I moj voli kikače , nosi im lopte i krade hranu iz ruku hahah...
Ma bit će to super, i jedva čekam
dobar dan cure!
nadam se da primate još jednu. sad sam 7tt i u pon imam pregled koji nikako da dočekam. samo čekam da čujem srce pa znam da je sve ok
imam već jednu malenu i ovo nam je malo bilo neplanirano ali jako se veselimo
pozz svima
dobrodosle nove trudnice!
vi se raspisale o pesekima i macama. mi nemamo nista, no curica vec godinama navija za jednog psica. : D
bas gledam novu ikeinu ponudu za ozujak jer stalno ocekujem nesto za bebe, a oni namjerno ignoriraju trudnice
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
hvala na dobrodošlici.
mi smo našu lunu ispratili prije prošlog božiča. sada sam više od pola godine sama. živim u stanu i ne mislim novog psa nabavljati tako skoro jer bi mi bilo too much s bebom i malenom
ali malena je uz nju odrsala i guštale su
srecica pozdrav
inače meni ova trudnoća jako teško pada od umora do mučnina i stalno nekih bolova. osjećam se ko da sam u 6.mj trudnoće. u prvoj sam bila ko zmaj i radila do kraja a sada jedva čekam još par tjedana da se skupim na bolovanje.
kakve su vama trudnoće?
pozdrav Luna!
mogu reć super, 1 trudnoća tak da ni ne znam dal je sve to normalno ili svi samo govore ma to je normalno! :) mučnine večernje, lagana žgarevica, skužila sam da mi slatko nikak ne paše. i žena u lisci me jučer jako čudno gledala kad sam odabrala grudnjak nakon više od pola sata probavanja, i dala joj objašnjenje - 6 tj trudnoće - 2 broja veće sise!! ak se tak nastavi.... idem na pregled 10.3., hlače me stišću već sad i to je to, a kako još skoro nitko nezna, samo mm, naj frendica i naj frend dobro je da je zima pa se sise tolko ne istiću, al mislim da moji na poslu kuže polako.
Sve će biti dobro!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji