Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    11. Srpanj 2016. 19:23

Pozdrav curke :)
    pratim vas već duže vremena, iako ne postam ništa..jer kao nemam kaj..sve do sad..trudna sam 27 tjedana i za sada je sve ok..beban dobro napreduje, ja zbog svog srca imam unaprijed dogovoren carski i tako to :D 
    Kak je počela tibica rasti već poprilično, počele su se događati čudne stvari..gore u predjelu želuca odmah ispod cicki me znaju uhvatit grčevi..ali grčevi da ne znam kam bi sa sobom kak jako boli. Nije želudac, barem ne iznutra (tipa da me nešto od hrane iziritiralo) to mučenje traje nekih 5 min i prestane. Bebac se uredno javi kasnije, danas čak i za vrijeme grča..pa nisam paničarila..više nekako mislim da je povezano s crijevima jer kad odem na wc bude mi lakše..iako me tada ne tjera, nego ne znam šta bi sa sobom pa sjednem na wc..ponovilo se tri puta s par dana razmaka..
    jel se još kome nešto slično dogodilo? Hvala vam unaprijed :))

Chippica
    11. Srpanj 2016. 20:30

Sony, da, kirurski obavezno. Za jedan su trazili patohistoliski, a ako ide laserski svo se tkivo unisti.
    Osobno nikad laserski ne bih madeze skidala.
    Ne znam sto znaci kad madez pecka, mene je strasno svrbio i okolna koza je bila iziritirana.

Ne brini, ja naginjem hipohondriji i dobro sam se raspitala oko skidanja, tako da ako ti kazu da je bolje maknut napravi to pa si na miru ;)

Chippica
    11. Srpanj 2016. 20:31

tala, sad sam tek procitala tvoje pitanje. mi nista jos nismo ispunili za stokke :-/ to cemo valjda kad se vratimo s GO :-D

tala
    11. Srpanj 2016. 20:57

chippice, poslala sam im upit na stokke i odgovorili su mi: We recommend that you register for your warranty as soon as you make your purchase. mi isto nismo jos.

ja sam prije nekog vremena otisla kod dermatologa jer sam imala veliki madez na tjemenu skoro cijeli zivot i ne bih ga ni dirala jer je bio ispod kose, ali poceo me boliti. odmah je onom spravicom vidio promjene na njemu i dogovorili smo skidanje. nikakav laser jer nakon njega ne ostaje dovoljno materijala za analizu. par uboda lidokainom okolo da se tkivo umrtvi, nista ne boli, nista se ne osjeca. spasila sam se otkad sam ga se rijesila.

nove cure, dobrodosle!!!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    11. Srpanj 2016. 22:11

Nove curke, dobro nam dosle  

Tala ja sam isto mislila uzeti nekoliko bodica kratkih rukava, mislim da uvijek dobro dodu neovisno o godisnjem dobu. 
    Hulahopkice mislim oblaciti samo po najjacoj zimi i to pri izlasku iz kuce. Po doma, obzirom na to koliko mi grijemo nece biti potrebe. 

Torbu za kolica cu definitivno uzeti jer ne zelim mijesati moje stvari sa bebinima. Ako baka ili netko pozeli uzeti bebaca, da se ne moram puno misliti i seliti stvari nego da mi je sve odmah spremno. 

Slazem se da je pomalo neodgovorno ne raditi uzv toliko dugo. Mislim poslusa meni sestra prije ulaska kod doktorice srceko da li kuca, ali meni to osobno nije nikako dovoljno. Ovaj put sam pregrizla jer znam da ce mi 4D dati sve odgovore. 

Pale meni nije nista dala iako me kontrakcije hvataju jednom dnevno minimum. Rekla je da je to zasad ok, ali ako budu cesce da svakako odem u bolnicu. 
    Zidovi sobice su vam jako slatki. Ja sam prvo htjela na plavo-sivu kombinaciju, ali MM navija za plavo-krem pa mu mislim popustiti obzirom da su nam ormari ionako svijetlo drvo pa ce se bolje uklopiti.  

Sony24 Znaci nama je identicno sto se tice pregleda. I meni je receno da steti i da oni to ne rade cesto. 

