Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    13. Srpanj 2016. 18:49

A ja jos nista nisam kupovala sem par komada robice 
    Moram poraditi na tome pod obavezno!
    Tala si ti rekla da krevetici ikea dolaze u nekim cudnim mjerama pa se vecina stvari u ikei mora uzimati? Jer ja vidim da su mjere standardne? Kako ono 60x120/130?

tala
    13. Srpanj 2016. 19:20

ne krevetici, to je standard 60x120, nego npr. njihova posteljina je 110x125, pa treba i poplun tih dimenzija uzeti kod njih. osim, ako nekome ne smeta da negdje ima visak ili manjak. 

dimenzije mojih posteljina su 100x120. ja sam uzimala spanjolske baleno posteljine preko vivre-a i sad sam narucila i njihov poplun, iako ne mogu zamisliti koliko je debeo ili tanak.
    http://shop.baleno.es/

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tatjana_zg
    13. Srpanj 2016. 20:03

Tala ja sam kupila poplun u palcicu. Nasa firma. Al ne pise tezina ispune. Poplun je tanak al ne pretanak. Neznam kak da opisem. Mogu ti slikat.

tala
    13. Srpanj 2016. 20:34

ne trebas se muciti, ali ti puno hvala. ostala su samo dva pa sam ga narucila, a sad sto bude... : )))

Sunnyday
    13. Srpanj 2016. 20:42

Tala ja imam iz adax-a i ne pise nista od toga,isla sam bas da gledam etiketu.

tala
    13. Srpanj 2016. 20:46

da, ja isto ne znam kako se mjere te ispune i slicno. ma, kakav god bude. nece joj biti hladno. piđamica, dekica, poplun... ne znam mislite li onu vrecu koristiti?

ikea od ponedjeljka ima rasprodaju. ovo je link na djecje stvari, a sa strane je izbornik za sve ostalo.
    sad imaju i webshop, ali je dostava 69 kuna za paket do 30 kg.
    http://vizijadoma.hr/rasprodaja/djecja-ikea

Sunnyday
    13. Srpanj 2016. 20:48

Ja sam dobila jednu posteljinu ali je veca od jorgana, pa sam je suzila i sad savrseno odgovara 
    Tala a sta tu ima posteljine, idem odmah pregledati 

Jado
    13. Srpanj 2016. 22:35

Tala hvala. Vidim da je rasprodaja do 31.08 tako da stignem. 
    Ja cu uzeti vrecu da. Nije neka prevelika investicija a mislim da ce dobro doci.
    Uzimat cu u Ikei vjeroj i krevetic, dekicu, rucnik, one male rucnike za lice, tu vrecu sto sam online vidjela a svidjelo mi se nadam se da je tako i uzivo. 
    Sta kazete za madrac? Ste citale da je neka marka posebno dobra?

• Dony
    13. Srpanj 2016. 23:24

Bok cure! 
    Tala zao mi je da ne mozes na more ali bitno da je Cvita dobro i da dobro napreduje.  Brzo ce ti proc to.. Evo meni sutra 2 mj da sam udana, pa proletilo mi to! 
    Meni moja gin rekla da se ogtt radi od 23 ili 24tt do 28tt. Ja idem sljedeci tjedan, a to mi se tako neda.. Strah me nalaza jer jedem svaki dan nesto slatko i mislim da sam sad naglo dobila dosta kila. Sad sam na +7. 
    Mi sutra moramo u zg pa ako mi cure iz zg znaju u kojem h&m-u imaju robu za trudnice? Dal ima u areni i cvjetnom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.