Hej,neznam sta bi vam rekla za ove ultrazvuke. Ja vodim privatno trudnocu, idem kod nje vec godinama i prije nego sam imala izabranog soc ginekologa. Super sto nisam imala nikad problema pa mi nisu bile potrebne uputnice i ostalo. Dosla bi jednom god na pregled i papu i sve bi bilo ok. Ova soc kod koje sam ionako u svojoj ordinaciji nema uzv pa bi me slala u bolnicu je rekla tako da mi je prvi izbor ionako bila moja privatnica. Nisam se htjela povlaciti po bolnicama ni cekaonama, ovdje se narucim i primi me u min kako i treba.
Cijela situacija mi se ovako olaksava.
Ovisi kako kome pase.
Kupila sam u dmu jessa jednokratne gacice i ne izgledaju mi bas nesto. Koncici vise sa strane, izgledaju kao da ce se rasparati, kao da nisu dobro prosivene. Jel koja jos to primjetila ako ste kupovale? Znam da smo nedavno pisale al tesko mi je na mobu listati unatrag jer neznam na kojoj str a tu na moru nemam internet da mogu laptop zapaliti. Dajte napisite koje su dobre, cvrste, da mi se ne poparaju kad ih navucem, jel iz ljekarne? Hvala svima.
meni iz jesse nisu visili koncici, nego su mi bile prenapuhane i nisu dobro drzale ulozak.
dobre su mrezaste iz apoteke i tosamine (imas u vecim konzumima to.to mama- narancasto pakiranje od 5 komada, 20ak kuna).
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Moj gin.isto naplacuje uzv. 100kn. Iako ne znam zasto. Socijalan je..i imam dopunsko..bas zbunjujuce
Btw-curke, kako postavite ove trakice ispod poruka? Kolko je beba stara i ostalo...
Registrirala sam se na tu stranicu al ne kuzim proceduru :)
croatina vjerojatno si mislila na PALE...ona ide u Petrovu na carski..
ivek2207 ja sam kupila u Mulleru njihove jednokratne i čine se dobre ako baš hoćeš gačice..one Tosamine što je tala napisala su mrežaste bokserice i puno su čvršće..e sad, ja imam i jedno i drugo u slučaju da mi jedno od toga neće odg..dobila sam svakakvih savjeta pa više ni sama ne znam šta je dobro..
ma da..skroz sam se spetljala..ja i forumi :D bolje mi fejsara ide :D
julia ja sam na lilypie se registrirala i kad ti posalju link za potvrditi, odeš na home, klikneš pregnancy i pratiš upute..kad tamo napraviš..kopiraš link za forume tj. kod i zakeljiš ga na klokanici u potpis :D i izbaci ti :D
ja još ništa od tih stvari nisam kupila..sve si mislim ima vremena..imamo kolica, dvije as, košaru, kindač i madrac, jednu posteljinu..njihaljku, dosta robice smo nakupovali.. 56/62 brojeva..imamo i kadicu..bocice (a mislim dojit..ali bile su na akciji!! :D )..a spavacicu i jednokratne gacice i sve sto mami treba, to nemamo još hahah..
Beba ima srčanu manu,to smo otkrili na privat snomaly scanu, nakon poroda ide na rebro da sve pripreme i 10.dan idem s njom vjerojatno na operaciju u Linz,saznat ću detalje u 34.tt kod prof.Malčića.Jednom operacijom bi sve trebalo biti rijeseno.Rebro najviše surađuje sa Petrovom,da beba bude što odmornija za operaciju koja traje 6h predlažu carski.
Ja sam prezadovoljna soc. ginekologom,nikad nisam ništa platila,na sve pretrage tipa briseve me šalje,samo je gužva,sama mi je rekla da na ključne preglede odem privat jer njezin UTZ nije dovoljno dobar.Baš nam je zdravstvo u banani.
Ja sam kupila chicco jednokratne u ljekarni i paket tosaminih i izgledaju mi ok.
Ja sam bila isto privatno u 15. Tj i rekla mi je da je sve u redu..kad ste to otkrili i kako? Zapravo sve, ali zbilja sve do sada je s bebom bilo ok..i dobro napreduje...nadam se da će tako biti i do kraja :)
U 20tt(,rijetka je tako da ne brini,nemaš to,nema veze sa genetikom niti s bilo čim-puka nesreća)rijetko se otkrije u trudnoći tj moj soc. ginekolog i ovaj mladji u Petrovoj uopće nisu to skužili jer je srce zdravo,anomaly se radi mislim od 20-24,ostalo je sve ok,beba dobro napreduje,velika i živahna,ostali nalazi tipa kombinirani probir uredni.Kakvih ti problema imaš sa srcem?Sad je poludio od čokolina 😀
Svaka čast svim trudnicama koje rade po ovoj vrućini,držite se,jako mi fali moj posao,ali iskreno sad mi baš drago što sam na komplikacijama.Mama mi javila da opet spominju onih 1000eura,uopće na to ne računam,ali eto opet su počeli o tom...
Hej cure samo da vam javim da cekam decka 😄🍼i kaze dr. da je za tjedan dana veci. Puno razmisljam o imenima i bas nam se svida Tristan 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji