Boook! Evo nas je samo na kratko dr. gledala.Zatvorena jesam,ali cerviks polako omekšava što je normalno za tjedne, dečko je još uvijek na zadak,ovako je sve ok.Uzela briseve i dobila uputnicu za krvnu slikicu.
Bila je nevjerojatna gužva kod dr.+vrućina pa mi tlak skočio na 140/90 na što je nastala frka kod dr. pa evo još ne mogu sebi doći iako je prošlo par sati Ugl. morala sam tamo malo sjediti ne bi li pao tlak pa kad su vidjeli da sam se još više uspaničila reki mi da mjerim kod kuće i ako 2 dana bude visok javim se u bolnicu.Kod kuće je uvijek ok.
Evo i moja busa..čini mi se daleko najveća od svih..i sad smo na nekih +8kg..
Vjeva, molim te broj telefona za Vinogradsku za trudnički tečaj, Odnosno kako si se ti prijavila? Hvala
Kako zgodne mamice buduce! Moram i ja neku slikicu srediti :)
Imate i chicco ulozaka u chicco ducanu. Vec sam pisala o tome prije - i alo se uclanite u DM program za trudnice na cijeli Chicco asortiman 20% popusta. Tako cu i ja uzeti ih
A dajte mi recite kad smo kod ulozaka - tosama ulosci - ima ih 6 u pakiranju a 40kn dodju?? Doduste to sam vidjela u Bubamari a Bubamara je istini za volju poprilicno skupa i tamo mislim jedino na akcije ici.
Sto se tice debljanja iznenadile biste se sto sve deblja - no treba paziti na unos ugljikohidrata (kruh, riza, krumpir,....) i secera. I to u odredjeno vrijeme
Tipa sladoled ne na kaucu pred tv-om i slicno 😊 nego bar da se prosece kasnije
Recimo vegeta ili koristenje zaprske u varivima...itd itd.
Ti komentari nemaju veze s godinama,mi smo bili 3g u braku i 14g u vezi pa su bili komentari da ja ne mogu ostati trudna sigurno 😀 Ja ostala trudna iz 1.pokušaja tak da ono...Kad dobijemo dijete bit će kad ćete na drugo...A zo komentira par ljudi-dalja rodbina do čijeg mišljenja mi baš i nije stalo niti me uzrujava,više me nasmijava.Ja sam sudjelovala u odgoju seke pa znam da nije lako s malom bebom i htjela sam se malo iživiti,moj i mužev izbor,sad se tako veselimo Niki baš jaaako 💕
Mi složili kindić i viper,sutra ćemo kolica,idemo sad malo u šetnju....
Chippica i Crna imate slatke buše...
Moj trbuh je najveći,nemam se volje sad slikati,budem dr put 😉
preslatke buse i sve ste fit trudnice
mi smo bili malo do dm-a i ducana. opet uzela hrpu gluposti. kao najzanimljivije izdvajam putnu cetkicu za zube za 7 kuna koju nosim u bolnicu. presmijesna je jer se preklapa u neki oklop. mi svim imamo elektricne koje mi se ne da nositi, pa puniti, zauzima mi hrpu mjesta, a ova nova je kojih 5 cm :)
i zalihe trudi maramica, podloge za previjanje (dobre su i ako vam u bolnici ne zele promijeniti prljave plahte, pa da bas ne spavate na krvi)...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ja vas gledan i ne znan zasto ijedna pise o kilima kad ste bas sesne! 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji