Bok bok cure!
Vidim da ste sve super i to mi je drago. Bas mi je frendica rekla da je njena frendica iz bih na strogom mirovanju jer joj se beba okrenula 6 tjedana prije, sad da nesmije ni hodat, samo lezat, a termin joj 12.9.
Hmm nikad neznas sta ce bit do kraja i bas si razmisljam bolje na vrijeme kupit sve potrebno za rodiliste.
Hmm mene isto zbunjuju ti kratki rukavi, ja sve dugo kupovala. A vidim par cura koje su rodile pred malo na fejsu stavljaju slike bebica u dugim tankim rukavima. I vec mi reklo nekoliko mama da bebe moraju kad se rode bit u dugima. Ja sam kraj 10.mj tako da meni kratki nece trebat.
Minnie taj ginekolog nije bas normalan! 2 mj ne radit uzv, neznam sta da kazem!
Molim te posalji mi link gdje si nasla taj set od tomee tippi.
Cure dal vi odmarate u toku dana? Kako stojite sa spavanjem nocu? Mene ili grcevi probude, ili beba lupka, ili glad ili pun mjehur! Uglavnom spavam lose! Evo nocas u 4 ujutro isla jest breskvu da me malo osvjezi jer mi je bilo pretoplo.
Ja isto osjetim par puta u danu da mi se trbuh u donjem dijelu jako stvrdne, ja mislila da je to beba pa isla citat i vidim da to opisuje kontrakcije. Ali vidim da sve vise manje ih imate?
Bok curke!
Evo da vam se malo javim, prekjučer smo došli s mora, bilo je predobro na kraju... držala sam se hlada i mazala se faktorom 30, čak smo mm i ja kupili neki kul šator u decatlonu koji se rastvori u 2 sekunde.. tako da smo investirali za more 2017.za našu Emu
Vidim da ste sve dobro i da uživate.. Pale, sobica ti je baš divna..
Ja danas nisam ni izašla iz stana, prevruće je nekako.. Ema se cijeli dan javlja, sada je malo stala, valjda je zaspala
Bušica raste i raste, a mene muče donji dio leđa...baš me bole, pa me mm mora masirati.. čim više hodam ili nešto radim, boli jako...Na moru sam se usred noći protegnula i uhvatili me grčevi u listovima nogu ajmee vidjela sam zvjezdice.. a već nekoliko tjedana dižem se zbog punog mjehura usred noći..
Pozzz svimaaa
sony, ja sam isto uzela 62. nekako sam racunala ih nece odmah nositi nego tek oko bozica. kod nas su najhladniji zapravo taj sijecanj i veljaca.
pale, sobica je super!
dony, mislim da tu mora biti jos nesto. mozda se pocela otvarati ili .... meni je isto curka glavicom prema dolje okrenuta. oni se unutra vrte dok god imaju dovoljno mjesta.
hubica, kakav ste to sator uzeli? ni jedna pjescana plaza oko zadra nema hlada. i nama ce isto trebati iduce godine : ) haha, ne mogu to ni zamisliti... brckanje s malom bebicom u plicaku, opet, nakon toliko godina...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala, uzeli smo ovo http://www.decathlon.hr/plavo-skloniste-2-seconds-0-id_8242945.html, predobar je stvarno, i ima mjesta unutra... mm i ja smo išli s kumovima koji imaju malu bebu od 1godine, i svako popodne je uredno spavala u njemu na plaži.. ni ja si ne mogu zamisliti da ćemo s malim bebačem ići na more...
Pozdrav cure, ja sam tu staro\nova..nisam dugo pisala...ovo je druga trudnoca i danas sam 20+2 tt...termin nam je 26.11
Sony-slobodno cekiraj madeze. ja sam prije odlaska na GO operirala 2, danas su mi na otoku skidali punte. Jedan mi se bio uduplao i to je bio potencijalna smetnja za porod, mislim da bi ga raskasapili, a i gacice su ga dodatno ljutile.
Drugi je bio na boku, svrbio za poludit, displastican pa je morao van. sad sam na miru.
Tako da ne brini, ti sitni zahvati ako su potrebni, u trudnoci su dopusteni. Za vrijeme operacije mala je gimnasticirala cijelo vrijeme xD
Jedva cekam u soping kad se vratimo za 2 tjedna, citam o snizenjima i ludim jer ne mogu nista kupiti ;) sad se definitivno najvise isplati, valjda ce nas jos sta zgodno docekati na snizenju.
Inace, ukljestilo me u ledjima, prvi put neki dan, danas opet, cim se preforsiram ostra bol u desnom donjem dijelu ledja, povezano s desnom nogom.
eh...
bye curke ;)
Sony-slobodno cekiraj madeze. ja sam prije odlaska na GO operirala 2, danas su mi na otoku skidali punte. Jedan mi se bio uduplao i to je bio potencijalna smetnja za porod, mislim da bi ga raskasapili, a i gacice su ga dodatno ljutile.
Drugi je bio na boku, svrbio za poludit, displastican pa je morao van. sad sam na miru.
Tako da ne brini, ti sitni zahvati ako su potrebni, u trudnoci su dopusteni. Za vrijeme operacije mala je gimnasticirala cijelo vrijeme xD
Jedva cekam u soping kad se vratimo za 2 tjedna, citam o snizenjima i ludim jer ne mogu nista kupiti ;) sad se definitivno najvise isplati, valjda ce nas jos sta zgodno docekati na snizenju.
Inace, ukljestilo me u ledjima, prvi put neki dan, danas opet, cim se preforsiram ostra bol u desnom donjem dijelu ledja, povezano s desnom nogom.
eh...
bye curke ;)
Da, bebe se okreću stalno. Neznam kada je "zadnji vlak" za općenito okrenut se, glavom dole.Meni je prijateljica imala carski ( dogovoren i mjesec prije termina) jer je beba bila okrenuta guzom dole. Dr.joj je rekla (ako se ne okrene idemo na carski i mislim da se ni neće okrenuti jer ima sve manje mjesta i sve veći je) i bila je u pravu. Šta se tiče body na kratki rukav, ja imam od prijateljice , pa ću ga i iskoristit. Ali nisam mislila kupovat. Ipak smatram da samo kratki rukav pa nešto gore je malo premalo za početak..
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Chippica , to je bilo kiruski? Jer ovde u DE više manje rade to laserom, tako da čisto sumnjam da je to dopušteno i ako je da bi se na to odvažila u trudnoci. Ja sam malo panika tip sta znam da nije dobro , ali sad mene to mori šta on kao pecka , i kao da je vruc. Neznam . A oko 3mm je velik , i za sada kako vidim neide u širinu ali maloo u visinu ... + to povremeno peckanje me izluđuje. A onda sam objasnila sad sebi da se smirim da je to zato jer i trbuh veći pa se i on malo razmjesta pa pecka.
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Sortiraj odgovore
Najstariji