Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    12. Srpanj 2016. 19:45

Hvala za prijdloge za gacice. Zapisah si pa cu potrazit kad se vratim u zg.
    Mozda sam dobila neki fusani paketic, bas izgledaju kao da ce se rasparati. I da tala i meni kad sam probala sve je napuhnuto oko mene i bas sam se pitala kako ce mi drzati ulozak. Necu baciti neka se nadu al cu kupiti ove s vasih prijedloga.
    Uzivajte. Sutra najavljuju frisko vrijeme.

Hubica01
    12. Srpanj 2016. 19:55

Croatina, nisam znala za njega da je dobio globu.. da da vidiš, i ja sam pred par godina plaćala 100kn uzv, sad sam se sjetila...nek je dobio, treba im svima poslati inspekciju kad su takvi...  možda se ekipa na švarči promijenila pa su bolji.. moja jedna frendica je tamo rodila prošle godine, ali je imala nekog poznatog tamo pa je sve bilo u redu...

Sutra će se lakše disati...stvarno je prevruće.. 

croatina
    12. Srpanj 2016. 20:04

Ja nemam pojma gdje su ovdje poruke  uglavnom u istoj ustanovi je kao i ova..guglaj xD išla bi ja kod zivcica da nemam sram od muških ginica xD..neke brije teške u glavi..mama me već spotala

Sunnyday
    12. Srpanj 2016. 21:05

Evo bas citam sta pisete, pa stvarno nije u redu da vam naplacuju preglede. Trudnicama ne treba ni dopunsko jer je sve besplatno, neka ih bude sramota! 
    Crna e onda znas kako je, jako boli i ne mozes ni hodati, ni stajati... Ja sam sa tim imala problem i u prvoj trudnoci, proslo me tek nakon poroda.

tala
    12. Srpanj 2016. 21:51

cure, evo nas s pregleda i nista od mora. 
    cervix se u dva tjedna skratio za jedan centimetar i sad smo pali ispod 3. 
    pise smeksan i uloziv i vanjsko usce otvoreno.
    poslala me u TA za visokorizicnu trudnocu na pregled i to se sve događa bas u najgore vrijeme kad ona ide na godisnji. sutra zovem dr. na sv.duhu. 
    nadam se izbjeci hospitalizaciju. cilj nam je izdrzati 9 tjedana. 
    za bebu mi se to cini nekako malo !??! a za moje izdrzavanje puno jer nitko ne zna kojom cu se brzinom otvarati. kazu da je sve jako nepredvidivo. moze ostati ovako do kraja trudnoce (da bar!), a ta tri cm mogu potpuno nestati u par sati, sto je bas zastrasujuce.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    12. Srpanj 2016. 22:00

zaboravila sam pola toga napisati. beba ima 680 grama i sve je super uredno. 
    ogtt je rekla da ju trenutno ne zanima jer se moze do 28tt napraviti, a nama sada nije bitan.
    u plusu sam 3,5.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.