Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    05. Kolovoz 2016. 12:29

Moja sveki je i oko imena komplicirala, sreća pa je mm oštar na jeziku pa otepe za čas.. klasično ime koje nam se sviđa Luka.. kad smo rekli počela je komentirati:Pa da, imamo Luku ovog, Luku onog, pa i pra,pra,pradjed od strica je bio Luka i tako u nedogled dok mm nije odbrusio da ime nije dobio po nikome već se nama sviđa. Za curu smo imali spremno ime (nadamo se drugom djetetu curki) i to je šok bio i sveki ga ne može prožvakati nikako radi nekih osobnih razloga. I sad kad kažem i da su pogriješili spol bit će tako ona odmah okrene priču:Ma vide ti sad dr. sve na tom aparatu, valjda zna dr. da je dečko ako je rekla.. joooooj

Frabe
    05. Kolovoz 2016. 13:27

Nasi se ne misaju i ne bune se za nas izbor imena i odgojne nam metode!  I Bogu hvala na tome a i bilo sta da ih trebamo su nam raspolozeni i dicu obozavaju bas onako kako se nama svidja (mozda malo i previse kad im krenu kupovat i ispunjavat neke zelje al ne bunimo se jer gustaju i bake i dide i dica)..

Inace su me zivcirali poznanici sa pitanjem "jel slucajno" i drugu i trecu trudnocu!!!! 😤😤😤
    Je,eto slucajno gola ja i gol on pa se malo konektovali i slucajno se zanili! Ma daaaaj!!!! Nema meni slucajno,sve cetri moje trudnoce su bile kad su tribale bit makar me nasle spremnu ili manje spremnu!
    Zivot nije slucajnost i . !!!!

mimica24
    05. Kolovoz 2016. 13:35

Mi skoro 3 godine u braku,čekali useljenje u našu kuću, moj završetak faksa pa onda išli na bebu. I  većina je pitala:I šta i pila da ostaneš trudna? Kao ono do sad nismo mogli pa nam "napokon" uspjelo.. mah.....ljudi su čudo!!

PALE
    05. Kolovoz 2016. 14:14

Mi smo 4god u braku,5 god živimo skupa i ostala sam trudna iz 1.pokušaja ,i smiješno zvuči kad to nekome kažem pa odustajem😂 Radila sam čak 4 različita testa trudnoće,ja sve planiram pa sam i ivo isplanirala kao da će nam trebati otprilike 6mj kad ono odmah 😃 Odugovlačili zbog posla i putovanja.Isto su već bili komentari da ne mogu ostati trudna,nisam se baš obazirala

Frabe
    05. Kolovoz 2016. 14:19

Razumin da je nekome jedno ili dvoje dosta,da nemamo iste poglede na ono "omogucit ditetu sve",da nemamo istu viziju stambenog statusa ili karijere al stvarno to ne komentiram ako je razlicito od mojih stajalista.A neki se postave ko da ce mi,u najmanju ruku,oni placat rezije i oblacit i hranit dicu!I onda skoro pa da se bas zgroze da cekamo trece dite.
    O nikome ne ovisimo i podstanari smo a opet imamo apsolutno sve! Da san cekala sve to sta je nekima prioritet uvenili bi mi reproduktivni organi.. 😂😛

croatina
    05. Kolovoz 2016. 14:34

bokić curice :)
    jučer smo bili kod dragoga na selu pa sam vas procitala navečer, ali preko moba pa nisam mogla tipkati :D
    prvo imam nešto za reć na to "trudnice imaju prednost" ...aha..samo u ginekološkim ambulantama...neki dan stojimo mm i ja u billi u redu na blagajni..i zena metar i pol ispred mene sruši bombonjeru (čudno je pala, nije ju ni dotaknula) i okrene se i počne se smijat hahaha gle kak je pala, uto padne i druga i treca i ova ahahaha gle kaj su ovo BOMBARDERE?! i stoji kraj toga i pogleda mene pa bombonjere kao da sam ih ja dužna pokupit?!?! pazi ti to..žena od kojih 40ak godina..stoji i gleda u mene s natečenim nogama, trbušinom da podignem bombonjere od kojih sam bila dovoljno udaljena da ih ja nisam mogla srušit..bome sam stajala tamo i gledala i ja nju..onda se sagnula, pokupila i otišla u drugi red..nemreš vjerovat..nikad me nitko nije pustio u redu, bilo u bolnici, trgovini, mupu, ma nigdje, nigdje..niti to tražim..ali me posebno zna iznervirat kad se netko pravi grbav i još se gura ispred mene..ma!!!!!

