Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    31. Srpanj 2016. 23:22

Lako bi ja sa vjezbama da mi nije povracanja.. bas me izmori! I prvo sta bi napravila je otic okupat se al sad stvarno sve manje mislin da ocu..

croatina
    31. Srpanj 2016. 23:41

Vau pale bravo... Nebi se tog nikad sjetila... Što sve od kozmetike ces nositi za sebe i malca? Bas dobre ideje imaš :) hvala vam :D jaknica je super da..a ova druga kao trenirka je toliko debela i potfutrana broj 68 je tako da mislim da ce cijelu zimu možda moc pregurat u njoj..nis drugo mu povrh toga ni ne treba..skafander i to mislim.. 
    Meni su tako jako noge natečene da je to strašno.. Ni ujutro mi ne splasnu ni kad ležim ni noge u slanoj vodi ni plivanje ni nis.. Ogromne su i cao 😣😣

PALE
    31. Srpanj 2016. 23:46

Ja sam prvo tromjesečje imala problema sa svime,pa onda 2. tromjesečje super i sad opet problemi sa križima otkad beba prosla 1kg, dosta moram mirovati pa mišići oslabili,ali mogu sve laganini.
    Moja mama imala takve žgaravice,svi ju zezali da ja i seka imamo hrpu kose.tak i bilo,pogotovo seka koja se rodila sa frizurom i guustom kosom kao da joj netko periku stavio 😂 Eto možda u tome stvar 😉

Svašta sam ja spremila u torbu čak i kekse,vodu,hrpu antiseptičkih sredstava jer sam malo freak sa čistoćom...

Ja čekam da Niko u trbuhu odradi sve svoje vježbe pa da idem spavati,već me sad navikava na nespavanje.

Jado
    01. Kolovoz 2016. 10:05

Jutreko curke! Ajde da smo nas dvije prve u kolovozu  Kako ste danas? Popustila vrućina pa bi trebalo biti bolje?
    Ja vam nažalost ne mogu pomoći sa trudničkim boljkama, iskreno ja sam poprilično aktivna pol života, treniram i dalje, radim, i mislim da mi to pomaže, samo mi je problem malo sa nefleksibilnim kukovima, a da nemam trbuh i malu boksačicu ne bi ni znala da sam trudna, mislim da bi vam najviše aktivnost pomogla, ali sada teško da smijete se nečime extra baviti kad vam tijelo nije naviklo. Samo lagana istezanja kako je već predloženo. Nadam se da će mi moj sportski režim pomoći i pri oporavku. I sada si već mislim kako ću ja 6 tjedana bez treninga jooooj, to mi se nije preko 10g dogodilo ako ne i više.

Aaaa nisam znala da se i nakon carskog krvari, onda ću razmisliti da uzmem 2 paketa chicco, i vidjet ću te tosama ako su jeftiniji. Taman mi paše da je utorkom u Bubamari popust, mogu se zaletiti i u Chicco i u Bubamaru. 
    I ja mislim nositi i octanisept i nešto za dezinfenciju ruku (i ja sam Germ-freak), dobro da ste me podsjetile za termalnu vodu koju imam doma već. Na kraju ću si putnu torbu nositi 

Frabe
    01. Kolovoz 2016. 11:09

Kod vas stvarno hladnije???
    A ovde se ne moze disat,sunca nema al tolika sparina da samo cujes klime kako zuje i cvrcke kako se deru,po ulici nigdi nikoga!

PALE
    01. Kolovoz 2016. 11:18

Baš čitam kakk će kolovoz biti ekstremno vruć,grrr 😓
    Frabe u jutro bilo super,sad već počelo grijati,ali danas će biti donekle ok.

Frabe
    01. Kolovoz 2016. 11:24

Ja san se u sest dizala koliko je bilo nemoguce disat uz otvorene prozore,izasla optimisticno na balkon i 😤.Stalno se cuje di grmi okolo al ako i naleti pljusak samo ce dignit prasinu i zasmrdit.Ja navijam da pada bar 2 sata u komadu i malo beton ohladi! 😆😆😆

Vjeva
    01. Kolovoz 2016. 11:28

Joj curke i meni zglobovi popustili (tješim se :)), stalno mi nešto ispada iz ruke, muž mi se samo smije :)
    Krenuli smo gledati kolica, uf, to je tako težak izbor i nekako mi se sva čine uska :) Za koja ste se vi odlučile? Koliko sam uspjela ulovit, neke od vas imaju Stokke, ostale? Tenkju!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.