Jutro!
Bilo je lipo spavat kad je vani burin!!!! 😍
Saky iskreno nemam pojma mada mi je trece! Mislin znan da me ceka show al mi nije nista lakse jer se grozno otvaran i oba puta san bila predugo na dripu lezeci pa mi je to jeziva pomisao.A bili mi od cetri kile bebani!
E za muska iman hrpu ideja al nijedna mi nije da san jos srasla s njom pa mislin da ce dica glasat za bratovo ime! 😊
frabe ti si u splitskom jeli? ako jesi imas li kakav savjet ...meni je prvo i ja nista ne znam...i nekako odbijam iti znat unaprid kako to sve moze izgledat..
ideje za muska imena...ja sam moje odabrala lagano, zavjetovala sam se tako da sam ime znala odma cim smo saznali da sam trudna.
Meni je Borna jako lipo ime, dok sam bila cura sam mislila da ce mi se djecak tako zvati ali stvari su se drugacije poslozile.
I meni je Borna 👍
joj bebaci preko 4 kg...o mene plase da ce i moj tako zbog mog secera 😯
Jutro, baš sam si nekako teška,nikad mi nije bilo ovako. Probudila se natekla (kasno sinoć se dobro jelo pa se valjda voda bolje skupljala u organizmu), evo tek sad sam se dobro izmokrila i nadošla. Nisam još ni kile dobila u ovih 33 tt,ali jutros je 1 bila u plusu, sad stajem na vagu ono opet po starom,valjda ta voda iznenadna čudo napravila. Morala bih svašta raditi po kući,a baš mi se ne da!
Što se uložaka tiče ja sam uzela 2 paketa vir80 i 1 paket (20 kom unutra) nekih Jessa maxi jer su mi prijateljice koje su nedavno rodile preporođene s tim Jessa, kad sam kod kuće otvorila paket vidim da nisu ništa specijalni ni predugački pa mi žao što ne uzeh chicco koje svi toliko hvale.A ne daju mi se novci sad opet za uloške, mislila sam da po potrebi mama ili mm kupe jer ne znam kolko ću krvariti.
Tala nisam čula to za violetine pelene, ja uzela paket u kauflandu, a u čet ću i one lidlove pa da probamo. Moje prije,kume,sestrične ugl koriste lidlove,violetine ili one iz plodina i ok su im, a valjda će i nama violeta biti dobre... ja se iskreno nadam samo radi cijene
Hello curke drago mi je da vam je svima godila mala promjena temperature, sada će nam opet zatopliti i to poprilično. No ja spavam kao mala beba, previše se preko tjedna iscrpim.
Svašta sam čula o tim pelenama, da neka djeca imaju osipe od nekih, neka ne itd itd....sve me strah ta velika pakiranja uzimati? Ali mislim si uzeti sigurno za početak na one DM bonove malo pakiranje da imam za bolnicu, i onda još jedno veće barem.
Mimice što si izgubila kile u prva 3 mj? Morala bi otežati za bebinu težinu barem. Nisam se ni ja udebljala, ali sam dobila 2-3 kg cca. A mislim da mi je beba iznad kile, pa voda itd itd, i sada vjerojatno sam dobila kilu.
bagi_ca ako paziš na prehranu kako spada sve će biti OK, poanta je da se ne debljaš previše jer sve što tvoje tijelo ne iskoristi beba ti uzima i papa i deblja se. Ako i pojedeš nešto slatko, ne pretjerivati i ne leći poslije toga nego odi u šetnju, pospremaj malo po kući, samo da se taj višak ipak potroši i to je to
Jutro!
Mi bili u gradu,sad malo odmaram.Mimica nisi niti 1kg dobila dosad?Ajme ja se udebljala 12kg,piše da se zadnjih mjesec dana trudnice obično više ne debljaju,a bebe se udebljaju 1kg u prosjeku.
Ja nemam problema sa naticanjem niti žgaravicama i zasad nema strija,leđa znaju boliti,počela su boljeti oko 29tt otprilike.
Imala sam par dana problema sa probavom,čitala sam u knjizi o carskom i problem probave riješen 😂
Već me svi u Petrovoj znaju zbog operacije bebe i baš su ok,danas me sestra zvala i dala mi bolji termin pregleda kad je više doktora tamo.Najviše me brine oporavak jer bi 10. dan iza carskog trebala na sanitetski avion sa bebom,valjda ću se uspjeti oporaviti...uf a još izdajanje,a bez bebe,sad mi svašta prolazi kroz glavu,sestrična mi rekla da super električna avent izdajalica koju sam kupila.
Inače info za sve sa problemom glukoze,zbog mogućnosti da je beba veća obično čekaju do termina i poslije se ide na indukciju,ne čekaju da prođe termin.Mojoj prijateljici to rekli pred kraj,odmah je zadnjih tjedana sve radila da prije rodi po netu tražila-i uspjelo je 😊 Ne znam ništa o toj indukciji.
Mi smo kupili pelene babylove iz dm-a. culi smo dobro o njima, cijena je ok-pa cemo probati.
Uzeli smo velicinu 1 i 2, imaju indikator vlaznosti. Jaaako su malene xD koja ce to mala guza biti u njima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji