Ili jogurt ima 5 g secera. Ne znam napamet jel po porciji ili na 100g sorkac :)
Sunny a daj se probaj istezat..onako kao za jogu..ja zadnja 2 dana istezem kad me bas jaka bol uhvati i smanjuje mi se bol..
Tala ajme bas mi je zao zbog sveg..ali budete izdržale vi to..to bi značilo do cca 34.tt.. Nadam se da ces moći biti doma i mirovat..a more ćete slijedece GOD nadoknadit u četvero..
Ajme tala žao mi je..nadam se da te ipak neće ostaviti u bolnici..jel znaš zašto se to događa? Genetski? previše napora?
Moj mali je imao 700 sa 26 tjedana..jel to zabrinjavajuće? :O
Evo ja maloprije opet one grčeve u trbuhu imala..dobrih 15 min sam urlala od bolova...sutra definitivno zovem gin da ju pitam zašto se to događa..
sutra zovem sv.duh da vidim kakvo je stanje. je li mi dr. gore ili na godisnjem pa cu vise znati.
ja sam i u prvoj trudnoci imala istih problema, zavrsilo operacijom u 28.tt i tabletama do kraja. sada kaze da se serklaza rijetko radi, nego primjenjuju hospitalizaciju i nekakvu tokolizu da sprijecavanje otvaranja i kontrakcija.
ja sam na mirovanju od pocetka zbog hematoma i krvarenja, tako da nema nikakvih napora i bas se super osjecam. tko bi rekao?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
croatina, zasto bi bilo zabrinjavajuce? gledam za 26tt i pise od 700-800 grama.
jazmajac, ti jos radis. svaka ti cast!
mi smo 24+5. u nalazu pise da njezina kilaza tj. gramaza : ))) odgovara za 24+1. znaci sve super.
kako to tebi ginekolog biljezi u nalazu?
Jel mi vjeruješ da ja nikad nisam dobila nalaz od svoje gin...tako da nemam pojma kaj ona piše i zapisuje...imam jedino trudnicku knjižicu gdje upiše one pluseve i minuseve niš mi to ne razjasni i to je to...
Tala bas mi je zao. Cviti se izgleda zuri mami u narucje, al drzim fige da izdrzite do kraja.
Crna moram probati, ja inace legnem i cekam da prodje.
Sortiraj odgovore
Najstariji