Ne. Samo neki i na samo neki dio asortimana. Isplati se ic u dm i ljekarne. Ovi ostali rijetko kad al moze se naletit. Pogledaj na stranici city centra uvijek bude popis ducana i kaj je na popustu
Kad neka od vas nabavi taj čaj od lista maline,molim uputstva samo..ja sam dobila sušene listove maline pa ne trebam kupovat..mislila sam onako par tih listića prelit samo sa vrućom vodom i da odstoji nekih 5min..ali ako nesto drugačije piše,uputite me..
Tala moji se bave pčelarstvom i proizvode samo eko med..ali ova GOD im je užasno losa sto se bagrema tiče..inace ujak ima vise košnica pa ako ce nekog zanimat,mogu donjet jer nije u ZG..
Samo pazite s medom ako dajete bebama..
Mene isto muci nesanica i taj sindrom nemirnih nogu..i zeludac boli sto GOD da pojedem jer je malac nogama skroz gore,tako da svako malo dobijem udarac u rebra i zeludac..
Na mobu sam pa ne znam sad koja je napisala za štucanje..kako se to osjeti?
cure,
evo smo se tek vratili iz grada, pa nisam stigla ranije napisati da sam na facebooku na violetinoj stranici procitala jako losa iskustva s njihovim pelenama. mama se zale da pucaju one trakice za ljepljenje, pa se pelene neiskoristene moraju bacati. i kazu da vlazne maramice koje se kupe u pakiranjima po vise komada, imaju cudan miris i da su razlicite od pojedinacnih pakiranja.
a ja sam svima rekla, kad su pitali sto treba- pelene i dobila sam i violetine. valjda nece biti tako lose.
isli smo do narodnih novina starijoj curki uzeti neke stvari za skolu, pa smo svratili u hm. upiknula sam si trudnicki dzemperic za 50 kuna. snizen sa 179. imam jos dosta mjesta sa svih strana, pa mislim da ce mi biti bas dobar kad malo zahladi.
nemaju puno robice snizene. stiglo je dosta nove kolekcije. nisam nista uzela, samo sam pipkala, pa cu naruciti preko interneta jer jos imam onaj popust -25% i besplatnu dostavu.
narucila sam pampersice vel. 3 iz konzuma. 174 pelene za 199 kuna. to je nekakvo mjesecno pakiranje- mega box. cijena po peleni je kunu i 15 lipa sto je super povoljno. i dostava je besplatna iznad 200 kuna.
malina- imam cijeli grm u vrtu. mogu li samo ubrati i osusiti listove, hahaha : ))))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala ja san trecerotkinja i definitivno ko da san prvorotkinja!!! 😅
E i kod mene lipo pusika vanka tako da znate,napokon!!! 😛
Crna,moj kad stuca drob mi ritmicno skakuce lagano na istom mistu.. 💛bas je veceras dok su nam prijatelji bili i ja pocela cesat se po drobu lagano a gospodin odlucia pokazat kako on mami zna cilu fizionomiju droba izokricat!😊Samo se nadan da necu nocas placat to sta san malo vise sidila jer mi tad najcesce budu "post" zelucani bolovi nocu,valjda mi se u tom polozaju propne zeludac visoko pa ajme i kuku!
I jos san u fazi prikupljanja svoje robice koje ima stvarno nenormalno puno pa se nisan jos dala u kupovinu nove dok ne vidin s cin baratan a kad vas citan samo mi klikala "naruci" online! 😂
E i Crna,ja uopce ne mogu vezat zelucane boljke sa hranom!Jela ja juhicu i leso ili nesto junk mene kad uvati isto mi je tako da..
jutro curke..
mi se probudili, pojeli strudel od jabuke i sad cemo kavu...moj maleni je proprilicno veseo...jutros mi nije dao mira dok se nisam digla i sad je on otisa spavat...
Tala pa ti mozes odma da pocmes susit :lol
Ic cu ja mozda sutra do bio bio pa cu prepisat tu kako se pije caj...
frabe pa ti vec sve znas kako i sta ...meni je lagano panika panika..moj stomak je od starta nisko tako da ja bas i nemam nekih zelucanih problema, jako rijetko...vecinom je to istezanje nogica i protezanje...cijeli mi je njezan ovaj malac...evo se i budi
netko je pitao za stucanje...ritmicko kao kucanje, nekad traje kratko a nekad zna i po 10 etak minuta...i to tamo gdje mu je glavica..meni ga bude milo jadnicka a ne mogu mu pomoc pa ga mazin i pricam gluposti...nadam se da mu to pomogne.
tu je jutros bas lipo zapusikalo pa cu ja sa svojom kofi na balkon i nakon toga krece polako spremanje stana...odlucila sam od danas pocet cistit svaki kutak, svaki dan pomalo...a od sljedeceg tjedna pocet sa kuhanjem...
Jutro cure! Ja od ranog jutra na mukama danas radim guk profil pa mi nije htjela krv ic 😤😷
Bila sam bez interneta par dana pa sad hvatam kaj ste pisale. Uglavnom imam povisene leukocite u urinu pa sam dobila geonistin..
Ja sam robicu mislila prat jedno mj.dana prije termina sa persil sensitiv i mrvicu lenora pa ispeglat i pospremit na svoje mjesto kolko sam shvatila vise manje cete sve tako..joj cure kad vas citam koje sve tegobe imate bas mi je zao natecene noge, zgaravice.. ja kao da i nisam trudna...al su mi zato ine jutarnje mucnine bile pakao i kad je to prestalo sam se preporodila
Sortiraj odgovore
Najstariji