Pozz cure, evo i mene. Danas 22+3 bili smo u cetvrtak na pregledu, decko je i zvat ce se Filip! Za sad je tezak 460grama, zivahan, lupka me tako da se vec sad vidi na trbuhu! Mustrica malena moja!
Kako ste mi vi?
Maya mislim da ni ja necu kupovati sterilizator.
Ivek ja izbjegavam da dizem tesko, ali cerkicu moram i u kadu prebaciti da je kupam, i na wc da podignem jer je jos mala. Klimu smo samo jednom upalili ovog ljeta.
Meni je rekla u 18 tt da je vjerojatno gotovo 100 posto curica a sutra kad budem 22 plus 4 ce mi tocno rec spol, Svejedno, vazno mi da je sve ok. :)
Pozdrav svima iz vrućeg Zagreba 😓 ☀️
Meni danas koma u stanu,pod klimom smo,nisam se nikad prehladila od klime pa valjda neću ni sada, bitno ne izlaziti van na nagle promjene temperature jedva čekam zahlađenje koje najavljuju za koji dan.Mislim da ćemo do nekog shoping centra da se malo prošetamo i rashladimo. Mene svi paze otkad sam trudna, a pogotovo mm, ne mogu se žaliti 😊 Super što svi javljate dobre vijesti sa pregleda,neka tako ostane.Svi su mi govorili da ću zadnje tromjesečje puno više jesti,ja uopće nemam teka,prevruće mi je,držim se voća,povrća i lagane hrane,ne paše mi prejedanje,puno sam više jela kad mi prošle mučnine u 2.tromjesečju.Držite se na ovim vrućinama,mislim da ću iduću trudnoću planirati po zimi 😂☃
Hej trudnice
Nama dan prolazi u surfanju internetom u potrazi za hmmm svime za kucu i za bebu :)
Isto sam se nekako umirila i cekam da malo splasne temp. Najavili su zahladjenje?? Idem vidjeti bas! Tesko mi javnim prijevozom ici kuci sa posla :(
Nemam problema sa vrucinama. Jedem laksu hranu i sve je to ok samo me ta popodneva malo muce kad se vracam kuci.
hej hej! :)
Ja danas uopce nisam izlazila van iz kuce, trenutno funkcioniram sa 2 upaljene klime. Jucer sam bila u sopingu sa sekom i mamom, kupile su vikici dosta oblekice :)
maya ja nebum kupovala sterilizator, rade te novce dam za nes drugo :)
ivek a misek mali usokirani, nadam se da je dosao k sebi :)
tala vidim da si naletila na hrpu snizenja :) jel guzva u tunelceku?
evo ovo su mi kupile mama i seka :)
Mi smo kupili torbu za kolica,u avenue mallu imaju neke akcije svaki 10. u mjesecu,pa je u magic baby bilo 15 posto na sve izuzev stokke,slučajno naletili.Tamo imaju i browns bočice.Torba je velika ima puno pretinaca,dodatak za pelene,podlogu za presvlacenje i termo dio za bočicu.Kolica su joolz tamnosiva,a tirba svijetlosiva isti materijal.Bila je oko 290kn sa sniženjem.Mi smo manje-više sve kupili/dobili na poklon,namještaj čekamo još 10ak dana.Naručila sam preko weba električnu uzdajalicu avent,skupa je,oko 750kn,ali to u mojoj situaciji neophodno.Za rodilište imam sve potrebno.
Mi smo kupili torbu za kolica,u avenue mallu imaju neke akcije svaki 10. u mjesecu,pa je u magic baby bilo 15 posto na sve izuzev stokke,slučajno naletili.Tamo imaju i browns bočice.Torba je velika ima puno pretinaca,dodatak za pelene,podlogu za presvlacenje i termo dio za bočicu.Kolica su joolz tamnosiva,a tirba svijetlosiva isti materijal.Bila je oko 290kn sa sniženjem.Mi smo manje-više sve kupili/dobili na poklon,namještaj čekamo još 10ak dana.Naručila sam preko weba električnu uzdajalicu avent,skupa je,oko 750kn,ali to u mojoj situaciji neophodno.Za rodilište imam sve potrebno.
Bok curke, evo da vam se javim s otocica :)
Mi uzivamo, kupamo se i secemo. Danas je bilo bas pakleno vruce. Primjetim kad sam na suncu grceve u trbuhu pa se pazim i izbjegavam, pogotovo od 11-17.
Vidim puno novosti kod vas, nisam uspjela sve poloviti, gotovo da ne idem na internet.
Puno vas sve pozdravljam i cuvajte se :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji