Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ancica82
    04. Ožujak 2016. 07:18

Jutro cure... kako divno bijelo jutro.. ja jos nemam simptoma nikakvih.. tj.malo sam smusena..ali neznam jel to od antibiotika ili trudnoce.. i napuhana saaaam.. i ja nazvala doktoricu da me naruci tamo za 2-3 tjedna posto sam tek 4 tj.trudna..kaze da dodjem za tjedan dana..tad ce bit 5 tj. Zar ce ista moci vidit?

• bebita
    04. Ožujak 2016. 08:07

Može vidjeti, ja sam prošli tjedan bila na pregledu, isto mi je bio 5.tjedan, vidjela se mrvica

Meni su mirisi počeli prestavljati problem, sve živo mi smrdi , poslijepodne mi kava nikako ne paše, a cure na poslu svaki dan pripreme kavu, još mi je rano da kažem za trudnoću, pa izmišljam izgovore zašto ne bi pila... 

• Dony
    04. Ožujak 2016. 08:27

Bok cure evo i mene među vama.. jučer sam vas počela čitati i odlučila se pridružiti :)
    ja idem tek sljedeći tjedan da mi ginekologica potvrdi trudnoću, ali znam da je to to jer mijenjam raspoloženje kako vjetar puše, moj zaručnik luduje samnom  :) a uspjelo nam je iz prve, plusić se pokazao 2 dana prije nego sam trebala dobiti mengu, čudno sam se osjećala pa sam napravila test. malo sam zabrinuta jer znam dosta cura koje su imale spontane i najgore će biti čekati da prođe tih 12 kritičnih tjedana...nadam se da će sve biti ok

• bebita
    04. Ožujak 2016. 08:34

hehehehe...hvala (iako vam nije baš nešto taj klub
    za čudno ni meni nikako ne paše slatko, a inače nije mogao proći dan bez čokolade i keksa...jučer je muže donio burek od mesa, još sad imam taj miris u nosu, užasssss....ništa mi se ne jede (a ni ne kuha ), a gladna sam...
    sada dođem na posao, u kancelariji smrad, a svi lijepo sjede, otvorila prozore, svi me u čudu gledaju, vani snijeg i nula stupnjeva...izgleda da sam samo ja osjetila sve te mirise  

baš smo neki dan pisale o tim ludim snovima, hormoni izgleda počeli raditi svoje...pogotovo što smo sada cijele dane u mislima s bebama, čitamo sve i svašta, onda to kulminira raznim snovima...nažalost ponekam i noćnim morama...

• Luna2016
    04. Ožujak 2016. 08:45

jutro cure
    evo probudila sam se umorna nakon skoro 12 sati sna ko i inače 
    ja na poslu već misec dana kuham svaki dan kavu i popdne ju prolijem, jer da ju ne skuham odma bi svi znali-toliki sam kavopija. a ta divna kava mi smrdi pod nosom cili dan-pokora u pokori
    moji snovi su u trudnoći od morbidnih do totalnog sf-a i svega se sijećam što nije inače slučaj
    moj pregled je u pon-napokon i ponosna sam na sebe šta nisam otišla priv i bacila 400 kn radi nestrpljenja.
    ovaj vikend ću vjerojatno reći mami a idući tjedan ostatku obitelji. jedva čekam taj cirkus s obzirom da niko to ne očekuje

• Hanić
    04. Ožujak 2016. 08:53

Jutro cure!
    Vidim simptomi se vuku, sanja se svašta hehe..
    Ja isto sanjam ko ludaaa, i to svašta, od svađa, nočnih mora,seksa haha do nekih gluposti... Noćas sam sanjala da sam nekoj ženski prodala stokke kolica- jadna ona s njima hahha...

Eto kolko sam se hvalila da sam super tolko me jučer sustiglo, od jutra glavobolja, a poslije ručka užas od mučnina, nisam opće mogla stajat na nogama odma me rušilo...
    Vidim kava vam smrdi, a meni paše ko luda, jedva čekam jutro da si srknem kavicu , i slatko tamanim svaki dan, kiselo mi je fuj fuj...

Danas je jutro opet počelo s glavoboljom, sad bumo vidli dal je to povezano sa mučninom...nadam se da me nebu i danas tak čopilo jer imam goste predvečer ...
    dony dobrodošla

Ancica82
    04. Ožujak 2016. 09:07

Dobrodosla Dony. Koliko si trudna po tvom proracunu.. kad spominjete snove..i ja ih pocela sanjati intenzivnije...do sad se ne sjecam kad sam nesto sanjala... a zivci.. uh.. imam curicu od godinu i 9 mj.. ona stalno radi s.. e..pa sam stalno napeta..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.