Ma ja sam mislila sv Duh. I na kraju oni imaju samo "klasican" porod sto me ne veseli. Nije da imam plan neki 100% niti se drzim icega slijepo ali bi voljela opciju stolcica ili cak bazena imati.
Ali i ja se sebi cudim jesam normalna haha pa jel stvarno mislim bez epiduralne?? Ali kontam si onda - pa ako mi bude strasno odustanem od stolcica i uzmem epiduralnu! Ali samo da imam izbora
Ja nisan skontala bas pa me ispravite;jedino Tala nije prvorotkinja ovde?
sanjac robica ti je divna...za curice bas ima svasta za kupit..puno vise izbora nego za decke....ja se zakacila na rigice, izgledat ce mi djete kao da je iz lepoglave izasa
chippica mene prepone za poludit, okrenut se po noci sa ljevog na desni bok je pravi pothvat...reka mi je MM da po cijele noci cuje kako kroz san jaucem ...naticem jako malo pa sam a time zadovoljna za sada..
to za nemirne noge mi je rodica imala, rekla je da je izludjivala i proslo joj tek dva mjeseca nakon poroda...drzim fige da tebi bude i ranije..
PALE cesto znaju pogrijesit oko procjene tezine...mislim da sve te mjere koje oni imaju su radjene za kineze i neke male mrsave ljude
tala ja sam za taj caj cula sve najbolje...od toga da podize zeljezo do toga da olaksava porod i nakon poroda pomaze maternici da se vrati na mjesto, imam par prija koje su pile i imala ekstra porod ( a prvorotkinje bile) sad jel do caja ili nije pokusat cemo pa kako bude.
Samo se vas dvije drzite...sad je cilj 32 tjedan, al ne sumnjam ja u to
croatina bravo imas volje kuvat po ovoj zegi i spremat se...ja nemam volje ni sebi spremat a kamoli zimnicu....a znam da bi trebala pocet se pripremat al ja nemam volje nikakve...
sta je kraj blizi to me sve vise nije volja za nista
Bok trudnice, evo i mene ,javljam se malo, vidim sanjac i pale imate iste spavačice, e pa i ja imam istu,ugrabila prije mjesec dana u c&a, sve ćemo u bolnicama isto izgledati.
Mene noćas uhvatila glad i to po drugi put,inače nisam nikad gladna,i nikako i nikako zaspati,pa sam u 3 ujutro išla jest,mama mi spakirala jučer bučnice i pojela sam dva štrukla ta po noći pa mi je bilo dobro. Inače me niš drugo ne mori,osim što me kičma izrazito boli kroz dan i ne mogu se namjestit u niti jedan položaj pa da mi bude ugodno,tako i po noći,ni jastuk mi više ne pomaže.
vidim sve ste chicco uloške pokupovale budem i ja jedne onda uzela. Dala mi susjeda paket lola lady da imam,nešto mi se ne čine baš čvrsti,to je samo vata i neka mrežica preko,imam osječaj da će mi sve curiti pored njih.
Ja isto planiram taj čaj od lista maline,idući pregled mi je 30.08 i to mi je zadnji kod moje privatnice i tada ću imati 34 tjedna i baš ću ju pitati,kada da počnem piti pa da djeluje.
Inače tražila sam već da ga i kupim,na tršnjevci na placu,i u par ljekarni pa nisu imali.
gdje ćete vi svoje nabavljati pa da se pripremim?
Hvala cure 😊
Chippica ja u zadnje vrijeme gledam hlacice i vestice/dzempercice 💕 sve mi je preslatko, i vec imam dost toga tak da ne znam kad ce sve to iznositi
Tala pise da se smije prat na 30° pa sam mislila onda tako, mislim da ne bi trebalo bit problema 😊
Saky istina da je za cure veci izbor po ducanima, al ja sam vidjela stvarno lijepih stvarcica i za deckice.. u h&m-u sam vidjela super vestica i hlacica za zimu, mozda i svojoj curi kupim koju stvarcicu na muskom odjelu 😊
i sunnyday nam je drugorotkinja : )
drugorotkinje bas ne tipkaju jer one sve znaju, osim mene valjda... meni je prvi put bio davno. a imam problema sjetiti se sto se jucer događalo, pa moram tipkati da budem u toku
saky, ja isto obozavam te prugice. srecom pa mm ima razumjevanja i jos mi kao trazi po netu :))) dobila je i zara po bas povoljnoj cijeni:
http://www.zara.com/hr/en/kids/baby-girl-%7C-3-months---4-years/new-in/plush-striped-trousers-c744523p3664082.
sanjac, ja sam vec kupovala na muskom odjelu. bas ima finih vestica i samt hlacica za zimu. zapele mi za oko i piđamice. ja mislim da to mogu nositi i curice. bas mi je fora ova s medicima:
http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0310091010.html
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
sanjac, ove zara benkice? jesu li to dvije bile u kompletu?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ivek, ja sam čaj kupila u Mrkvici https://www.facebook.com/mrkvicadomace/?fref=ts
Tala ove pidamice su skroz slatke, al ja ih vec imam dosta i to u par velicina, tako da ih neko vrijeme necu trebat kupovat..
Da, 2 bodeka su dosla u kompletu. 😊
ivek caj bi mogla nac u Bio-bio ducanima ili nekoj kuci caja...ja cu u biobio imam tu u blizini jedan.
Tala znaci dosle su pidjamice u hm, odlicno! to bi mogla sad na zutu srijedu tko zna mozda bude kakav popust u CCO...ja sam do sada kupovala samo bodice, benkice i gace sa stopalima i to 95 posto u hm i to sve velicine 56-62 i nesto malo 68...sad bi trebala krenut po vestice, jaketice, pidjamice, cipelice ne hodajuce...
Sortiraj odgovore
Najstariji