Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    12. Srpanj 2016. 22:20

Ili jogurt ima 5 g secera. Ne znam napamet jel po porciji ili na 100g sorkac :)

Crna191
    12. Srpanj 2016. 22:22

Sunny a daj se probaj istezat..onako kao za jogu..ja zadnja 2 dana istezem kad me bas jaka bol uhvati i smanjuje mi se bol..
    Tala ajme bas mi je zao zbog sveg..ali budete izdržale vi to..to bi značilo do cca 34.tt.. Nadam se da ces moći biti doma i mirovat..a more ćete slijedece GOD nadoknadit u četvero..

croatina
    12. Srpanj 2016. 22:28

Ajme tala žao mi je..nadam se da te ipak neće ostaviti u bolnici..jel znaš zašto se to događa? Genetski? previše napora?
    Moj mali je imao 700 sa 26 tjedana..jel to zabrinjavajuće? :O
    Evo ja maloprije opet one grčeve u trbuhu imala..dobrih 15 min sam urlala od bolova...sutra definitivno zovem gin da ju pitam zašto se to događa..

tala
    12. Srpanj 2016. 22:54

sutra zovem sv.duh da vidim kakvo je stanje. je li mi dr. gore ili na godisnjem pa cu vise znati.
    ja sam i u prvoj trudnoci imala istih problema, zavrsilo operacijom u 28.tt i tabletama do kraja. sada kaze da se serklaza rijetko radi, nego primjenjuju hospitalizaciju i nekakvu tokolizu da sprijecavanje otvaranja i kontrakcija. 
    ja sam na mirovanju od pocetka zbog hematoma i krvarenja, tako da nema nikakvih napora i bas se super osjecam. tko bi rekao?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    12. Srpanj 2016. 23:07

croatina, zasto bi bilo zabrinjavajuce? gledam za 26tt i pise od 700-800 grama. 

jazmajac, ti jos radis. svaka ti cast!

croatina
    12. Srpanj 2016. 23:19

Pa cvita ima sa 24tj 680? Malo sam paranoična 

tala
    12. Srpanj 2016. 23:44

mi smo 24+5. u nalazu pise da njezina kilaza tj. gramaza : ))) odgovara za 24+1. znaci sve super.
    kako to tebi ginekolog biljezi u nalazu?

croatina
    12. Srpanj 2016. 23:52

Jel mi vjeruješ da ja nikad nisam dobila nalaz od svoje gin...tako da nemam pojma kaj ona piše i zapisuje...imam jedino trudnicku knjižicu gdje upiše one pluseve i minuseve niš mi to ne razjasni i to je to...

Sunnyday
    12. Srpanj 2016. 23:54

Tala bas mi je zao. Cviti se izgleda zuri mami u narucje, al drzim fige da izdrzite do kraja.
    Crna moram probati, ja inace legnem i cekam da prodje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.