i neces rec da si usla u 25. nego u 26.,jel tako? E tako i nase tjedne racunaju! 😊😊😊
    Sta spominjes lezanje na ledjima-ne mogu to duze od par minuti a tih par bude doslovce da malo prominin polozaj sad zalegnuta i u to kratko bude ludilo sta on radi,sta od kontrakcija al stomak mi ne izgleda ljupko u tom vremenu.

Saky84
    25. Kolovoz 2016. 20:03

evo mene
    chippica hehe nisam rodila..rekla sam ti ja i ti cemo jedna za drugom ..bila jucer na pregledu, doli je sve omeksalo ali i dalje sam zatvorena
    bija mi je mali necak i nevista dva dana pa nisam stizala uopce na laptop...a maleni ima 5 godina, on nije moga doc sebi kad mi je vidio stomak, dva dana je samo ponavljao ajme kako i je stomak veliki...i zasto doktor ne stavi kamion u stomak da se maleni ima sa cime igrat...toliko pitanja a mi umirale od smija sta mu je sve padalo na pamet...
    vidim da ste pisale o horoskopskim znakovima, ja sam kao i tala lavica i na isti datum, ja imam problem sa podznakom a to je rak koji me dovodi do ludila, ka mimoza sam, tako da bi sve dala da sam pravi lav jer njega bas volim kad se probudi u meni ...a skorpije sa njima je posebna prica cijeli zivot se ne volimo pogotovo zene, a sa muskarcem sam bila 10 god u vezi prije muza i nikad vise skorpiju ...za malca mi je drago da ce biti djevica, tata mu je djevica i nebi ga mjenjala za nista..
    sunnyday o preponama bi i zdjelici mogla svasta napisat...ja jedva cekam rodit da ti bolovi stanu...npr okretanje u noci sa boka na bok je horor, dizanje iz lezeceg polozaja jos veci...nekako mi lakse kad se zagrije malo ali cim se ohlade te kosti to je uzas..tako da suosjecam...
    frabe meni malac najvise radi pritisak na ljevu stranu i jedino na tu nogu ispod stomaka imam striju i bruh na toj strani preponskoj sve od tezine malenoga...
    evo vec pola zaboravila sta sam mislim...bas sam glupava trudnica

• Makonja
    25. Kolovoz 2016. 20:21

Jao Saky84 što me nasmijao tvoj nećak sada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.