Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chippica
    01. Kolovoz 2016. 11:30

Jutro cure!

Crna-cestitam! :-D

Sutra me ceka peglanje baby robice :) napravit cemo joj krevetic i cekamo ju. Uh, jos jako malo...jos uvijek me stolcic vuce, da mi je netko rekao prije da cu razmatrati porod bez epiduralne rekla bih da je lud. Ali nekako razmisljam, ovo bi trebalo krace trajat, manje bi se obje trebale izmucit i nema ekstremnog pucanja medjice. A do trenutka izgona skacem po pilates lopti i jedem corny :-D

Inace beba je stalno u nekom pokretu i cesto stuca :)

Kod nas je danas nesto niza temperatura i kisno je. Oprala mene i pasicu u setnji, ko misevi smo mokre bile. Sad pijem kavicu i uzivam. Kako ste mi vi, sta danas imate u planu?

Saky84
    01. Kolovoz 2016. 12:43

evo i mene malo...zabusavam znam, al kako sam na otoku signal mi je nikakav...sad sam stigla natrag i ne mrdam vise...jutros bila ponovo vadit krvnu grupu, u srijedu je pregled...
    vidim vi ste sve pokupovale..meni jos fali krevetic, posteljina, torba jos nije spakovana...ne mogu virovat kako sam cijela spora, kao da se to meni ne dogadja nego nekome drugome.
    Malac je i vise nego aktivan, vec sada i reagira kad ga zovem odmah se javi. 
    Tala vidim da se dobro drzite ti i Cvita, jos malo treba izdrzat. Moram priznat da ti se divim. Djelujes cijela opustena i tako treba biti. Ja sam inace panicar, vjerovatno bi se u bolnicu prikopcala i nebi izlazil.
    chippica, bole li tebe prepone? Mene strasno, i po noci okretanje mi je tesko.
    Mislim se kupit caj od lista maline pa pocet piti, citala sam dosta dobrih stvari za taj caj
    sta se poroda tice, ja sam bez plana i programa a sad koliko je to dobro vidit cemo...MM ce ici sa mnom, al jos ne znamo dal sam na carski ili prirodno pa se nadam da cemo saznat to ova dva tjedna.

croatina
    01. Kolovoz 2016. 12:43

vjeva vidiiš i meni sve ispada stalno, nisam pojma imala zašto haha..kaj se kolica tiče imamo maxi cosi muru jer smo u kući i imamo veliki auto pa si ju možemo priuštit jer je teška..inače da smo negdje u zgradi puno bi prije quinnija izabrala nego muru..a imamo i peseke pa ćemo šetat svi skupa, a pese sigurno neću vodit po asfaltu tako da su veliki kotači bili prvi uvjet :D

mi danas kuhamo kašice za malca :D ne znam sprema li od vas tko zimnicu i razumije li se u to..uglavnom moja mater stvarno svašta radi pa se sjetila da bi mogli skuhati mrkvicu, kruske, jabuke, tikvice (ne sve odjednom) i pasterizirati..sve je bez šećera i ako ide vruće u vruće flašice može stajati i godinu, dvije..tako da sad kuhamo to, a kasnije planiram peglati robicu, staviti ostatak robice prati i tako..moram proučit što sve moram od kozmetike uzeti sa sobom u bolnicu, a što mi treba za doma..još je to ostalo :)

• Maya20
    01. Kolovoz 2016. 12:48

Drage sve, evo i nas dvije! :-) mi smo od pol 7 budne, zaspale u pol 4- mislim da se i nesanica moze ubrojiti pod boljke :-) inace smatram da stvarno super sve podnosim, samo neka tako i ostane. Ako se uzme u obzir da sam 34 tj, a upravo propjesacila 10km - super! Slazem se da je aktivnost jako važna i ne znam kako bi bilo da sam morala mirovati. Al, hvala Bogu nisam, pa iskoristim svaki dan najvise sto mogu :-) a spavat cemo kad djeca krenu na fax  
    mene je danas jedino zabrinulo sto mi je ujutro urin bio dosta mutan i kao pun nekih mrvica :-( ne boli me, ne piskim cesto,  nemam temp, nema miris... al sutra idem kod dokt po doznake za porodiljni,pa cu ipak tražiti uputnicu za urinokulturu...
    bol ispod rebra se konacno malo smiruje, mada točno osjetim princezu kada me lupa bas po toj desnoj strani...
    i bila sam nekidan sa frendicom koja je nedavno rodila u Petrovoj- muz joj nije imao polozen tecaj, ali su ga pustili na porod! I ne treba vise imati njihov tecaj, priznaju bilokoji :-) i - u sobi nije morala biti u spavacici, ona je cijelo vrijeme furala pidzamu! Jeeej! I kaze da je klopa super :-) i u rađaoni je smjela i vodu i keksice imati. Eto, ako nekome pomazu info...
    sto se tice chicco ulozaka, ja sam uzela 1 paket +1 vir, mislim da mi je to dosta za prvu ruku, lako ce mi ekipa dofurati ako zatreba...
    i cak sa popustom od 10% u bubamari- ispadnu jeftiniji u Bipi! U bubamari im je redovna cijena preko 60kn, a ja prosli tj u bipi platila 45 kn :-) 
    Uh, al sam se raspisala :-) to je valjda hiperaktivnost od nespavanja!
    svima zelim lijep dan!!

