I moj voli kikače , nosi im lopte i krade hranu iz ruku hahah...
Ma bit će to super, i jedva čekam
dobar dan cure!
nadam se da primate još jednu. sad sam 7tt i u pon imam pregled koji nikako da dočekam. samo čekam da čujem srce pa znam da je sve ok
imam već jednu malenu i ovo nam je malo bilo neplanirano ali jako se veselimo
pozz svima

dobrodosle nove trudnice!
vi se raspisale o pesekima i macama. mi nemamo nista, no curica vec godinama navija za jednog psica. : D
bas gledam novu ikeinu ponudu za ozujak jer stalno ocekujem nesto za bebe, a oni namjerno ignoriraju trudnice

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
hvala na dobrodošlici.
mi smo našu lunu ispratili prije prošlog božiča. sada sam više od pola godine sama. živim u stanu i ne mislim novog psa nabavljati tako skoro jer bi mi bilo too much s bebom i malenom
ali malena je uz nju odrsala i guštale su

srecica pozdrav
inače meni ova trudnoća jako teško pada od umora do mučnina i stalno nekih bolova. osjećam se ko da sam u 6.mj trudnoće. u prvoj sam bila ko zmaj i radila do kraja a sada jedva čekam još par tjedana da se skupim na bolovanje.
kakve su vama trudnoće?

pozdrav Luna!
mogu reć super, 1 trudnoća tak da ni ne znam dal je sve to normalno ili svi samo govore ma to je normalno! :) mučnine večernje, lagana žgarevica, skužila sam da mi slatko nikak ne paše. i žena u lisci me jučer jako čudno gledala kad sam odabrala grudnjak nakon više od pola sata probavanja, i dala joj objašnjenje - 6 tj trudnoće - 2 broja veće sise!! ak se tak nastavi.... idem na pregled 10.3., hlače me stišću već sad i to je to, a kako još skoro nitko nezna, samo mm, naj frendica i naj frend dobro je da je zima pa se sise tolko ne istiću, al mislim da moji na poslu kuže polako.
Sve će biti dobro!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji