Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dony
    10. Kolovoz 2016. 21:01

Tala ti svaki dan nesto kupujes 😊 ja po netu stalno jer nemam bas nekih trgovina u blizini, sljedeci tjedan planiram do kopra kupiti stvari sa popisa za rodiliste. 
    Ja sam narucila jucer skafander na netu za 20€ na popustu., ima predivnih i sa uhekima i miki mausom ali ja sam uzela tamno plavi nakraju. 
    http://hr.sportsdirect.com/puffa-snowsuit-baby-319176?colcode=31917687
    Jos sam narucila neku trenerkicu za 12€ i 5 bodija za par eura, i jaknicu plavu za 16€. Jos da bude sve tako lijepo uzivo i ja presretna 😊 
    GogyRi mi smo kupili peg perego i zena nam rekla da bas mora bit njihova isofix i poslje na to mozes samo pegperego sjedalicu. Moja frendica nije kupovala bazu nego je pricvrstila sa pojasevima jaje na sjedalo a to nije bas sigurno i skroz stabilno kao sa isofix.. Ti znas koliko kosta? Cini mi se da su meni rekli 100€. 
    Sve ste tako lijepe i fit! 😊😊

Frabe
    10. Kolovoz 2016. 21:05

Tala hodajuca reklama! 😂 Sve nas lipo uputis i mirne smo!

• Maya20
    10. Kolovoz 2016. 21:25

uh, al ste se raspisale, nema me jedan dan i imam šta za čitati! super :D
    ajme meni, super su vam slike, ma baš ste predivne trudnice!! Vidim da se sve debljamo samo u trbuščićima, super, preslatko!
    što se mene tiče- imam 32 godine, muž 36. Oduvijek sam htjela djecu i žao mi je što nisam i ranije, ali previše vremena sam potrošila na budalu i trebalo je dočekati muža sa kojim sam odmah znala da je to-to :D
    nakon godinu dana veze smo se zaručili, na godišnjicu zaruka-vjenčali, a na godišnjicu braka- dobili potvrdu da je beba na putu :D tako da se sve zaista divno posložilo! sad smo u uređenju stana, ali mislim da ćemo do poroda ipak još ostati tu di jesmo, standardni problemi sa administracijom.. ali nema veze, za vikend smo složili kindač, jučer sve oprala i ispeglala (vel- 56, 62 i nešto sitnog 68), danas napravila generalku i sad opušteno čekanje...
    danas mi je mjesec dana od termina, pa me i neko uzbuđenje ulovilo, još malooo :D :D :D
    i skužila sam da si više ne vidim malu od trbuha, hahahaha!!!
    što se tiče depilacije- već 2 godine idem svaka 3 tjedna na brazilku, s time sam nastavila i u trudnoći, tako da sa time nemam problema.. a noge nekak uspijem :D

ja sam kupila chicco u Bipi, oko 46 kn su. i baš sam rekla ženi na blagajni kako ih je teško naći, a onda mi je ona rekla da ih vjerojatno svugdje imaju (da im je to novo u asortimanu), ali da ih zbog veličine ne drže baš u svim Bipama na policama, pa da treba pitati da donesu iz skladišta!

idem malo gledati tv, jučer peglala, danas čistila, sutra imam goste, tako da se treba i odmoriti :-)

puse svima od nas dvije (ps- trebam roditi za mjesec dana, a moja beba još nema ime, užas :-) )

bagi_ca
    10. Kolovoz 2016. 21:28

Sve ste lijepe trudnice 😉
    Ja sam danas upiknula u lidlu 2 bodica vel. 56 sa dugim rukavima za 30kn

Croatina, ivek, pale ma komentara uvijek ima i nikad nikome ugodit. 
    I svakako hvala na lijepim rijecima 

Mimica cuvaj se drzim fige da tlak bude dobar😙

Ja kad se vratim s mora ponovo odradujem vuk vrhovec ,a 25.8.idem na pregled pa jedva cekam ☺

Frabe
    10. Kolovoz 2016. 21:45

Mimica jesi ok sad,smiria se tlak?

Saky ti mirno?

Kad se spominju ta zabadanja;ja popodne u ducan tu u kvartu i sretnem zensku i pita da jesan ja to trudna i kroz pricu jesan li tila ili se dogodilo.Rekla san joj da ja nisan tila al muz je pa kad san zaspala on napravia i eto mi se dogodilo! Bez pardona san to rekla! Mislin ako njoj nije glupo to pitat nekoga kome zna samo ime onda sta ja iman pazit sta cu joj odgovorit!

tala
    10. Kolovoz 2016. 21:49

vjeva, uzela sam u dm-u njihove babylove. mislim da je to sve isto. ove dm su 29 kuna, violetine su 27 ali ih u konzumu nije bio, nego neke lumpi za 20 kuna. sad je u mulleru i njihova marka na akciji za 20 kuna. 10 podloga je unutra.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    10. Kolovoz 2016. 21:57

hahaha, frabe, a sto cu kad mi odemo do ducana, pa svugdje zalutamo i eto... 
    i listu si polako rjesavam s tim stvarcicama, a kod nas je vrijeme idealno za obaviti sve pripreme. kisa, zahladilo je, a grad prazan...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    10. Kolovoz 2016. 22:09

Jel ti cura stigla kuci? 
    Meni muz stalno radi,svakave smjene a ja s dicom pa i nisan u nekome djiru bas.Doduse ja nikako ne obozavam trgovacke centre a manje vise je sve u njima!A zahladjenje?
    Evo cak je i zapuhalo nesto! 🙊

Vjeva
    10. Kolovoz 2016. 22:16

Hvala tala :)
    Frabe, ti si legenda :)

Frabe
    10. Kolovoz 2016. 22:25

Vjeva zasto? Jer san ovoj rekla onako za trudnocu? Mama mi je rekla da san u ovoj trudnoci bas bezobrazna kad me neko ubode..
    Muz se zblania u ginekologa sta san sve pitala,da jel mi neugodno.
    Al ja stvarno mislin da mucin da bi prosvikala!Dite mi je neku vecer pricalo braci u drob i izmedju ostalog je bilo "mama je malo manje normalna otkad si ti unutra al dobro je dok si ti dobro!" 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.