Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PALE
    02. Kolovoz 2016. 11:28

Tala super info za violetu,kupila sam pampers,s dobila sam gratis violeta male pelene u bubamari pa ću vidjeti kakve su.

mimica24
    02. Kolovoz 2016. 11:36

JaZmajac, PALE ja sam trudnica visoka 164, a teška 80 kg od prije trudnoće tako da dok mali raste i to previše (već sad je prešišo 10 dana) nema veze što ne dobivam,tj. vjerojatno ja gubim,ali bebonja,voda i ostalo raste pa nemamo brige ni dr. ni ja oko toga. Ni mama mi nije dobivala kile u trudnoćama pa možda ima veze,a i dosta sam već jaka od prije. Moja dr. je inače jako stroga prema kilama pa je samnom zadovoljna. Na početku tr. su mi otkrili usporen rad štitnjače, dobila terapiju, vjerojatno i to ima veze jer sad i ona radi kako treba... Ugl. dok je sve ok nemaju veze moje kile bitno da beba raste kako treba. Ja sam iznenađena radi toga jer jedem dobro,prije sam pazila da ne bi šećer skočio,a sad sam se već opustila.

tala
    02. Kolovoz 2016. 11:39

jutro! 

mi do sada imamo puffies, violeta i pampers pelene. meni je najlakse reci da netko donese pelene jer si uvijek mislim da ce se to potrositi bez obzira na marku, a kad mi donesu neki komad odjece koji mi se ne sviđa ili nesto sto uopce nisam planirala kupovati i koristiti, samo mi zauzima mjesto...

ja sam se toliko bojala tog oticanja nogu jer sam u prvoj trudnoci nosila japanke s muskog odjela (na zenskom vise nije bilo broja, a inace nosim 37-38) i eto-nista za sada, da kucnem : ))) 
    iako kazu da je najcesce mjesec dana prije poroda, pa se ne veselim prerano...

saky, na kakvo se ti kuhanje pripremas? 
    mimica, i ja se nadam da te violetine nisu bas tako lose jer su cesto snizene, pa im je cijena jako dobra i jos gratis vlazne maramice unutra...

muska imena.... da je cvita bila decko, bila bi simun. sviđala su nam se jos: jakob i tomen. a mm se sviđalo i ime mak, ali curka je rekla da ne dolazi u obzir sto se nje tice 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    02. Kolovoz 2016. 12:10

uf mi smo na cudu bili kad nam je rekla da misli da je decko. razmisljali smo o imenima pa smo suzili izbor na nou i liama, ali zapravo nismo bili skroz zadovoljni. i niko je lijepo, a i spomenuto borna mi nije lose.

Saky84
    02. Kolovoz 2016. 12:27

chippica i ja cu uzet pelene iz Dm-a, probat cu sa njima za start pa cemo vidit.
    Tala kako smo ja i mm sami i nema nam tko uskocit pomoc, a on radi po cjeli dan mislila sam si pripremit unaprijed bar za prve dane rucak. Tipa juhice, salsu, sugove lagane i zamrznut, da bar oko toga nemam brigu. 
    Meni je i Simun jako ljepo ime, kat ispod nas zivi jedan maleni Simun. Kad cujem da ga zovu zvuci mi bas mocno.  Meni se svidjaju imena koja kad izgovoris su nekako cvrsta (ako sam to dobro se izrazila). I Borna bas zbog ovog R mi je odlican. Vec ga vidim kao muskarca, odraslog i savrsenog. Mada sigurno ima i boljih i ljepsih, al svi imamo razlicite ukuse i nacine na koje povezujemo ime sa osobom 

PALE
    02. Kolovoz 2016. 12:46

Mi smo imali 3 opcije:Patrik(gledala sam prije nekoliko god Mentalista pa sam tad zaključila da mi to ime simpa 😉), Ivano i Niko.Prvo otpalo zbog prezimena,ne pašu nikako,Ivana u zgradi ima cijelu hrpu pa ostao Niko 💕 i sad mu i pristaje ime jer znači pobjednik.

Obitelj nam je kupila veće stvari i sami smo ih izabrali,a prijatelje ćemo većinom tražiti glazbene igračke i sl.,isto bih voljela sama to robicu kupovati,po zimi će mi biti fora u jutro prek tjedna kad nema nikog otići sa Nikom u arenu na kavu i shoping.

croatina
    02. Kolovoz 2016. 13:24

jutrić :)))
    ja sam jučer navečer napisala cijeli roman i kuzim da mi se nije objavilo..ponovit ću otprilike..
    tala med miješani 50 kn teglica, bagrem je koma ove godine 
    i ja sam čula to isto za violetine pelene..da su loše, a s druge strane tu su pojedinci koji samo njih koriste i najbolje su im..ja sam uzela pampers i njih mislim koristit i svjetloplave niveine vlažne maramice..ne znam jel neka od vas se susrela s maramicama koje ostavljaju čudan miris na koži kasnije..meni sve osim nivee svjetloplave haha

kaj se imena tiče meni je patrick bilo presuper ime, i onda mi je prijatelj iz razreda s tim imenom umro :( i leon mi je bilo lijepo, ali je frendica rodila prije mene i malog nazvala leon, i što ćemo jadni ne bili, ostao mali Leo 

malo me frka uhvatila, maleni se vrlo malo miče..cure koje ste 30tt plus, jesu se i vama bebe smirile malo?

Frabe
    02. Kolovoz 2016. 14:27

Je,ja san iz Splita.Pucaj sta te zanima!?Meni osobno nije nista u losem sjecanju,moji porodi su dugi i teski al neman sta za to ic kontra ekipe koja radi.Da ih ima i ovakvih i onakvih ima al me to ne dira,kad je jedna bila neugodna bila san i ja prema njoj i ok.
    Vi vec opskrbu pelenama radite? Ja san stvarno onda najmanje u svemu od svih nas!!!DM su nam bile skroz dobre za pocetak al koje god san probala uvik najbolje i najisplativije bile Pampers active.Sta bi ona jedna izdrzala druge bi tri prominila pa to cjenovno dodje na isto.I nisu bole ni smrdljive,niti se raspadale a nisu se ni osipali od njih.

minnie25
    02. Kolovoz 2016. 14:28

Crna191 cestitke! Sada si ti na redu u familiji 

Vjeva mi mislimo uzeti ICandy Strawberry2. Vec smo uzeli ponudu, rekli su nam da su u roku od par dana dostupna nakon narudzbe tako da se nismo puno sekirali sa narucivanjem jer smo na Krku, pa cemo ipak pricekati da se vratimo u Ri da ih smjestimo u stan. 

Chippica ni mene unatoc tome sto se ne daje epi pomisao o stolcicu ne popusta nikako  Ti si prva pa ako se odlucis na to svakako javi dojmove. Sto sam blize porodu to sam sve sigurnija da to zelim. 

Saky84 za caj od lista maline sam i ja cula i mislim ga iza 35.tjedna pocet piti... Tako da samo naprijed! 

Sanjac robica za malu Viki vam je preslatka  

Croatina svaka cast za kasice. Kad vec imas priliku dati svome djetetu provjereno zasto ne. Ja bi isto na tvom mjestu tako. 

Tala ma naravno da mogu i cure nositi ove pidzamice... Meni je inace smijesno kad se rade podjele. Nije sad da ce decko nositi haljinicu haha ali sto se tice boja i uzoraka ja podrzavam da ne mora sve niti striktno podijeljeno po spolovima. 
    Violetine pelene nisam probala, ali necaku brisemo guzu sa njihovim maramicama u zadnje vrijeme i to onima sa bademovim mlijekom. Zasada smo jako zadovoljni. Neki dan sam ja kupila dva ogromna pakiranja po 5 paketa i nisam primjetila da drugacije mirisu, a mi smo ti inace svi u obitelji osjetljivi na mirise i stalno peremo, glancamo, mirisimo sve oko sebe  

Crna191 stucanje mozes prepoznati po tome sto je isto kao lupkanje ali u ravnomjernim razmacima i na istome mjestu. 

Bagi_ca i mi ti se jos mucimo s odabirom imena... Za curu smo odmah imali spremno, ali za decka nikako da padne dogovor pa ja stalno zafrkavam da je on do daljnjeg moj mali podstanar  Dragom se svidjelo Damian, ali samo njemu-  nitko drugi nije bio za. Meni su fora Leon, Patrik, Adrian.... Ima ih, ali kako smo mi krenuli u radaoni cemo se jos oko toga prepirati 

minnie25
    02. Kolovoz 2016. 14:30

P.S. Danas smo konacno zakoracili u taj famozni 28.tjedan  Sad mi vec sve postaje puno realnije!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.