Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saky84
    17. Kolovoz 2016. 13:32

Chippica tvoja gin mora imat zamjenu kad je na godisnjem. Raspitaj se tko je mjenja i ta osoba ti moze dat uputnicu i napravit bris. Mene je jucer privatnica pitala dal sam ga radila i ja jesam. I ne ljecis se antibiotikom dugo u slucaju pozz nalaza nego kako sam.citala par dana prije i nakon poroda i ne znam dal i beba nesto dobije.
    Frabe ta bakterije nema nikakve simptome a moze nastat problem kad prijede na djete zato ga triba napravit...i slazem se sa tobom da danas izmisljaju sto cuda koja nisu potrebna oko njege i svega ostaloga. Kako se ti osjecas danas?
    ja sam od pelena mislila uzet babylove za start al cu morat odmah uzet 2 jer moj beban nece stat u manje :-D

tatjana_zg
    17. Kolovoz 2016. 13:32

Meni su prosli tjedan u bolnici uzeli bris. Samo zbog preventive. 
    Inace nisam ni ja pobornik nepotrebnih pretraga i kompliciranja oko neceg kaj se radi od kad je svijeta.

Sheena
    17. Kolovoz 2016. 13:35

Trebala bi biti rutinska kontrola pred kraj trudnoće, barem kolko znam o vođenju trudnoća u Zg.
    Sestra nije imala nekih indikacija da bi imala streptokok pa je nažalost imala a da nije znala, u trudnoći smo osjetljivije na bakterije nego prije. Njoj su propustili taj pregled baš zato jer je u to kriticno vrijeme bila na prelazu doktorica - bolnica isto zbog godisnjih (isto je rodila u rujnu). Meni su rutinski radili jučer u bolnici bez da sam bilo koga tražila da mi to radi i bez da sam imala bilo kakvih slicnih problema ranije.

Ako je doktorica na godisnjem, morala bi imati zamjenu u to vrijeme koja moze propisivati uputnice umjesto nje.

Frabe
    17. Kolovoz 2016. 13:48

Saky ok san,hvala na pitanju! Malo me muci sparina uz lezanje pa nikako prodisat al dobro je. 

Crna191
    17. Kolovoz 2016. 14:07

Sheena sorry slučajno stisnula na tebe Prijavi administratoru..listam na mobu..🙈🙈🙈
    Ja imam poslije ovog u bolnici,jos jedan pregled kod svog gin i vec mi je rekao da mora jos te briseve napravit..

croatina
    17. Kolovoz 2016. 14:17

Ja sam sama svoj post prijavila administratoru ahahah toliki sam antitalenat hahaha..

Frabe
    17. Kolovoz 2016. 14:27

Danas smo bas talentirane sa pustanjem komentara! 😂😂😂

mimica24
    17. Kolovoz 2016. 14:30

Meni je prošli tjedan uzela bris i danas digla nalaz.. sterilno!

Išla sam i na kontrolnu krvnu sliku pa mi digla tlak baba koja ne zna vadit krv. Kako imam tanke vene 8 puta me ubola i na kraju uzela iz prsta i komentirala:Želim ti brz porod jer kroz ove vene nećeš ništa moći dobiti kroz njih. Kako sam paničar odmah mi je pao mrak na oči i skoro pala u nesvjest. Smirila sam se tek prije 1 h zbog kretenuše. Kod mene je teže naći venu,ali nikad nitko nije dramio oko toga.

koala988
    17. Kolovoz 2016. 14:31

Kako ide s odabirom pedijatra? Dijete treba voditi pedijatru sa mjesec dana. Znači do tada mora biti upisano kod nekoga i izvađena zdravtsvena iskaznica. Joj, koliko ima naše administracije.

Chippica
    17. Kolovoz 2016. 14:35

mimica-za prestrasit potrebne su svije strane. ona koja strasi i ona koja se da prestrasit. kroz jedno uho nutra, kroz drugo van. to sto je ona nesposobna neka te ne dira ;) samo hrabro naprijed!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.