A ja jos nista nisam kupovala sem par komada robice
Moram poraditi na tome pod obavezno!
Tala si ti rekla da krevetici ikea dolaze u nekim cudnim mjerama pa se vecina stvari u ikei mora uzimati? Jer ja vidim da su mjere standardne? Kako ono 60x120/130?
ne krevetici, to je standard 60x120, nego npr. njihova posteljina je 110x125, pa treba i poplun tih dimenzija uzeti kod njih. osim, ako nekome ne smeta da negdje ima visak ili manjak.
dimenzije mojih posteljina su 100x120. ja sam uzimala spanjolske baleno posteljine preko vivre-a i sad sam narucila i njihov poplun, iako ne mogu zamisliti koliko je debeo ili tanak.
http://shop.baleno.es/
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala ja sam kupila poplun u palcicu. Nasa firma. Al ne pise tezina ispune. Poplun je tanak al ne pretanak. Neznam kak da opisem. Mogu ti slikat.
ne trebas se muciti, ali ti puno hvala. ostala su samo dva pa sam ga narucila, a sad sto bude... : )))
Tala ja imam iz adax-a i ne pise nista od toga,isla sam bas da gledam etiketu.
da, ja isto ne znam kako se mjere te ispune i slicno. ma, kakav god bude. nece joj biti hladno. piđamica, dekica, poplun... ne znam mislite li onu vrecu koristiti?
ikea od ponedjeljka ima rasprodaju. ovo je link na djecje stvari, a sa strane je izbornik za sve ostalo.
sad imaju i webshop, ali je dostava 69 kuna za paket do 30 kg.
http://vizijadoma.hr/rasprodaja/djecja-ikea
Ja sam dobila jednu posteljinu ali je veca od jorgana, pa sam je suzila i sad savrseno odgovara
Tala a sta tu ima posteljine, idem odmah pregledati
Tala hvala. Vidim da je rasprodaja do 31.08 tako da stignem.
Ja cu uzeti vrecu da. Nije neka prevelika investicija a mislim da ce dobro doci.
Uzimat cu u Ikei vjeroj i krevetic, dekicu, rucnik, one male rucnike za lice, tu vrecu sto sam online vidjela a svidjelo mi se nadam se da je tako i uzivo.
Sta kazete za madrac? Ste citale da je neka marka posebno dobra?
Bok cure!
Tala zao mi je da ne mozes na more ali bitno da je Cvita dobro i da dobro napreduje. Brzo ce ti proc to.. Evo meni sutra 2 mj da sam udana, pa proletilo mi to!
Meni moja gin rekla da se ogtt radi od 23 ili 24tt do 28tt. Ja idem sljedeci tjedan, a to mi se tako neda.. Strah me nalaza jer jedem svaki dan nesto slatko i mislim da sam sad naglo dobila dosta kila. Sad sam na +7.
Mi sutra moramo u zg pa ako mi cure iz zg znaju u kojem h&m-u imaju robu za trudnice? Dal ima u areni i cvjetnom?
Sortiraj odgovore
Najstariji