Chippica tvoja gin mora imat zamjenu kad je na godisnjem. Raspitaj se tko je mjenja i ta osoba ti moze dat uputnicu i napravit bris. Mene je jucer privatnica pitala dal sam ga radila i ja jesam. I ne ljecis se antibiotikom dugo u slucaju pozz nalaza nego kako sam.citala par dana prije i nakon poroda i ne znam dal i beba nesto dobije.
Frabe ta bakterije nema nikakve simptome a moze nastat problem kad prijede na djete zato ga triba napravit...i slazem se sa tobom da danas izmisljaju sto cuda koja nisu potrebna oko njege i svega ostaloga. Kako se ti osjecas danas?
ja sam od pelena mislila uzet babylove za start al cu morat odmah uzet 2 jer moj beban nece stat u manje :-D
Meni su prosli tjedan u bolnici uzeli bris. Samo zbog preventive.
Inace nisam ni ja pobornik nepotrebnih pretraga i kompliciranja oko neceg kaj se radi od kad je svijeta.
Trebala bi biti rutinska kontrola pred kraj trudnoće, barem kolko znam o vođenju trudnoća u Zg.
Sestra nije imala nekih indikacija da bi imala streptokok pa je nažalost imala a da nije znala, u trudnoći smo osjetljivije na bakterije nego prije. Njoj su propustili taj pregled baš zato jer je u to kriticno vrijeme bila na prelazu doktorica - bolnica isto zbog godisnjih (isto je rodila u rujnu). Meni su rutinski radili jučer u bolnici bez da sam bilo koga tražila da mi to radi i bez da sam imala bilo kakvih slicnih problema ranije.
Ako je doktorica na godisnjem, morala bi imati zamjenu u to vrijeme koja moze propisivati uputnice umjesto nje.
Saky ok san,hvala na pitanju! Malo me muci sparina uz lezanje pa nikako prodisat al dobro je.
Sheena sorry slučajno stisnula na tebe Prijavi administratoru..listam na mobu..🙈🙈🙈
Ja imam poslije ovog u bolnici,jos jedan pregled kod svog gin i vec mi je rekao da mora jos te briseve napravit..
Ja sam sama svoj post prijavila administratoru ahahah toliki sam antitalenat hahaha..
Meni je prošli tjedan uzela bris i danas digla nalaz.. sterilno!
Išla sam i na kontrolnu krvnu sliku pa mi digla tlak baba koja ne zna vadit krv. Kako imam tanke vene 8 puta me ubola i na kraju uzela iz prsta i komentirala:Želim ti brz porod jer kroz ove vene nećeš ništa moći dobiti kroz njih. Kako sam paničar odmah mi je pao mrak na oči i skoro pala u nesvjest. Smirila sam se tek prije 1 h zbog kretenuše. Kod mene je teže naći venu,ali nikad nitko nije dramio oko toga.
Kako ide s odabirom pedijatra? Dijete treba voditi pedijatru sa mjesec dana. Znači do tada mora biti upisano kod nekoga i izvađena zdravtsvena iskaznica. Joj, koliko ima naše administracije.
mimica-za prestrasit potrebne su svije strane. ona koja strasi i ona koja se da prestrasit. kroz jedno uho nutra, kroz drugo van. to sto je ona nesposobna neka te ne dira ;) samo hrabro naprijed!
Sortiraj odgovore
Najstariji