Dony 
    Sad sam primjetila da su digli cijenu seta na Amazonu, vjerovatno zbog pada funte. Do pred neki dan set je bio 65 funti. Bas su proracunati  https://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Closer-Complete-Starter/dp/B00OEAWLMC 

http://m.youtube.com/watch?v=rsNFyEZW38M

Ja se znam buditi nocu cesto, em mi se piski, em me malac nalupa...ali kad je tako ja kroz popodne odspavam sat dva ako imam vremena... Osluskujem svoje tijelo i prilagodavam se onome sto me ono trazi.

• GogyRi
    12. Srpanj 2016. 07:55

Minnie 25, kod kojeg gin to ideš? Mislim , žao mi je zbog tebe jer nisi na miru, znam i ja da šteti uzv, ali tih par minuta..samo da znaš ..o svašta! Šta si odlučila , gdje ideš na 4D? Želim ti sreću, sjećaš se kako je meni bilo, nije se htio okrenuti i uzalud mi 4D :)
    Pozdrav svima curke, držite se hlada i lubenica :)
    Toliko je vruće , prije sam znala na more od 7,30-11 sada mi se ni to ne da. u 10 sam već u kući, malo pronjuškam po dvorištu, zalijem cvijeće i ja i moj mačak u hladovinu..nema nas do 5 za čut ni za vidjet :))
    ali dobro , kažu noćas osvježenje pa budemo i to vidjeli ! 
    pozz

GogyRi

PALE
    12. Srpanj 2016. 10:31

Pozdrav svima!
    Hvala na komplimentima za sobicu,ali puno ljepše to u živo izgleda,čudno mi ispala ova slika.Ovaj mjesec ćemo sve kupiti,a u 8mj planiramo opet generalno pospremiti stan,malo bolje iskoristiti ugradbene ormare,složiti i oprati sve za bebu.
    Ne znam kako vi,ali meni jučer i danas baš koma,loše spavam od vrućine i sva sam usporena.
    Na izlazu sam primjetila te brown bočice,nije veliki izbor,njihovi proizvodi su složeni kod blagajne na 2 manje police.
    Minnie mislim da je meni dala jer imam i 2mioma koji su dodatan teret maternici-ne smetaju bebi i na dobrom su mjestu,napisala mi je da popijem po potrebi ako osjetim kontrakcije.Nisam fan tableta,ali ako zagusti i jako se prepadnem popit ću.I kod mene svaki tjedan trudnoće novi bolovi,ako duže sjedim i hodam bole me ledja u predjelu grudnjaka.Sretna sam što smo većinu toga obavili i kupili jer mislim da u 8mj neću biti sposobna za niš.Croatina mozda te beba lupa u neki organ?Gdje ti ideš na carski?
    Pozdrav novim članovima 🤗

PALE
    12. Srpanj 2016. 10:39

Moja robica je sva pamučna,osim jednog plišanog kompleta.Najčešće ćemo nositi body i dolje pamučne hlače za po doma.Stramplice nisam kupovala,to mi je više za zimu,dakle broj 62.Vidjela sam u hm na cvjetnom bijele štramplice broj 50/56 ako nekom trebaju.

tala
    12. Srpanj 2016. 11:01

danas je tako vruce  
    a navecer me ceka pregled.... uvijek upiknem neki dan kad se vani mozes rastopiti 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    12. Srpanj 2016. 12:11

Cure, unazad samo par godina uzv se radio jednom, mozda dva puta u cijeloj trudnoci. U danasnje vrijeme radi se cesce vecinom radi nas znatizeljnih mama kojima je puno i mjesec dana pricekati da ih malo vidimo.

Minnie-mi smo kod iste ginicke pa me cudi da ti je rekla da uzv steti s obzirom da je meni kad sam pitala dala skroz drugi odgovor-da nije dokazana stetnost uzv-a.
    Uostalom, napisala sam ti da ti mozes traziti extra uzv, ali placas 100 kn u tom slucaju. Preko zdravstva imas pravo na 3 besplatna u trudnoci.
    Mi smo tako platili vec dva puta jer smo htjeli vidjeti curku, a nije bilo medicinske osnove jer je mjerenja i ostale stvari obavila na predhodnom uzv-u.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.