Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    10. Kolovoz 2016. 22:28

I vata me smij kad god vidim ovo Vjeva! Momak iz osnovne skole nije zna rec slovo r a brat mu se zva Vjeran a rodjak Vatroslav-Vatro ga zvali.I ovaj kad bi ih doziva Vjevaneeee i Vatvooo svi bi davili od smija i dan danas je covik Vjevan,Vatvo se navodno propija! 😅

tala
    10. Kolovoz 2016. 22:30

ja isto ne volim centre i izbjegavam ih maksimalno, sto i nije tesko jer zivimo u centru grada, pa sve obavljam po obicnim ducanima. 
    mm ide po curku u utorak. mora mala sve feste obici i taman nakon gospe dolazi doma.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    10. Kolovoz 2016. 22:33

Di si rekla da je na ljetovanju?Jel negdi ovde oko mene;danas se u okolici festa i Sveti Lovre. 😊

Vjeva
    10. Kolovoz 2016. 22:38

Frabe, općenito si legenda po svim komentarima i svaka čast kako si odgovorila toj ženi. Ja bih nekad voljela da sam direktnija i bezobraznija ako treba :) a vidim i dijete ti je legenda :)
    A Vjeva je zato što volim vjeverice :)

tala
    10. Kolovoz 2016. 22:44

nije oko tebe. u zadru je, ali moji su s otoka ugljana, misto kali. njima je sv. lovre zastitnik, pa je lovrinja velika festa. pa mi je veceras otisla sa sestrom u banj na pasmanu da se sutra iskupaju. neka uziva dok moze. eto, peti razred joj se blizi :D
    koliko ti klinci imaju godina?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    10. Kolovoz 2016. 22:53

Chippica zgodna si trudnica, gdje su ti tih 10 kg 
    Crna jako mi se svidja tvoja slika, a cini mi se da je i moj stomak malo veci,kao tvoj.
    JaZmajac e bas to ja radim, npr za dorucak jedem obilnije, dobro se najedem. Za rucak ne mjesam ugljikohidrate sa proteinima, dakle ili jedno ili drugo, a vecera proteinska. Uzina tj voce izmedju rucka i vecere.
    Haha frabe bas nam je veselo sa tobom, neka si ti njoj fino to objasnila!
    Ja sam isla u tc jer je vani zahladilo, fino vani kisa a ja i cerka uzivale. U NKD sam kupila pidzamu za 65kn.
    http://www.nkd.com/damenmode-brands-body/Damen-Schlafanzug,%202-teilig_215062_375253.htm

Frabe
    10. Kolovoz 2016. 22:54

Onda gusta na najjace cura!
    Kod mene 9 i 6. 
    Vjeva inace nisan sutljiva,al nisan ni ovako bezobrazna pa se sad bice podsvjesno ispucavan pod krinkom trudnoce.

E ako koja ima i to da prijavim-krvare mi desni i to od pocetka i znaju mi natec malo.I rodin li jos koje dite trebat ce mi proteza ja mislin!

Jeste razmisljale s cim bi moguci rez od epi tretirale? Vi ste vise u toku nego ja sta je sad za to? Ja nikad s nicim osim sta san se cesto tusirala i kad bi vec proslo par dana kantarionovo ulje.

Frabe
    10. Kolovoz 2016. 22:56

Obecajen bit cu ozbiljna da ipak ne ispadnen dvorska luda! 🙊🙈

Sunnyday
    10. Kolovoz 2016. 23:07

Frabe mislim da sam ja koristila octanisept. Dobro si me podsjetila i to da dodam na spisak za kupovinu.

Frabe
    10. Kolovoz 2016. 23:08

Sunny njega sad ka i za pupak preporucaju ja mislin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.