Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    03. Ožujak 2016. 15:14

ja sam se toliko nadala novim sisama, a ono... nista  (jos)

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Hanić
    03. Ožujak 2016. 15:24

Luna dobro nam došla
    Ja sam kako koji dan, jedan dan super, drugi dan invalid...
    Od simptoma imam lagaaane večernje mučnine, pišanje i cicobolja takva da imam osjećaj da u mi rebra upaljena..
    Tiha svaka čast hahaha, moje su narasle al ne puno, al ja i inače imam male cice pa me i mali pomaci vesele hehe :)

Srecica25
    03. Ožujak 2016. 15:55

Hahahhaaha, Tala nasmijala si me. moja prva trudnoca je nesretno zavrsila pa su meni sve ovo dok god je beba ok slatke muke. Sise su mi isto narasle al jos stanu u grudnjak, hlace me takodjer zatezu i jedva ih kopcam, najudobnije mi je u pidjami. Bas sam i ja danas razmisljala kako sam jos u 10 tt a imam osjecaj ko da sam u kasnoj trudnoci, sve mi je postalo napor.

• baby.love
    03. Ožujak 2016. 17:52

Citam kako svi cekate dugo preglede... Ja sam napravila test 14.01 i plusic....15.01 prvi pregled 5tt...07.02 opet pregled srceko kuca i u pon opet pregled (iako je trebao biti jucet al gin. Na godisnjem) 
    Nazalost u nas se ne moze naruciti nego moras doci npr.ujutro u 7/7:30 uzeti broj i dodes na red tek oko 11/12 xDtako da izgubim cijeli dan xD

Srecica25
    03. Ožujak 2016. 18:13

Ja trudnocu vodim kod privatnika i stvarno je predivan. Vec dugo sam kod njega, tako da nemam problema sa cekanjem reda. Ali pravu nocnu moru mi predstavlja kad moram u ginekologice preko hzzo po uputnice, recepte i slicno. Imala sam tako veliki problem i oko bolovanja. Strasno nesto!

• baby.love
    03. Ožujak 2016. 19:55

Moj ginekolog je nazalost jedini trenutno u mom gradu...ide preko hzzo al isto placam ultrazvuk svaki put 200kn :/ i posteno se nacekam

Tiha1982
    03. Ožujak 2016. 20:05

i da cijeli dan moram čekati kod svog ginekologa ne bi mi bilo teško - fantastičan je, pristupačan, otvoren, uzme si vremena da sve objasni i za njega nisam čula nikakav ružni komentar ni ništa slično. kad sam došla u 5 tj t radi povišene temperature napravio pregled, potvrdio trudnoću, reko da temperatura spada kod moje "obične" doktorice ali da bilo kada mogu doć ako nisam sigurna kam da idem da vidi da je sve ok s gin strane. ulijeva povjerenje i sigurnost!

Sve će biti dobro!!!

Tiha1982
    03. Ožujak 2016. 20:06

samo se nadam da će i dalje ostati takav kad ga zasipam s pitanjima za tjedan dana na prvom pravom t pregledu!!!

Sve će biti dobro!!!

• baby.love
    03. Ožujak 2016. 20:12

Ma da..daleko od toga..moj doktor je isto super...pri prvom porodu bio je samnom i u rađaoni i u operacijskoj sali (rodiliste je u drugom gradu udaljeno 60km) stvarno je super sto se toga tice... :)

• bebita
    04. Ožujak 2016. 07:14

Dobro jutro cure, kako ste mi? 
    Iako vrijeme bas nije neko, želim vam lijep i uspješan dan... 

Izgleda da su i kod mene pocele mučnine, i to jucer navečer, pa sad ujutro ponovno...tjera me na povracanje, ali ne ide, samo su mi puna usta sline... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.