Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    02. Kolovoz 2016. 14:33

Uh jeste se raspisale..
    Croatina ja sam sad ušla u 30tt ali moj kao da je jos aktivniji..zapravo,zavisi o danu..nekad lupa po cijeli dan,a nekad se samo okreće i pritisak stvara..mozda vec ima manje mjesta pa mi je nekako logično da ce se smirit malo..
    Sad vas pozdravljam,odem malo gustat s nećakom dok mu mali braco nije izašao iz bolnice..a mis mali se nagutao plodne vode pa mora Ostat jos 5 dana u bolnici..

ivek2207
    02. Kolovoz 2016. 15:02

Bok cure, baš ste aktivne,što se pelena tiče,ja oko sebe imam samo jednu poznanicu koja ima dijete i ona se kune u puffies pelene,meni se nekako ne sviđaju,neznam ni zašto,drugo mi nema tko predložiti pa ću ja za početak kultne pampersice kupovati i to one premium( bijelo pakiranje sa zlatnim),neznam jel to skupo u odnosu na druge( 119 kn-88 kom),pa ću s vremenom iskušavati i druge marke. Kako sam kupila torbu za kolica u dmu u njoj sam dobila pakiranje njihovih pelenica baby love od 2 kom pa ću i njih iskoristiti i vidjeti jesu li dobre. Ja inače za doma kupujem baby love vlažne maramice već godinama i čistim s njima kaj god treba po stanu(od prašine do mrlja,svaki dan pobrišem i dasku za wc,između pranja sa detrđentom,doslovno sve,i super su namočene i imaju dovoljno sapuna,a nemaju izražene mirise,tako da ću ja za bebu i njih dalje uzimati.Probat ću i druge,jer imam kupone iz one trudničke knjižice da ne propadnu,hehe.

ja za sada sam 9 kg u plusu-na 67 sam,dobila sam 4 kg na moru u dva tjedna jer smo se raspištoljili s hranom pa otkad sam došla doma pazim malo i nisam od tada ništa dobila,ne opterećujem se samo pazim da ne pretjeram s kilama na kraju da mi kasnije ne bude problem skidati.

Mi smo za curu imali već par godina spremno ime,i eto potrefilo se da je dečko i na sto muka smo bili,mm ima katastrofa zamisli( po meni), oboje smo nekako tradicionalisti,i on je htio da bude pravo hrvatsko pa smo se složili da bude Domagoj, ja sam htjela još Mislav ili Eliot,al ni ču nije htio, meni su sva lijepa što ste nabrojale,al šta ću kad ne odlučujem sama.
    Svi su se i oko nas u familiji složili,makar i da nisu,al bolje ako jesu tako da smo ostali pri tome i više ne tražimo da se ne keckamo više.
    Nadam se da će iduće biti curica i da možemo onda iskoristit to naše ime da opet ne bi imali "problema"

ivek2207
    02. Kolovoz 2016. 15:05

Crna,neznam jel si pisala prije,mislim da ne,al ako nije tajna,gdje se rodio mali nećak,u kojoj bolnici? Pitam radi svježih infomacija da preneseš ako nije problem,kako je bilo?

PALE
    02. Kolovoz 2016. 15:38

Ja sam čula da su puffies koma od par mama,pampers je kao najbolji i ove od dm ok. Za mrlje na robi je kao najbolji onaj sapun iz dm-njihova marka,oko 7kn.Isto sam kupila bijeli pampers.

Mene i dalje jednako lupa tj malo drugačije,više odgurivanja na jednu stranu,istezanje,ali i lupanje i to oprilike u isto vrijeme.Potpisujem ovo za štucanje,smješan mi je s tim.Skužila sam to jednom kad mi trbuh poskakivao,a on na pregledu štucao.Doktor rekao da to dobro za pluća,nemam pojma zašto.
    Kupila sam onaj čaj za dojilje od HIPP a piše da se s njim počinje od 1.dana dojenja,valjda je ok.

ivek2207
    02. Kolovoz 2016. 15:49

moj mali nije tako jako aktivan kao prije dok je bio manji, sad se ne javlja tako često,neki pasivac sigurno kao i tata hehe,  i ne lupa nego kao da kucka,tako imam osječaj, nije me još nikad baš lupio da me nešto boljelo, jedino mi se zna nasaditi pod rebra i to često na desnu stranu tak da me onda boli kao da sam maraton trčala. I nisam osjetila da je jo ijednom štucao, barem mi trbuh nije titrao kako opisujete.
    Dobro si me sjetila pale za taj čaj, stavila sam odmah na popis da ne zaboravim,ionako sam planirala uzeti.

croatina
    02. Kolovoz 2016. 16:24

da..i moj je malo manje aktivan..ono ujutro kad se probudim čekam jedno pol sata da se javi..prije čim ja odem na šekret i legnem natrag on se probudi :D sad se javi tek toliko da se javi..baš kak ti ivek kažeš samo kucka..
    e izgleda da sam se zaležala po noći, lijeva šaka mi je utrnuta cijeli dan..presmiješno..tak glupi osjećaj za poludit :D
    minnie da, kašice su gotove..nevjerojatno je koliko je malo toga potrebno napravit..kad smo vidjele mama i ja koliko je toga ispalo od dvije ture samo..ono jedna kasica na dan za bebana od 6 mjeseci :D ne treba puno..malo biće  sretan vam 28. :)))

stucali smo i mi jedno dva puta :D to je meni tako smiješno..kaže mm da bude mali pijanac :D

puffies navodno puštaju boju kad se namoče..i kaže mi kumić da je malom po koži se znalo te boje razlit..užas 

tala
    02. Kolovoz 2016. 16:25

meni je isto caj na popisu : ) 
    moja se necakinja isto kune u puffies. da su joj to najbolje pelene koje je probala. ja imam dva pakiranja jer su bila na dobroj akciji. 
    violeta maramice od badema curka i danas koristi, a ja isto s njima brisem razne povrsine u stanu
     : ))) meni su super... jos mi i becutan fino mirisu, a hipp me peku...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

bagi_ca
    02. Kolovoz 2016. 16:49

Ja cu isto pampers premium i navodno se razlikuje kvaliteta onih iz mullera i dm-a od ostalih ducana kao u mulleru su kvalitetnije.

Sunnyday
    02. Kolovoz 2016. 16:53

Bas ste se raspisale 
    Frabe Da ja sam drugi put trudna, a svaka trudnoca je drugacija i sve se brzo zaboravi pa mi je forum super
    Ja cu najvjerovatnije uzeti pampers pelene, a inace kao i vi koristim maramice za sve i svasta, ali dm-ove
    Joj ja moram popis napraviti, jer nista nisam kupila, ne smijem caj zaboraviti
    Neko ima avent izdajaicu? Kakva flasica ide na nju, jel bilo koja avent ili ima bas poseban model?

Frabe
    02. Kolovoz 2016. 16:54

Ako naletite na Trudi vlazne maramice u apoteci isprobajte:savrsenstvo mirisa cak i sad kad mi nista ne mirise! 

To s desne strane pod rebra i ja isto najvise osjetin i bas bude onako ko da je zategnuto sve unutra..

Zadnja tri dana mi je cili drob bas buknia,stanen pred ogledalo i ne mogu se nacudit kako se oblikova,samo me sad jos vise prozivaju da san premrsava! A ja osjetin po preponama da je oteza.
    I stanem danas optimisticno u mojih na vagu i kilo manje! 😦

Caj me zainteresira pa cekam iskustva kad probate! :-D

Prva koja rodi na stolcicu moraaaa nam napisat sve detalje! 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.