bokić djevojčice :D
evo mene..moram vam reć da sam jaaako sretna jer konačno imamo 95% toga spremno
shopping je bio stvarno uspjesan..iako su mi noge jucer navecer bile ko balvani :O a i još su..uvijek kad se tak preforsam su mi noge par dana otečene..
evo fotke :D jučer navečer slikano pa ono..ne zamjerite kaj su mutne, tek sad vidim, a robica je trenutno u pranju kao i torbe :D
na kraju sam ipak odlučila prati arielom sensitive, od svih sensitive smradova najfinije mi miriši :D a omekšivač ni neću..uspjela me frabe uvjerit da je to puno kemije onda nepotrebno
Evo da vam se pohvalim da sam teta po drugi put..rodio nam se veliki i zdravi Lovro od 3750gr i 53cm..
I moj je jucer lupao cijeli dan..nije imao period da spava..valjda je bio takav dan..
da, ja sam si isto jedan paket chicco uzela. razmisljam si da ne mogu 30 ulozaka potrositi u tri bolnicka dana (ili mogu?). mozda da jos jedan vir uzmem za svaki slucaj iako su mi grozni. sve se one sitne mrvice lijepe po kozi, pa me sram ako vizita ipak bude htjela skicnuti dolje : ///
jazmajac, najavili su sada zahlađenje, pa ce se valjda lakse disati i nasim bebicama biti bolje : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ja sam uzela 1chicco i 2 tosamine uloške i jedne vir,u bolnicu nosim chicco,ostale će mi donesti muž ako bude potrebno,ovi tosamini su isto veći,a puno jeftiniji i manje mjesta zauzimaju.Sve sam kupila u bubamari,utorkom je 10% popust trudnicama.
Zmajac,jednako krvariš i sa carskim,jer ti režu isto maternicu,mora to sve iscuriti van,a znam da jako prigovaraju na always i druge takve uloške,ja sam zbog reza kupila octanisept i avene termalnu vodu da se bar tako umijem jer prvi dan nemrem nikud.
Tala i meni se dogodilo da je cijelu noć bio užasno nemiran jednom se potrefilo da sam nakon takve noći išla na pregled i bilo sve ok.
Crna i kod mene su svi rodili i sad se ja čekam pa i mene uhvatila panika kad sam to skužila.
Croatina sve je slatko,imaš istu hm jaknicu na 2. slikici i istu bapsku spavaćicu C&A kao i ja 😀 Zezam se,čisto je ok kakvih ima,ali smješna sam si u tom,još kad stavim onaj "sexi" grudnjak za dojilje😄😂
Idem jesti kuhane kukuruze uz neki film,jer van po ovom vremenu ne mogu,jedva čekam zahlađenje 🌧
Ja se uopce ne mogu sitit koliko san trosila ulozaka nakon poroda al moze muz donit naknadno!
Znan da san doma jos danima nosila one jednokratne gacice i kolo za plivanje mi je bilo za sidit..
Samo da vam mahnem.
Ni ja se ne sjecam koliko dnevno ulozaka treba, znam samo da mi je mm donosio jer sam ih jako brzo trosila.
Cili dan mi je mukaaaa!!!! 😷😷😷
Do popodne san povracala i davila se u kiselini pa san popila peptoran koji su mi dali za to al muka mi je i ne znan ni kako se namistit za spavat jer mi od muke zafali zraka.. Moran se pojadat,jer me izludjujeee!!!
Pozz curke, evo meni je danas jedan od dana kad bi sve zivo razbila i samo plakala. Vec sat vremena pokusavam zaspati, medjutim ledja me toliko bole, kukovi, sve redom, ja vise ne znam kako se namjestit.. ludim.. spava mi se a od bolova nemogu i nemogu. U 26.sam tjednu i sve si mislim sto ce onda kasnije biti!
Kako ste vi? Dali imate iste tegobe i kako ih rjesavate?
Sto se pregleda tice, ja sam ga imala 8.7.pa sad tek 18.8.imam, cini mi se predugo..
Trbuh mi poceo pucati, sva sam u bedu i jedino sto me tjesi je to da ce se isplatit kad ugledam bebaca svog!
Ivcy,procitaj moj komentar prije tvog pa nek te tjesi! Nema sta me ne boli na dane i onda muka i povracanje uz to koji me onemocaju da ne mogu povirit iz kuce.I isto kontan a sta cu kad jos drob naraste!? Stvarno ko da nikad nisan bila trudna!
ja nemam i nisam imala takve probleme. doduse, svaki se dan malo rastegnem i napravim koju vjezbicu, pa je mozda i to pomoglo : )
croatina, sve mi je super! ja isto imam tu jaknicu s druge slike. bas je mekana i slatka : )))
pale, ovo za termalnu vodu je dobra ideja!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji