dony, hvala ti. cvjetni isto ima trudnicki odjel. : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro! 😊
Ja sam konacno danas otisla vaditi krv u petrovu. Lijepo se osvijezilo, bas se super sad vani. 😊 Ne znam kak vi cure, al ja sam sinoc uzasno lose spavala. Bilo je toliko vruce da sam se sva preznojila, a kak je kisa padala morali smo zatvoriti krovni prozor, a to je i jedini koji imamo u spavacoj sobi 😕
Dony nemoj zezat, i meni je danas 2 mjeseca kak sam udana 😁😁
Crna191 javi se iza pregleda da cujemo novosti
Tala da, u pravu si. Konacno krece shopping. Ovaj trenutak sam 2 mjeseca cekala
Tinker-bell dobro nam dosla! Svakako napisi ocekivani datum poroda i spol ako znas oanda te uvrstim na popis.
GogyRi Poruku na private Jesi pogledala?
I slazem se s GogyRi, Chippice ti probijas led i puno ce nam znaciti svaki tvoj savjet
Eto me s pregleda..
Bebač je super,teški je vec 1230gr..standardno veći za tjedan dana..nije mu bilo danas do pregleda pa se nije mogao vidjet ni spol,ni lice..pregledao je organe kao i svaki put i sve je super..zatvorena skroz,mogu na more..jedino sto sam na gornjoj granici sa plodnom vodom..nije mi rekao sto to točno znaci ali to objašnjava užasno tvrd trbuh popodne i predvečer..malo me naspotao da zašto jos radim,jel nebi ja malo doma bila..s kg sam na +9 i nista nije rekao da je previse..
Mislim da sutra ili u ponedjeljak idem na ogtt..rekao je da ne trebam na v.vrhovac..
Kako imam slijedeći pregled u bolnici,a jos se dvoumim..dao mi je svoje neko mišljenje sto se tiče Dr i pedijatrije i mislim da cu ga poslušat..
Eto..malo dugačak post,ali morala sam sve podijeliti sa vama..
Dobro jutro, joj crna sad sam se zabrinula, i ja imam jako tvrd trbuh navecer pa mozda i ja imam to s plodnom vodom. Ja idem u utorak na pregled pa cu pitat svoju dok. Valjda to nije nis strasno.
Nego, tala jedna molba posto si ti veteranka u narucivanju s neta. Ima na vivreu sad kolekcija za bebe, hlacice bodiji i ostalo, vjerojatno si i ti vidjela i narucila bi par hlacica i bodija al me buni kad pise vel od 1-3 mj. Koji je to broj ili brojevi, ja sam do sada kupovala samo 56 broj za malca , to je kad se rodi, jel,pa sam se malo zbunila. E sad hoce li to moci nositi 3 mj? Kupila bi veci broj tipa tako kad nije novorodence preko 56, vec ovog imam puno pa da i malo vecu robicu uzmem.
Zbunilo me dal je za 1 mj ili 3 mj a pise od 1-3 mj.
Hvala.
Jutro!
Čim je ovakvo vrijeme,odmah sam bolje volje,napokon sam bolje i spavala.Bila sam na kavi i doručku u kvartu,lijepo je vani. Stigla mi jutros elektricna avent izdajalica,izgleda mi kao sprava za mučenje 😊,mislim da ću se na rodinim stranicama pozabaviti dojenjem.
Crna gotovo ista tvoja težina kao i moja u tim tjednima-ja imala 1kg više,a i težina bebe-standardno tjedan veća.Meni u Petrovoj rekli da imam granično više plodne vode,curi prije mene koja se rasplakala rekli da ima manjak i da će to s vremenom postat problem,moja doktorica tjedan poslije rekla da je uredna količina,eto nikad na zelenu granu.
Tala ni kod mene na popolonu ništa ne piše,a vreću za spavanje ću možda na zimu kupiti ako se bude jako otkrivao,dok je tako mali mislim da nema potrebe,malo mi to nespretno zbog presvlačenja.Skužila sam da sve trgovine imaju različite dimenzije posteljine.
Nadam se da sam dobro objasnila, mislila sam hoce li mu kad navrsi 3 mj da mu ne bude premalo ili ako ima 1 mj preveliko kad pise od 1-3 mj.
Eto valjda je jasnije.
Tnx
Jutro cure, ja sam sanjala da sam došla doma, sve super divno krasno,beba tu..prvo previjanje i ja vidim pišu. Pa sam počela kao plakat i govorim mami i mužu ali ovo nije moja Klara , i nisam mu tila dat njezinu igračku koju sam joj kupila, neki leptirić koji ima muziku u sebi 😍😂 hahaha. Bitch.
Snovi su počeli, a bebu od jucer osjećam čak i visoko put želuca. Do sada je bilo samo dole di su gaćice. Šta znači raste i ujedno mi daje podršku da nisam tila dat njezinu igračku. 😅😆 Neznam jesam li vam napisala već bila , ta tvrdoća stomaka (neznam oko plodne vode) ali meni je bilo par puta sa zrakom u crijevima. Ali baš ono tvrdo.. i dalje se vrati, ali ne želim paničarit. Imamo svakako pregled 21.og pa eto.
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Dony nije ti OGTT povezan samo sa debljinom,moja kuma sad treba roditi, ukupno se dosad udebljala 9kg i mršavica je,od početka do kraja trudnoće-čak do 36tt morala spavati u bolnici i raditi ta testiranja,izludili su ju jer samo na 1.testiranju imala povišen šećer,ali kad si u tom programu nema van.
I mene zanima da li netko ima preporuku za madrac?
Danas sam skužila da još nekih 9tt i idem na carski,pa me malo hvata neki strah.
Pale tako sam i ja prema njegovim tablicama na gornjoj granici..ovako kad je sve sa uzv gledao je rekao da mu se čini sve ok..da nema šetnja dugih navecer vec mirovanje,a meni nekako najvise pase prosetat..al dobro,usporit cu malo..jos dva tjedna na poslu cu izdržat pa cemo laganini.. Ajme jos 9tjedana..meni se to sve jos nekako nestvarno čini..
Sony ja nemam problem sa zrakom u crijevima..bas je napetost stijenke maternice ali nisu kontrakcije jer ne popusta dosta dugo..a za snove..Hehe..ja sam tako znala sanjat da sam rodila curku..to ti je sve normalno u trudnoci..
Sortiraj odgovore
Najstariji