Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha1982
    02. Ožujak 2016. 20:28

hm, kaj reć... puno tema se izvrtilo...
    mučnine, narodski poznate kao jutarnje - meni je jutro navečer, uz dodatak lagane žgaravice, nekak mi se čini da bi me mučile i ujutro al sam prefokusirana na posao, zna mi se povremeno smučit al nije dugog vijeka. prije sam mogla pojest štagod, sad mi slatko nikak ne paše, samo bi nešto slano (uhvatila me želja za pizzom al niš od toga). čak mi ni slatki čaj ne paše. i da, inače pijem jednu omanju kavu ujutro, a 2 dana popodne mi miriši za pop... i popijem pola šalice za gušt.

i sad, ključni događaj dana - pošto me zadnjih dana grudnjaci nekak "stišću" odem danas po grudnjak i fino velim teti - molim vas 75C (jedan broj veći nego prije t) i, gospođi treba dat nagradu jer ni nakon pola sata mojeg isprobavanja ona ne odustaje "probajte ovaj model, probajte onaj model" i na kraju veli "dajte da vidim,je, pa to vam je malo knap" i da mi 75D i mislim si ma di ću s tim, kad ono ko saliveno!! a to je tek početak...

Sve će biti dobro!!!

minnie25
    02. Ožujak 2016. 21:15

Tiha1982 ma ja sam uvjerena da psi sve razumiju. Evo mene je moja danas ujutro "nadgledala" dok sam se borila s mucninom, nije me cak pitala ni da idemo van sto inace svako jutro radi nego me strpljivo cekala da se saberem. 
    I samo dragog gnjavi za igranje ko i tvoj pasic, mazenje je rezervirano samo za mene   
    Bas mi je zao zbog displazije. Ali ja vjerujem da dok je ljubavi da i oni lakse podnose svoje tegobe kao i nase. Nasa cura ima inkontinenciju i gastritis - sve nam se pojavilo iza sterilizacije. Sad je takoder na lijeku i sve super podnasa Bogu hvala. 
    Kad smo vec kod pasica, da ne skrenem previse sa teme- sta vi mislite o malim bebama i kucnim ljubimcima? I o upoznavanju i kontaktu od samog pocetka i dolaska bebe u kucu?

Tiha1982
    02. Ožujak 2016. 21:25

minnie, ima pas i epilepsiju, isto pod kontrolom lijekovima.
    kad se nećak rodio upoznavanje je išlo odma po dolasku iz bolnice, samo da ga ponjuši onako sa 30 cm i njemu je to bilo dosta, super se slažu i igraju. moj pas, labrador, obožava djecu, al traba biti oprezan i ne ga zapostavit da ne postane ljubomoran, al mora znati svoje mjesto, tj da je dijete prije njega.

Sve će biti dobro!!!

minnie25
    02. Ožujak 2016. 22:03

A misic  Uvijek mi je tesko cuti kad je pas bolestan. 
    Ma dragi i ja smo se dogovorili da cemo joj dozvoliti od prvog dana da sudjeluje u svemu da se ne osjeti zapostavljenom. 
    Inace, od sogorice malog obozava, kad ga cuvam tocno zna da ne smije na krevet di je on, pazi kako se igra s njim, ali svjesna sam da to nije isto. 
    To pitam zbog toga sto nailazim na opredjeljena misljenja i dosta ljudi na to gleda negativno a ja zbilja ne razumijem zasto.

Srecica25
    03. Ožujak 2016. 07:31

Ja imam malenoga psa, koji me inace prati u stopu. Kad sam prvi put povracala isao je za menom u wc, i sjeo tocno kraj vrata tako da me vidi i imao je tako neku tuznu i zbunjenu facu, kao da je razumio da se mucim. MM dosta radi, ima ludo radno vrijeme, nekad je doma do 16h a nekad (iako rijetko) stigne tek predvecer. A ovaj moj dobri pas posto ja lezim cijeli dan na kaucu, on legne na svoj jastuk koji ima na podu i tako lezi ispod mene cijeli dan. Meni je to nezamislivo jer je dok se ovo nije dogodilo bio najzivahniji pas na svijetu. Toliko o tome da zivotinje ne osjecaju!!!

Ancica82
    03. Ožujak 2016. 08:44

Jutro cure moje... evo jos jedna trudnica... vidim pisete o mucnini...iskreno se nadam da ce me i ovaj put zaobici.. u prvoj trudnoci sam bila postedjena svih simptoma(onih losih) niti mucnina..niti ludiranje hormona..niti zelja za hranom.. ) sad sam tek na pocetku..zadnja menga 3.2. To je mislim negdje oko 4 tjedna..jel tako.. tako da do pregleda imam jos dosta vremena..

minnie25
    03. Ožujak 2016. 10:11

Ancica82 dobrodosla! I ja ti zelim urednu trudnocu bez tegoba! 

Srecica25 slazem se s tobom u potpunosti. Ova moja djeluje opasno, a nema vece maze... Sve kuzi, uvijek strpljivo ceka na izlazak jer vidi da nisam uvijek najbolje. Kad mi je mucno sjedi pored mene i ceka da prode, svako malo me pomirisi da izvidi situaciju   i lezi uz mene koliko god treba. Drago mi je sto imam nju jer se osjecam sigurnije dok dragi radi. Osjete oni i razumiju vise od ljudi!

• Hanić
    03. Ožujak 2016. 10:21

Jutro...
    Ancica dobrodošla, neka ti ova trudnoća bude ko i prva

Joj cure, ma osjete životinjice sve, sto puta sam se u to uvjerila, a i znanstveno je dokazano ... Moj isto ima problemčeke ali sa kičmom, i to starosne, eno ga 9 godina navršio i diskovi se troše , al papa vitaminčeke i malo je bolje.. Imam i micu tak daa sam već slušala od susjede kak ću se morat mačke rješit kad rodim , nabijem ju haha... ne rješavam se nikog,to su moji članovi obitelji i nekako ćemo funkcionirat, sve bi dala za njih ... I opće se ne brinem kak će bebu prihvatit, kad sam macu donjela doma prije 2 godine reagiro je tak da je 2 sata tulio ko blesav i lizo ju tak da je bila mokra do kože, a onda je tuleći naslonio glavicu na nju i skupa su zaspali . Ljubaf na prvi pogled...

Ja noćas opet sanjala cijelu noć, i to gluposti neke i noćne more, a od kad sam se digla me glava rastura... nisam sposobna za ništa... Kak se to okrene, jedan dan super, drugi dan invalid...

Danas ne radim ništa, idem zabit glavu u jastuk..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.