Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hanić
    03. Ožujak 2016. 10:50

I moj voli kikače , nosi im lopte i krade hranu iz ruku  hahah...
    Ma bit će to super, i jedva čekam

• Luna2016
    03. Ožujak 2016. 11:50

dobar dan cure!
    nadam se da primate još jednu. sad sam 7tt i u pon imam pregled koji nikako da dočekam. samo čekam da čujem srce pa znam da je sve ok
    imam već jednu malenu i ovo nam je malo bilo neplanirano ali jako se veselimo
    pozz svima

minnie25
    03. Ožujak 2016. 13:12

Lina2016 naravno da primamo, dobrodosla!  Otkud nam stizes?

• Luna2016
    03. Ožujak 2016. 13:22

split :)

tala
    03. Ožujak 2016. 14:03

dobrodosle nove trudnice! 

vi se raspisale o pesekima i macama. mi nemamo nista, no curica vec godinama navija za jednog psica. : D 

bas gledam novu ikeinu ponudu za ozujak jer stalno ocekujem nesto za bebe, a oni namjerno ignoriraju trudnice 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Luna2016
    03. Ožujak 2016. 14:11

hvala na dobrodošlici.
    mi smo našu lunu ispratili prije prošlog božiča. sada sam više od pola godine sama. živim u stanu i ne mislim novog psa nabavljati tako skoro  jer bi mi bilo too much s bebom i malenom  
    ali malena je uz nju odrsala i guštale su

• Luna2016
    03. Ožujak 2016. 14:25

srecica pozdrav
    inače meni ova trudnoća jako teško pada od umora do mučnina i stalno nekih bolova. osjećam se ko da sam u 6.mj trudnoće. u prvoj sam bila ko zmaj i radila do kraja a sada jedva čekam još par tjedana da se skupim na bolovanje.
    kakve su vama trudnoće?

Tiha1982
    03. Ožujak 2016. 14:57

pozdrav Luna!
    mogu reć super,  1 trudnoća tak da ni ne znam dal je sve to normalno ili svi samo govore ma to je normalno! :) mučnine večernje, lagana žgarevica, skužila sam da mi slatko nikak ne paše. i žena u lisci me jučer jako čudno gledala kad sam odabrala grudnjak nakon više od pola sata probavanja, i dala joj objašnjenje - 6 tj trudnoće - 2 broja veće sise!! ak se tak nastavi.... idem na pregled 10.3., hlače me stišću već sad i to je to, a kako još skoro nitko nezna, samo mm, naj frendica i naj frend dobro je da je zima pa se sise tolko ne istiću, al mislim da moji na poslu kuže polako.

Sve će biti dobro!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.