kaj se svekrvi tiče..ja imam ok odnos sa svojom..inače mm se njima "dogodio" 17 godina poslije tako da je to sve mahom starija ekipa..tak i ona ima preko 65..ona shvaća da ju je vrijeme pregazilo i ne petlja se puno..tu i tamo zna nabacit neki primitivni komentar, ja se zgrozim, onda šuti i to je to :D jedino čeg se bojim da će mi balit po malom..to nek mm rješava s njom, da se ne dovedemo svi skupa u neugodnu situaciju..
    e da..a kad smo kod imena..kad smo saznali da je deckic pa su nas poceli gnjavit jeste izabrali ime..odgovarali smo sa želimir, jovo, zdenko..tako da kad smo konačno rekli leo svi su bili oduševljeni (tko nebi? hihihihi )

za jaknice, skafandere i autosjedalice pravilo znam...između as i djeteta ne smije biti ništa što umanjuje sigurnost..kad je hladno, ugrijat će se auto 5 min prije, kad dođe klinac, skida se u nešto tanje i pokriva dekicom..ispod pojasa ništa debelo..tako sam čula i mislim se tog pridržavat..nije teško, a doprinosi sigurnosti tog pišulinca 

mimica24
    05. Kolovoz 2016. 15:13

Mene isto baš ne doživljavaju u redovima, ali ni ne očekujem, dok nisam ostala trudna niam znala kak je to i nisam ni zagledala puno u trudnice pa mi se sad vraća Išlo mi na živce na nuklearnoj kad čekam za štitnjaču onda trudnice nemaju broj već odmah ulaze u ambulante da se ne zadržavaju radi jodiranja i tog zračenja na tom katu,žao mi bude tih bakica što satima čekaju,ali morala sam ući, imala sam komentare:Ajd me pustiš,pa nećeš sad rodit, pa mlada si, smiješ ti čekat i tako...

I kad sam čekala ogtt sjedim i gledam ljude, a jedna trudnica,očito friška pita jel ima prednost, u našem domu zdr. inače ne daju trudnicama prednost pa su je poslali u sobu gdje bebama vade krv da ne čeka.. i ljudi su komentirali:Moš mislit trudna je, a ni trbuha nema, tak svi možemo preko reda.. uživili se, a ja si mislim pa jadna i je joj najgore ako ima mučnine da ne čeka 80 i neki broj na red

mimica24
    05. Kolovoz 2016. 15:20

A što se broja djece tiče to mi tako ružno komentirati koliko će tko,može li financijski, kao i što mene osuđuju što sam prošlo ljeto nakon faksa odlučila stvoriti obitelj, i sad dati 5 godina na odgoj djece. Hvala Bogu na ovakvoj trudnoći,bez mučnina i problema, bude li bebonja dobar brzo želim i drugo dijete, a snađem li se u toj ulozi i treće dolazi u obzir, možemo priuštiti, odrasli smo u velikim obiteljima, i muževi i moji imaju po nas 4 djece i nikad nam ništa nije nedostajalo. Čujem komentare da sve strane kako mi uzalud diploma jer ću biti kućanica, pa majku mu neće to cijeli život trajati, tako sam si rasporedila život i što se koga tiče

Frabe
    05. Kolovoz 2016. 16:00

Ja san vadila hormone i x puta krv prvih miseci + stalno na infuzije i stvano nisan licila na trudnicu al su me laboranti svugdi zvali po uputnici prije i na hitnoj kad bi me isla jer san jedva ulazila u ambulantu pa bi me odma legli i pristekali na infuzije.. Ne smatran se invalidom al ovu trudnocu mi i vise nego pase da iman prednost jer san preiscrpljena.

Frabe
    05. Kolovoz 2016. 16:01

Hshahahahaha,pa to je predivno kako san ja napisala ovo gore... trššššš!!! 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.