Hvala cure. Ja isto mazem sa uljem za tijelo, al probat cu izbjegavat gel za tusiranje. Pitat cu pa javim kaj je rekao :)
Sunnyday samo se ispucaj
Ma isplakala se ja cure, lakse mi je sad!
Meni je zena ustupila mjesto u busu, a u redu cekam kao i vi
Frabe nemoj se ljutiti ali tebe kad citam mi je kao seriju da gledam, kao da te cujem Podsjetis me na serije, i bas volim citati tvoje postove
Pozdrav curke, evo da se i ja prikljucim,termin mi je krajem 10 mj. Molim vas za misljenje oko dvije teme: 1.da li je dovoljno da bebu prilikom izlaska iz bolnice obucemo u body dugih rukava,jednodjelno plisano odjelce,kapicu i pokrijemo dekicom? Da li trebamo i strampice ispod? 2. Koje vam se ime vise svida Luka, Filip ili Lovro?
Jutro curke..
Fino je zahladilo,ja i mis smo spavali čak do 6..
Luckyme dobrodošla..ja tako nesto imam spremno za izlazak za početak 10.mjeseca..pripremi i stramplice pa ces vidjet kakvo ce biti vrijeme..
Sunny tako je i meni bilo prošli tjedan..samo bi plakala..ovaj tjedan sam dobra..
Tatjana meni je jedan dan samo bilo na majici ujutro kad sam se probudila 2 kružića skorena i na bradavicama sasušeno bijelo..al nisam primjetila da se ljušte..tamne jesu i sve okolo njih sve tamnije,ali nikako da očvrsnu i bas me to brine..
Jutro!!!
Lucky,evala ti! Sva tri imena su i na mom popisu i neman pojma koje bi.😂 Ja bi carapice obula,njima nogice uvik budu ka malj frizideri.
Sunny,ma ne ljutin se al koja serija? Zasto ko da gledas seriju?
Ovde je nocas sneveralo i bila divota,samo jos teze se natirat iz postelje..Al muz je dsnas kuci i jucer san svasta nesto napravila pa cu se valjat po krevetima.. 😛
Curke bok
Samo malo javljanje. Citam vas revno ali nemam bas nista pametno za pisati pa sam malo sutljiva. Sto mi inace nije u prirodi ali sta cu haha.
Dragi, malecka i ja evo na kavici i posto sam u gradu sve si mislim zaletiti do Zare na par min da vidim sto ima
Tala se isplati? Ili se sve razgrabilo?
Puse svima! I dobrodosla nova cura. Ponesi strample u rodiliste. Najlakse ih ne obuci
dok sam se ja probudila, jazmajac je sigurno vec obavila shopping. javi ima li sto zanimljivo!!!
meni je luka najljepse od ponuđenih imena : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji