Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    13. Srpanj 2016. 13:12

Tinker bell dobrodošla!! :))

Jazmajac 
    Ne znam ni kome bi išla više osim dr. Latin u Zagreb.. meni moja gin radi svaki puta uzv i uvijek kaže da je sve čista petica, a koliko ona tu zapravo vidi, ne znam...malo mi je žao što mi ne kaže sad je vrijeme za kombinirani probir, odi negdje provjeri, ili za anomaly scan, odi vidi..jedino što mi je rekla da bi možda mogla u zg na srebrnjak otići provjeriti fetalno srce zbog mog srca, ali onda se predomislila i rekla da me je samo bezvezne uplašila da je sve kako treba i ustvari nema nikakve indikacije da bi me slala, nego čisto tako..ok ja imam 22 godine i možda zato misli da ne treba sve te silne pretrage raditi...ne znam..svaki puta na pregledu više gledam pokrete mišića njenog lica, nego u ekran..sva sam u strahu da nešto nije u redu..a svaki puta kaže da je sve idealno..nemam pojma više

tala
    13. Srpanj 2016. 14:20

ivcy, nije rano. tako se i salje, od 24-28tt. nekoga posalju malo ranije ako je bebina tezina nesto veca ili ako je trudnica u mjesec dana dobila dosta na tezini. to su im valjda neke indikacije, ali ne mora nista znaciti na kraju.

jazmajac, vidim da si ti dosta upucena. sto je to s tim gd, on se povuce nakon poroda ili kako? 

tinker bell, dobrodosla!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Crna191
    13. Srpanj 2016. 14:20

JaZmajac ne kužim ja koja je tu razlika 3D/4D..znam samo da je zadnji put moj soc ginić prebacio sa onog crnobijelog uzv sliku da je kao u boji..sad jel to onda 3D bilo, nemam pojma...za anomaly scan je rekao da je on to obavio i da nema potrebe ići na 4D osim za slikice.. ovo ću se ionako naručiti da mm bude srce na mjestu i da vidi malca, jer mi je glupo svaki put tražit svog soc ginića da muž ulazi što je i po meni u redu..
    ja nisam za tolko zagrijana za taj 4D ali vidim da njemu puno znači, pa da bar malo doživi šta bebač sve unutra radi..dobijemo mi i slike i snimku sa svakog uzv i kod mog ginekologa ali su crno-bijelo pa ne skuži mm baš sve..

PALE
    13. Srpanj 2016. 14:32

Ja sam isla na OGTT oko 24tt,ne sjećam se više točno,soc. ginrkologinja je totalna štreberica što mi odgovara jer sam i sama takva i na sve me šalje tako da vjerujem da su to ok tjedni za tu pretragu,čak je svi doktori u Petrovoj poznaju i pozdravljaju da sam u dobrim rukama.
    Danas sam saznala da je u mom kvartu u domu zdravlja super pedijatrica ,ali da je gužva,nadam se da će me morati primiti kad tu živim i spadam pod taj dom zdravlja.
    Minnie super za pregled,moj je zadnji put štucao rekli su da to super za razvoj pluća (nemam pojma zašto)ali bilo je smiješno,smjesni su kakve gluposti rade unutra.
    Ne volim baš davati savjete ljudima koje ne poznam,ali Croatina da ne privedeš ostatak triludnoće u strahu možda bi na papir trebala zapisati i pitati ginekologa sve što te zanima,ako ne dobiješ odgovore otići privatno.

• Sony24
    13. Srpanj 2016. 14:40

Croatina nemoj se ljutiti ali ti previše paničariš i rekli bi stari 'prizivaš'. Ja sam isto malo na visoj razini panike 'a jeli ovo jeli ono' , ali da sumnjam bilo šta nebi pisala 3 ista posta na klokanica već bi otišla kod drugog ginekologa da utisam svoje sumnje.  Sve će bit u redu, da se imaš pravo brinit naravno da imas, sve mi imamo pitanja i strahove, ali ponavljam ako toliko sumnjas otiđi kod drugog da možes mirno spavati.

"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

tala
    13. Srpanj 2016. 16:20

moze pomoc?
    je li itko kupio poplun za krevetic? sto vam pise koliko TC-a ima ili tezina ispune? kupila sam posteljinu preko neta i sad jedino i poplun tih dimenzija mogu naruciti. znaci, nema pipkanja  

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Vjeva
    13. Srpanj 2016. 16:56

Pozdrav svima! Mi uzivamo na moru I svako jutro se malo bucnemo :)
    Drago mi je da su sve vase bebice dobro i nadam se da nece biti nikakvih problema do kraja.
    Mi pratimo trudnocu privatno i svaki put je mm unutra sa mnom sto mu puno znaci. Tih novaca mi nikada nece bit zao jer je usluga i kvaliteta pregleda i uzv neprocjenjivo bolja nego u dz.

Jado
    13. Srpanj 2016. 17:18

Crna ma da 4d su ti lijepe fora slikice onako liceka i svega tako da ne brines oko tog pregleda. Fora je vidjeti bebicu 

Tala gd je u biti poremecaj rada gusterace radi stresa, hormona i sl.....i u pravilu se vraca u normalu neko vrijeme nakon poroda. Zato se opet ponavlja ili ogtt ili guk ukoliko je bio dijagnosticiran ali nekoliko mjeseci nakon poroda. Odnosno ne mora se ali se preporucava. Mene je dok poslao ne znam zasto u 24tt. Do tad pol kile valjda dobila samo i beba savrsene tezine. Mislim da je htio samo rijesiti taj pregled jer nije mislio da bude los i bas se iznenadio.
    Ono sto mi je stvarno tlaka je to ukoliko budem opet trudna odmah me uvlace u masineriju odlazaka na vrhovec sto moram i sad hodocastiti ukoliko mi svi nalazi budu ok. Grrrrrr. 
    Ali ne znam koji je smisao da nas tlace  4tj prije poroda odlascima tamo?? U bolnici smo tak i tak i nek provjeravaju sve kad dodjes na kontrolu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.