Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chippica
    10. Kolovoz 2016. 23:12

Sunnyday, tnx :) meni se isto cini dosta, a ne vidi se previse na meni. malo sam se u licu ubucila, ali beba mi je velika. rekla mi je doktorica da malo pripazim sa slatkim i ugljikohidratima jer to ide bebi drito u salo. danas smo se smijale sestra i ja, bila sam gladna k'o vuk i kazem ja njoj da mozda ne bih smjela vise jest, a ona meni pa sta te briga ne debljas se ti nego beba xD jadna malecka kao da sve njoj posaljem, ali bit cu jadna ja kad ona odluci van izac xD

Sunnyday
    10. Kolovoz 2016. 23:29

Frabe to ne znam, ja sam neki prasak koristila da se pupak osusi, ima skoro 4 godine od tad pa se i ne sjecam kako se zove. Ali moguce je.
    Chippica ma ja muku mucim sa kilama, meni se sve ljepi pa moram paziti. Ti bar mozes jesti i uzivati makar u trudnici, a kad budes radjala psovaces sama sebi :) salim se naravno, pripazi da ne jedes kasno slatkise, imamo sve jos malo do kraja, i sve cemo izdrzati za nase bebe.

ivek2207
    11. Kolovoz 2016. 08:29

Jutro, aaa jesam se nasmijala kakve rasparve imate, uvijek tipkate do sitnih sati( meni barem).
    Ja se s mužem pospremim u krpe u  9 i gledamo nešto do pola 11 i spavanac, i onda vas ne mogu čitati,a vidim da se tada baš dobro zabavljate.
    Mislila sam i ja ponijeti te jednokratne podloge, bas sam jučer listala katalog od dm i vidjela ih unutra i mislim kupiti i pitati vas ujutro jel bi to dozvolili u rodilištu ispod bebe kad ga presvlačim ili ispod sebe,al eto već ste mi odgovorile. Upakirat ću još to u torbu i kvit.
    Jeste vi kupovale one trljačice, sa čim ćete prati bebeu, samo rukama, ja sam kupila dvije al nisam sigurna dal da perem, nekako mi se čini pregrubo. A ako budem da li su mi dvije dovoljne?

PALE
    11. Kolovoz 2016. 08:42

Nadam se da vama bolje jutro nego meni ☹️
    U zgradi netko imao tulum,što je čudno jer zgrada je nova i u cijeloj zgradi su svi naših godina sa malom djecom što je super jer će Niko imati frendiće i susjedi su super tako da uopće ne kužim otkud ta glazba,grrr 😁Kad je prestalo Niko je u trbuhu tulumario tak da niš od spavanja.
    Sad pijem kavu i vas čitam.
    Ja kupila veći octanisept za pupak i rekli mi za ožiljak od carskog da to kupim tako da pretpostavljam da i za epi dobar,u torbi je za bolnicu.

Croatina ti ideš na carski?Mi dan prije idemo u bolnicu ako sam dobro shvatila,ja sam spakirala samo jednu sportsku torbu i ponijela par vrećica pa ću si vaditi iz nje kaj treba,kak ćeš ti?Za Niku nisam ništa nosila rekli da u Petrovoj imaju sve,ali sam pripremila torbu za kolica sa osnovnim stvarima pa muž donese ako treba.

Meni super što mi arena na 5min hoda,kad je zima i snjeg mogu sa Nikom u shoping i na kavu,prošlu zimu kad sam bila na GO preko tjedna tamo same mame sa kolicima.Krajem kolovoza se otvara najveća Zara u areni,pa se veselim.Tako da ja volim centre kad je vruće ili zima i tamo nekako sve brzo nađem.
    I mi jučer kupili paket puzzla sa brojevima u plodinama,htjela sam slova,ali nije bilo.

PALE
    11. Kolovoz 2016. 08:48

Ivek ja sam kupila trljačice klasične i još neke trljačice od tetri od tosame ali nemam pojma s čim kupati bebu,mislim da ću za početak sa tim tetra trljačicama.

Na tečaju je bebu prebrisavala sa tosaminim blaznicama dok bebi ne otpadne pupak tak da sam i to štreberski kupila😁 Neka nešto kažu iskusnije cure... 😊