sanjac
    01. Kolovoz 2016. 13:01

Pozdrav cure :)

Malo je svjezije pa se odmah lakse dise :) Bilo bi lijepo kad bi ovak ostalo. Zadnjih par dana sam bila bas nevozna zbog vrucine, prek dana su 2 klime naizmjenice radile, navecer je tolko sparno da ne znam kak bi se namjestila.. 

crna cestitam na necaku :)

croatina lijep shopping si obavila, slatka je oblekica :)

frabe bas mi je zao sto te mucnina zeza, nadam se da ce se ubrzo smiriti :*

Moja Viki je danas bas posebno aktivna, sljedeci tjedan idemo na pregled, bas jedva cekam da ju vidim. :) Ovaj tjedan bi trebala vaditi krv radi provjere zeljeza.
    Ja sam kupila chicco uloske, jedan paket nosim sa sobom u bolnicu, kupit cu jos jedan koji cu ostaviti doma, pa ako ce trebat bude mm donio u bolnicu i taj..

Nama je danas stigao paketic iz zare :)

PALE
    01. Kolovoz 2016. 13:01

Vjeva mi smo kupili tamnosiva joolz kolica na akciji i baš smo zadovoljni.Sad kad ih vidim na bundeku ili negdje odmah se okrećem.

Mi bili malo vani u kvartu,muž mj na GO,popodne nam prijatelji dolaze na kavu,čim zahladi ja odmah bolje.

Chippica sve moje prijateljice su si isplanirale porod do detalja,svima na kraju bilo sve obrnuto,vjerojatno ćeš vidjeti što ćeš kad to krene.Kod nas u obitelji i kod prijatelja ove godine baby boom,sam svi kmaju neke probleme u trudnoći pa se slabo vidimo.

Mojoj prijateljici koja rodila prošli tjedan krivo procijenili težinu,beba bila pola kg veća,nisam znala da i to moguće uz svu tehnologiju??Imala prek 4kg,rodila prirodno.

Chippica
    01. Kolovoz 2016. 14:02

Saky, mene samo muci cirkulacija u nogama i sindrom nemirnih nogu, bljutav feeling i to pred spavanje u krevetu. fuj. bolova nemam hvala bogu. i dalje pijem heferol i prenatale od dietpharma.

sanjac, robica je preslatka. joj te male hlacice, ja ih se ne mogu zasititi, valjda ih vec desetak imamo xD samo bih to kupovala :-D

tala
    01. Kolovoz 2016. 15:49

evo i nas... 
    nesto malo napravimo, pa legnemo i tako cijelo vrijeme : ))) 

saky, jedva cekam dojmove o tom listu maline! mnogo ga trudnica pije i cula sam samo najbolje... 
    a ovo drugo, a sto mogu.. dok smo 2u1, sve je super : ))) 
    evo za tri dana i nas do tog magicnog 28og tjedna sto nam je bio prvi cilj!

sanjac, sve mi je super! imamo slican dzemperic. kako mislis prati takve stvari? ja sam ih se natrpala, a ne znam je li pametno ubaciti ih u ves masinu na neki lagani program ili.... 

sto se zimnice tice, moja sveki ju radi. ja si nekako razmisljam kad krenemo s dohranom, bit ce svega svjezeg. priznajem, ne razumijem se bas u to jer nisam veliki fan povrca.
    meni treba med. to trosimo kao ludi kroz jesen i zimu, a sad bi negdje trebala biti sezona "branja", zar ne? pa ako netko ima koju preporuku od koga vi kupujete.....

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

croatina
    01. Kolovoz 2016. 16:05

Sanjac robica je preprepreslatka pogotovo dzemperic 😍 

Tala  a mislim si ovak.. Mi cemo s dohranom krenut u cetvrtom mjesecu kad moze biti tek blitva, spinat i te stvari u vrtu.. A mrkvice i jabuke i kruške ovo sto se prvo uvodi tog nece biti svježeg.. Da u trgovinama,  ali kad mi je susjed rekao kako oni natapaju u skladištu povrće i voće kemijom da ostane dugo svježe, muka mi je to jest.. Meni, a kamoli djetetu davat... Zato radimo te kasice sad.. Ipak znam da nije spricano i da nema konzervansa i ostalog..neki ce okrenut ocima na to, možda i jesam malo previše zagrizla, ali prvo mi je i zelim mu sve najbolje 💗😂
    Kaj se meda tiče moja kuma ga radi.. Bas je izvrcala prosli vikend.. Da pitam posto prodaje?

tala
    01. Kolovoz 2016. 16:41

ajde pitaj, molim te. bas me zanima kakva im je sezona bila ove godine (zanima me bagrem) : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.