Hej cure :)
Bas citam da neke od vas nisu zadovoljne svojim ginekolozima, bas mi je zao sto je tak. Meni je nekak blesavo to sto ne rade ultrazvuk na svakom pregledu. Ja se stvarno nemrem pozaliti na svoju ginicku. Svaki put kad sam dosla je radila ultrazvuk i nisam nista morala platiti. Smatram ako vec idem kod socijalne ginicke onda nebi ni trebala placati preglede koje radi.
tala drzi se, nadam se da cete izdrzati kolko je potrebno :) vazno da tvoja curka nepreduje ;)
minnie super za 4D, bas mi je drago sto je sve super :)
minnie, bas ste imali prekrasno iskustvo i drago mi je da je vas deckic dobro! sad kad ste potvrdili spol, mozete se baciti na shopping : )))
crna, sretno i tebi sutra na pregledu! nemoj unaprijed brinuti!
hvala svima na podrsci!
u petak smo naruceni u bolnicu na pregled. dr. me smirio i rekao da cemo smisliti plan
mojoj se djeci strasno zuri van....
s nestrpljenjem cekam taj najavljeni pljusak veceras da nas malo osvjezi. samo se nadam da nece biti onako mlako jer bi onda mogla biti jos gora sparina.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pozz cure, evo ja sutra ulazim u 24.tt a danas sam radila ogtt, pa me zanima vase misljenje dali je to prerano za tu pretragu?
Srela sam curu koja je 29tjedana trudna i samo me isprepadala da to tek od 27.tjedna na dalje se radi.
Minnie, super za pregled. Drago mi je da ste zadovoljni i da je malecki dobro ;)
Tala-a nis, cuvaj se ovo ljeto, a slijedece ces nadoknaditi sa svojim curicama :) vec ce nam bebe tada biti dovoljno velike da uzivaju u morskim radostima.
Mi smo zakoracili u 32. tjedan i vec pomalo pocinjem biti svijesna svega sto me ceka...jos samo koji tjedan i curica ce biti s nama. Kad se vratimo u Ri ceka nas jos zavrsni soping nakon cega samo brojimo dane. :)
Minnie tako si fino objasnila sta je bebica radila, zanimljivo je bilo citati. Drago mi je da je sve u redu.
Ivcy ne znam od kad se radi, ali ne vjerujem da bi te slala da radis ako je rano. Sretno sa nalazima.
Croatina ti moras pitati za sebe i boriti se. I najbitnije je pronaci dobrog lijecnika koji ce to sve pojasniti i koliko treba.
Vidim da si prestrasena a dobar doktor bi trebao tu pomoci
Crna 4d je samo za slikice. Sa 3d se provjeravaju detalji u smislu organa i sl....
Bagi_ca a da prezivjet cemo sve. Znas mozda do kada se mora ici na vv? Do kojeg tj? Mislim nadam se da me nece navlaciti u 37tt gore?
Ivcy nije prerano. Ok je
Doduse ne mora se prje 26 tj ako nema indikacija ali prerano nije
Javi kako je proslo
Bok curke, evo još jedne koja očekuje jesensku bebicu ;) Rado bi se družila sa vama
https://lbdf.lilypie.com/yhKZ.png
Sortiraj odgovore
Najstariji