Saky84
    11. Kolovoz 2016. 09:13

jutro svima...ljepo ste se raspisale 
    Koala znaci i ti si u St, znaci troje nas je za sada..super 
    Frabe evo me, jos sam u komadu, izgleda da su lazni u pitanju...i jos kad sam prosvrljala po netu i vidila da mogu  pocet 4 tj prije poroda doslo mi je da vrisnem...pa ja cu poludit...mene su toliko izmorili dan ranije da sam jucer skoro cjelo popodne spavala na kaucu i sinoc cijelu noc u komadu, a to mi se dugo nije dogodilo..jesi li ih imala u ijednoj trudnoci? utjesi me da nisu dugi trajali ako da 
    Vidim stavljale ste slikice i sve ste bas fit trudnice...ja cu pokusat svoju nekako ako uspijem preko moba...samo moj je stomak kao da trebam rodit svaki tren
    Tala iskreno meni tvoja gin ide na zivce, ja ne znam koji je njoj...ti ne da nisi debela nego nisi dobila nista...mislim djete ti ima 1300 i gdje je jos plodna voda, kolicina krvi se povecala, mislim dobila si minimum minimuma...mislim prestrasno mi je to sta se spotaje zbog 2 kila!! ja sam ih natukla 20!!!...s time da sam do 6 mj trudnoce skupila 5 kg ovo sve ostalo sam ubrala do sada i meni moja nista nije rekla. A sta se tice malene Cvite, vi ste dogurale do tu samo tvojom zaslugom i voljom malene, jer od starta si optimisticna i smirena koliko mozes bit i ne slusaj tu panicarku previse. Zgodna si trudnica, ja bi te spotala da si premalo dobila hehe 
    Pale vidim pripremas se, jel te vata trema, nervoza zbog carskog i svega sto sljedi?
    Ja sam malo popucala sa strane stomaka i mazala kantarionovim uljem i mogu rec da se ljepo povuklo, puno manje se vidi...tako da ja njega preporucam za sve! 
    minie nadam se da je tlak bolje...ja stalno imam fobiju da cu upast u visok tlak, jer tako mi je mama..cili zivot imam niski jako i nek ostane tako...jel ti reklo koliko kila je bebica dobila?
    Hvala cure na info za podlogu to cu i ja sebi uzet za svaki slucaj...
    A sta se tice ljudi i komentara. Mene jos najvise nervira kad vidim kako ljudi bulje u moj stomak, kao da vide vanzemaljca..ja to nikako ne mogu razumit..ok je pogledat ali ono razrogacit oci ka telad u sarena vrata...bas je mm komentirao da ovi ljudi nasi nisu normalni...a tek oni sta dovikuju jesu li blizanci...jeli musko...jesli zesnko...neki dan sam babi u liftu rekla kad je pitala jeli musko ili zensko, da je djete. Prestrasno. 
    Vjerovatno sam vas preskocila pola, al to je sve sta je moj mali mozak uspija zapamtit jutros.

tala
    11. Kolovoz 2016. 09:30

jutro : ) 

bas je lijepa piđamica. za ovo mi ne bi bilo zao dati novce jer bih ju sigurno nosila i nakon poroda. ima i gumbice za dojenje : ) bas sam nekidan bila blizu nkd-a, a nisam se sjetila uci unutra jer vec dugo za moju curku nemaju velicine, pa sam ih izbacila s rute  

saky, ja sam u prvoj trudnoci dobila 17. kad je ova to vidjela skoro joj je slabo doslo, hahaha. i ni gram nije ostao. rekla mi je jos dva pregleda, pa bolnica : ))) 
    je li te ti laznjaci otvaraju? da bar bude neka korist od njih, da dođes u bolnicu i rodis dok kazes keks 

curke, taj octenisept ne pece na rez od epi? znam da ne pece na malene ranice i posjekotine, ali ovo je bas pravi rez i savovi.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    11. Kolovoz 2016. 09:34

Dobro jutro..
    Jedva zaspala u neku uru jer su tu negdi na ulici neki tulavci gasirali auto,bice su grupno kupili prvi auto da nije na baterije pa glumili junake.Onda je kisa pocela pa san se namistila pa me zuljalo ispod rebara pa san to "namistala" i tako ne znan do kad.A onda je u sedan susid doziva Antu,dobila san poriv i ja izic vanka i zazvat Antu ne bi li se vise pojavia.Sad pijen kavu i nisan ugodna nimalo!

Trljacice su mi bile za kupanje jer mi je bilo lakse,bia mi sigurniji osjecaj da nije sklisko.

Kontrakcije san u drugoj imala navecer u devetom misecu a sad ih isto znan imat mada mi se cini otkad pijen mg da ih stvarno ima bas manje.Al su bile bas ono u sekundama i stale bi a tebi je Saky  skroz ok da ih imas sad ja mislin..jos par dana pa si skroz zrela za porod.

Frabe
    11. Kolovoz 2016. 09:44

Octenisept mi uopce ne pari primamljiv za prskat milojku pa ga ne planiran koristit.Iman ga doma inace al u te svrhe nece ic.
    Danas me i dalje bole noge i bole me lopatice od žnj poze za spavanje i nista mi se ne da,mogla bi eventualno malo vise grintat i bit pokisla.
    Skuvat cu nesto,cisto da dica ne kazu da im ne dam jest.

PALE
    11. Kolovoz 2016. 09:51

Ja sam se dosad udebljala 12/13kg i bila sam na hrpu raznih pregleda i nitko mi ništa nije rekao,imam trbuh i cice.Očito svatko svoju politiku vodi.Meni sad kg polako idu,naglo sam dobila skoro 4kg kad su prestale mučnine,onda mi sve bilo fino i sve mi se jelo,inače nisam sklona debljanju.
    Saky drži se,možda ti se tijelo privikne na kontrakcije pa te bude manje boljelo i porod bude brži 😉ako želiš brži porod i ništ se ne bude događalo kroz tjedan/dva seksaj se 😀 mojoj frendici to rekli u bolnici jer joj zbog glukoze prijetili indukcijom ak ne rodi do termina i upalilo,a to nam i patronažna rekla na tečaju.

Pripremam se i želim da sve bude gotovo kroz 3tt jer za 5/6tt idem na carski,malo mira mi treba zadnjih tjedana da se psihički i fizički pripremim za sve.Uz puno muke i stresa (to ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju)smo uspjeli srediti da se dijete preko HZZO operira u inozemstvu i to mi bilo najbitnije jer tamo uspješnost 97%,mislim da ću se ići osobno zahvaliti dr Kosu kad sve prođe,sve sam napravila što sam mogla i to me smiruje i imam dobar predosjećaj da je on borac na mamu i znam da će biti sve ok 💕
    Podloge sam kupila od mullera na akciji,mislim da to svejedno.
    Idem slagati stvari u komodu,popodne ćemo kolica vaditi i as,probati ih malo sklapati, i tako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.