Jutro cure... kako divno bijelo jutro.. ja jos nemam simptoma nikakvih.. tj.malo sam smusena..ali neznam jel to od antibiotika ili trudnoce.. i napuhana saaaam.. i ja nazvala doktoricu da me naruci tamo za 2-3 tjedna posto sam tek 4 tj.trudna..kaze da dodjem za tjedan dana..tad ce bit 5 tj. Zar ce ista moci vidit?
Može vidjeti, ja sam prošli tjedan bila na pregledu, isto mi je bio 5.tjedan, vidjela se mrvica
Meni su mirisi počeli prestavljati problem, sve živo mi smrdi , poslijepodne mi kava nikako ne paše, a cure na poslu svaki dan pripreme kavu, još mi je rano da kažem za trudnoću, pa izmišljam izgovore zašto ne bi pila...
Bok cure evo i mene među vama.. jučer sam vas počela čitati i odlučila se pridružiti :)
ja idem tek sljedeći tjedan da mi ginekologica potvrdi trudnoću, ali znam da je to to jer mijenjam raspoloženje kako vjetar puše, moj zaručnik luduje samnom :) a uspjelo nam je iz prve, plusić se pokazao 2 dana prije nego sam trebala dobiti mengu, čudno sam se osjećala pa sam napravila test. malo sam zabrinuta jer znam dosta cura koje su imale spontane i najgore će biti čekati da prođe tih 12 kritičnih tjedana...nadam se da će sve biti ok
hehehehe...hvala (iako vam nije baš nešto taj klub )
za čudno ni meni nikako ne paše slatko, a inače nije mogao proći dan bez čokolade i keksa...jučer je muže donio burek od mesa, još sad imam taj miris u nosu, užasssss....ništa mi se ne jede (a ni ne kuha ), a gladna sam...
sada dođem na posao, u kancelariji smrad, a svi lijepo sjede, otvorila prozore, svi me u čudu gledaju, vani snijeg i nula stupnjeva...izgleda da sam samo ja osjetila sve te mirise
baš smo neki dan pisale o tim ludim snovima, hormoni izgleda počeli raditi svoje...pogotovo što smo sada cijele dane u mislima s bebama, čitamo sve i svašta, onda to kulminira raznim snovima...nažalost ponekam i noćnim morama...
jutro cure
evo probudila sam se umorna nakon skoro 12 sati sna ko i inače
ja na poslu već misec dana kuham svaki dan kavu i popdne ju prolijem, jer da ju ne skuham odma bi svi znali-toliki sam kavopija. a ta divna kava mi smrdi pod nosom cili dan-pokora u pokori
moji snovi su u trudnoći od morbidnih do totalnog sf-a i svega se sijećam što nije inače slučaj
moj pregled je u pon-napokon i ponosna sam na sebe šta nisam otišla priv i bacila 400 kn radi nestrpljenja.
ovaj vikend ću vjerojatno reći mami a idući tjedan ostatku obitelji. jedva čekam taj cirkus s obzirom da niko to ne očekuje
Jutro cure!
Vidim simptomi se vuku, sanja se svašta hehe..
Ja isto sanjam ko ludaaa, i to svašta, od svađa, nočnih mora,seksa haha do nekih gluposti... Noćas sam sanjala da sam nekoj ženski prodala stokke kolica- jadna ona s njima hahha...
Eto kolko sam se hvalila da sam super tolko me jučer sustiglo, od jutra glavobolja, a poslije ručka užas od mučnina, nisam opće mogla stajat na nogama odma me rušilo...
Vidim kava vam smrdi, a meni paše ko luda, jedva čekam jutro da si srknem kavicu , i slatko tamanim svaki dan, kiselo mi je fuj fuj...
Danas je jutro opet počelo s glavoboljom, sad bumo vidli dal je to povezano sa mučninom...nadam se da me nebu i danas tak čopilo jer imam goste predvečer ...
dony dobrodošla
Dobrodosla Dony. Koliko si trudna po tvom proracunu.. kad spominjete snove..i ja ih pocela sanjati intenzivnije...do sad se ne sjecam kad sam nesto sanjala... a zivci.. uh.. imam curicu od godinu i 9 mj.. ona stalno radi s.. e..pa sam stalno napeta..
Sortiraj odgovore
Najstariji