Evo da se i ja malo javim!
Hvala svima na lijepim komentarima za slike mog trbuscica
Malac je poceo biti jako aktivan, stalno mi se trbuh izvija i bas na momente smijesno izgleda.
Kod ginekologice na pregledu opet nista pametno nisam saznala. Osim da sam dobila +1 kg te sam sad sve skupa na +8 sto smatram super kilazom za tjedne u kojima jesam. Po drugi put mi nije napravila uzv. Pitala sam sestru zbog cega ne radi uzv jednom mjesecno, dobila sam odgovor da je takva njena politika jer da to zraci. Nemam komentara. Nisam se puno trudila raspravljati jer me sutra ceka 4D pa se nisam htjela nervirati. Ali reci mi prije dva mjeseca spol uz napomenu da nije 100% i onda me sljedeca 2 mjeseca ne pregledati je toliko glupo... Stojim na mjestu sa kupovanjem opreme jer nista ne znam. A ponajmanje znam je li mi bebac uopce dobro. Napisala mi je da imam kontrakcije jer sam spomenula bol i po opisu iste mi je rekla da je to to, ali dok nije precesto da se ne brinem. Trbuh mi se cca jednom dnevno cijeli zgrci i uhvati me jaka bol u zdjelici slicno predmenstrualnoj boli- dakle nije samo dio trbuha pa da ja znam da se to bebac okrece.
Uglavnom, sutra MM i ja imamo cijeli dir po bolnicama ko penzioneri Ja sam dobila vadenje krvi, on isto plus slikanje pluca da vidimo da li mu je terapija pomogla i je li se upala pluca povukla.
Mislim se malo zaletit do Manga dok budemo cekali rezultate njegovih nalaza jer vidim da su super popusti pa da si uzmem jos koju haljinicu za ljeto.
Sto se tice sterilizatora i bocica, mislim uzeti set, tzv. Complete starter set od Tommee T. - koga zanima neka baci pogled. Vani taj set kosta kao kod nas sam sterilizator. S obzirom da imamo psa u kuci ne mogu se zamisliti bez sterilizatora, inace vjerovatno ne bi to uzimala. Mislim da ce biti daleko lakse sterilizirati nego stalno prokuhavati bocice.
Sto se tice paznje, MM me i previse cuva. Sad sam se vec navikla na to, moram priznati da mi pomalo i godi da silna paznja.
A vrucine su strasne, i iako sam na moru, izbjegavam izlaziti izmedu 11 i 17h. Primjetila sam da mi samo tlak pocne padati i da mi ne bude dobro. Tako da hlad je za mene must have ove sezone
Javim se sutra nakon 4D. Toliko sam uzbudena, jedva cekam da se konacno potvrdi spol i da ja vidim da je moj bebalino zdrav i da je sve u redu. Poslije toga cu biti puno mirnija
Puse svima!
sanjac, super mi je robica! bas sam mislila pitati hoce li itko koristiti i body kratkih rukava. ja sam ih isto nekoliko dobila, a ostalo sam kupovala dugo.
ne mislim kupovati tu torbu za kolica. iskreno, ne znam cemu to sluzi :sram: : ))))
kolica mi imaju stvarno veliku kosaru ispod. nosit cu dvije pelene, male vlazne maramice i ikeinu podlogu za presvlacenje. stariju nikad nisam tako vani presvlacila nego prije setnje i poslije setnje.
jos svugdje vucem i svoju torbu, a kolica imaju drzac za bocicu.
mi smo jucer oko 17 izasli iz stana i otisli do grada. kad sam stigla kuci, mene peku leđa. imala sam neku haljinu, a kosu sam vezala i cijela leđa crvena. totalni sok.... pa me muz namackao i danas sam puno bolje. uopce ne mogu vjerovati, mislila sam da je dovoljno kasno da odemo na slaju, a opet da ne izlazimo samo po noci...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sanjac super si robicu dobila.
Pale super sto si nasla torbu na popustu, ja je nemam a nekako su skupe.
Chippica cuvaj se sunca i uzivaj :)
Minnie Nije normalno da ti dva mjeseca ne radi uzv, ja bi poludila. Uzivaj na moru i javi nam se nakon 4D.
zaboravila sam napisati to za muza. mene ta paznja, uskakanje, nosenje vrecica i sl. strasno zivciraju i uopce se ne osjecam dobro, nego totalno nesposobno. a on je nakon svih onih krvarenja/mioma/hematoma/mirovanja jos vise zapeo da ja lezim i da on sve radi, a ja bih totalno prolupala da to dopustim. pa smo se lijepo dogovorili da ne pretpostavlja sto mi treba i sto mogu ili ne mogu, nego cu mu jednostavno reci kad nesto trebam.
Tala to je torba za bebu, u njoj drzis to sto si nabrojala,pelene,maramice kremice,rezervnu robicu,flasicu, dudicu... I slaze se uz kolica, a kad negdje ides bez kolica opet imas sve bebino u toj torbi.
sanjac slatko je sve..ja isto imam bodića kratkih rukava..čak mi je ovo što je pripremljeno za izlazak iz bolnice body kratkih rukavića ali sam gore kupila još komplet onako kao plišani deblji..ipak početak 10.mjeseca po prijašnjim godinama mislim da će biti još dosta toplo..
minnie stvarno ne znam zašto ti tako malo radi uzv..al sutra ćeš sve saznat na 4D..a za bebicu ni najmanje ne sumnjam da je sve ok..
tala ja sam jučer provela 2h vani..i to od pola 11 do pola 13h..namazala se faktorom 30 i stvarno nisam nigje ništa primjetila..no ja imam tamniju put pa odmah tamnim..pazi se sunca i obavezno maži i ipak se drži hlada..
mm je jučer radio..trebao je samo sat-dva biti u uredu a kako nam je ured u centru, ja išla malo prošetat trbušić gradom..na kraju sam se i ja vratila u ured i njemu pomagala do 17h (bolesni rokovi)..tako da je meni nedjelja protekla umarajuće..
minnie moram priznat da mi je malo blesavo to da te ne pregledava da svakom pregledu.. nadam se da ces sutra saznati sve sto te zanima u vezi bebe :)
tala sto se robice tice, nekak si razmisljam da bi moglo biti jos toplih dana kad rodim, pa nek se nade i bodic kratkih rukava da joj ne bude vruce, a lako preko njega obucem nesto dugih rukavica ako ce trebat :)
Ja sam torbu za kolica dobila uz kolica, tako da imam dole veliku kosaru/torbu i tu trobu kaj se objesi kod rucke :) sto se toga tice sam stvarno mirna.
Ovaj tjedan bi trebala otic u petrovu 3 vaditi krv s obzirom da imam negativan rh-faktor. Rekla mi je da cu morat jos i u 8. mjesecu trudnoce vaditi krv iz istog razloga.
ja cu ih isto tako koristiti. pogotovo ako smo doma. ja sam zimogrozna, kod nas je uvijek jako toplo : )
sanjac, meni u cetvrtak dolazi med. sestra doma, izvadi krv, uzme uputnicu i nosi u petrovu zbog rh neg. je li ti ovo drugi put da vadis?
minnie, malo mi se cini neodgovorno dva mjeseca ne napraviti ultrazvuk, pa makar i nesto kratko. sreca da ides na 4d. to je sasvim drugacije iskustvo.
sunny, ti si vec tri dana u trecem tromjesecju!!! osjecas li kakve promjene?
Sortiraj odgovore
Najstariji