Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bagi_ca
    10. Kolovoz 2016. 16:38

Ej curke mi vas  pozdravljamo s mora 😙 ja sam izgleda tu najmlada imam 21, tako da croatina razumijem te skroz. Idem sad pohvatat sto ste pisale nakupilo se par stranica

Frabe
    10. Kolovoz 2016. 16:40

Fazolet je i meni draza namirnica i ja ga bome skuvan makar samoj sebi i kad ukucanima ne pase..

Ovde je opet vruce ili se meni cini da je danas bas bas jace ugrijalo i odma mi teze disat!

ivek2207
    10. Kolovoz 2016. 17:36

Uuuu nisam znala da imaju te uloške u konzumu, hvala kaj si rekla tala, da puuno su jeftinije od bubamare,sad mi žao, pa si mislim da kupim još jedan paket tamo, nemam ništa drugo osim njih,uzet ću pa nek se nađe,svi kažu da toga treba i doma poslje.

ja za sada nisam dobila strije,isto od olivala ulje koristim,nadam se da ni neću. jedino sam primjetila jučer da mi ispod bradavica,tj.tih areola potamnila mi malo koža,kao neke sitne crtice okomite,al par samo, neznam točno što je to, valjda će otić poslje trudnoće.

Chippica
    10. Kolovoz 2016. 18:29

ajme slatke li robice i busina :)
    evo i ja se prikljucujem s mojom-do sada sam 10 kg dobila.

croatina
    10. Kolovoz 2016. 18:49

curke sve ste slatke s tim tibama :)
    chicco uložaka navodno ima i u bipi..neka od vas je pisala da su jeftiniji nego u bubamari s popustom..

da bagica totalno se kužimo :D jedan dan je bila jedna mamina prijateljica kod nas i ne znam više kaj smo pričale, uglavnom dođe ona meni eto vidiš i sama kaj se događa kad pukne kondom xD..ja ono..ne ..ne znam ahaha..a ljudi ne razmišljaju :D

koala988
    10. Kolovoz 2016. 18:50

Tala, thanks za info za uloške Chicco :) 

Cure, ako naletite na neke piđamice ili jednodijelna odijelca na akciji, javite :)

ivek2207
    10. Kolovoz 2016. 19:08

Ja ne kužim te ljude kaj ti moraju u oči reći kaj misle o tvojim intimnim stvarima,jedino ako baš nisi sam ušao u raspravu s njima.
    Mi kad smo objavili godinu dana ranije da se ženimo,od svih su bila pitanja onako oprezno pod obrvom jesam li u drugom stanju.(makar smo 9 g zajedno)
    Kao sad se ženimo zato jer sam ostala trudna, a eto me trudna tek godinu dana poslije.
    Bude i takvih situacija u životu,naravno,sveki i svekar su imali tu situaciju sa mojim mužem,al nije to smak svijeta,barem za mene.
    Mi eto još i dan danas ako nismo vidjeli nekoga dugo pa sad sazna/vidi da sam trudna pita jel smo baš planirali bebu ili se dogodilo.
    Bilo jedno ili drugo po meni se takve stvari ne pitaju a kamo li još komentiraju pred tobom s nekim drugim, zato me to ljuti i ponekad izbaci iz takta pa na kraju ispadnem da se furim.
    Sorry,al eto morala sam se nadovezati croatina i bagica jer i to mene ide ko i vas a imam 27 godina,naspram vaših lijepih 21/22.
    Nedajte se smesti...

Vjeva
    10. Kolovoz 2016. 19:19

Sve ste baš zgodne trudnice samo s trbuščićima :)

Ako nekome treba info, trudnički tečaj u Vinogradskoj je 5.-9-rujna.

croatina
    10. Kolovoz 2016. 19:22

ivek haha..ma daleko da je smak svijeta..al ono..više ti ide na živce..uvijek jedno te isto..čak mi ni mama nije to iskomentirala..neg je rekla tati, a kaj očekuješ..3 godine smo skupa..ja sam odustala od faksa i počela radit..mjesto za stanovanje hvala bogu imamo..mogli smo birati stan u centru grada od 60 kvadrata ili odvojeni kat kuće..normalno zbog pasa i djece smo odabrali kucu..koja je isto u gradu..nitko nas ne maltretira, ne dira, digli smo si blagu verziju kredita da si to gore uredimo..mm je od mene stariji 8 godina i nismo djeca više :) nekako se to i naslućivalo :)

Neznalica
    10. Kolovoz 2016. 19:56

Hubica01 prije sat vremena složila kolica. Meni su super jel su jako lagana (konstrukcija se sklapa u jednom komadu - nema potrebe kotače micati), svaki dio se stavi bez problema (nema zapinjanja - ciljanja gdje idu kopče).  Danas su ta kolica u Bubamari bila na akciji za 2339 kuna. Njih sam gledala već na početku trudnoće i eto dočekala. :) Košara je baš velika i prostrana, tako da će malac imati mjesta. Jaje je ko jaje to će mi služiti samo za vožnju u autu, a onda treći dio ima 3 položaja od malog nagiba do nagiba za sjedenje. Meni su super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.